Zoeken naar zeilen teamuitje

zeilen teamuitje
Teamuitje zeilen op het Markermeer een ontspannen groepsuitje.
Teamuitje zeilen op het Markermeer. Samen op een ongedwongen manier wat tijd doorbrengen. Relaxen én actief bezig zijn? Een teamuitje zeilen op de Zuiderzee is een mooie afwisseling van lekker eten, genieten van het buiten zijn, de handen uit de mouwen steken én tijd voor goede gesprekken bij mooi uitzicht.
SEO Page Optimizer Germany
Teamuitjes in Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Zeilen met je team. Bij een teamuitje in Friesland denk je al snel aan zeilen natuurlijk. Je hebt dan een uitje dat zowel actief als ontspannen is. Zelf de zeilen hijsen en actief de schoten bedienen en samen met de schipper achter het roer staan.
google adwords cursus
Teamuitje zeilen? Kies uit verschillende arrangementen bij Annage.
Home Teamuitje zeilen. Een actief teamuitje zeilen in de natuur. Met uw team gaan zeilen is een leuke en actieve dag of middag uit! Samen skûtsje zeilen staat voor teamwork en tegelijkertijd ook ontspanning. Wat is er mooier dan met uw team een dag genieten van zon, wind en de natuur!
https://www.wasserenthärter.de/dek
Teamuitje zeilen door heel Nederland Uit-Zeilen.
Wij maken uw teamuitje graag tot een succes. Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw teamuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een mooie dag zeilen!
Bedrijfsuitje of teamuitje op een zeilboot Muiden Maritiem.
Live muziek aan boord. Bedrijfsuitje of teamuitje op een zeilboot. Met je bedrijfsuitje zeilen is zo gek nog niet! Een actief bedrijfsuitje vindt al snel in de buitenlucht plaats. En heeft een vaak een sportief karakter. Maar hoe organiseer je een bedrijfsuitje dat voor iedereen een succes is?
Kom zeilen bij de Muider Compagnie voor uw teamuitje!
Programma voor een teamuitje zeilen. Het programma voor uw teamuitje stellen wij graag in overleg met u samen. U kunt bij ons op elk moment van de dag inschepen en de eindtijd van uw teamuitje zeilen hangt ook af van uw wensen.
Bedrijfsuitje zeilen Friesland.
Van een dagtocht skutsje-zeilen met uw relaties of voor een teamuitje met overnachting aan boord. Zeilen op onze skûtsjes betekent af en toe meehelpen met het zeilen en lekker genieten in de zitzak. Met heerlijke catering. Van 10 tot 300 personen.

Contacteer ons