Resultaten voor zeilen teamuitje

zeilen teamuitje
Teamuitje Pampus.
versterk uw teamgeest! Wilt u een teamdag organiseren en rondom Pampus zeilen? Samen actief buiten bezig zijn, gecombineerd met ontspannen samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Bij De Hoge Wier vindt u vast en zeker een arrangement voor uw Teamuitje Pampus dat aan alle eisen voldoet! Voorbeeld programma teamuitje Pampus.:
kosten wordpress website
Zeilen teambuilding Teamuitje zeilen met Atlasail. Atlasail Homepage.
De mogelijkheden hangen af van weersvoorspelling, vaarafstand en de tijd aan boord. In het Waddengebied kan je tijdens het varen droogvallen en wadlopen, het anker uit smijten en overnachten bij een zachte deining. Naast het zeilen bieden de vaargebieden tal van randactiviteiten.
https://www.keyboost.fr/referencement/
Bedrijfsuitje Rotterdam Zeilschip Hollandsch Diep.
In een ontspannen sfeer hijst u samen met de schipper en de maat de zeilen. Tijdens de lunch of het diner zoeken we de luwte of strijken we de zeilen, zodat u in alle rust kunt genieten. Laat de wind het toe zeilen we gewoon lekker door.
https://www.witgoedhandel-dezwaan.nl/koelkast-aanbieding/
Bedrijfsuitje Scheveningen, teamuitje Scheveningen of groepsuitje Scheveningen.
Varen op elke locatie. Wil je een bedrijfsuitje of groepsuitje bij ons boeken of meer informatie hierover aanvragen? Jullie bedrijfsuitje of teamuitje in Scheveningen. Het rib powerboat varen is een uitermate geschikt activiteit voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje in Scheveningen.
SailGame Grou Bedrijfsuitje Grou Teamuitje Grou.
De SailGame Grou is het leukste bedrijfsuitje op het water en hét ultieme evenement op het gebied van interactiviteit. In dit teamuitje Grou worden de zeilende teams geconfronteerd met uitdagende en afwisselende opdrachten. Door een goede samenwerking kunnen punten worden gescoord. Dit leidt tot een stand die online op de GameTablets te volgen is. Teams worden uitgerust met een valk, een GameTablet en een GPS. De teams hebben vooraf geen idee waar ze komen en wat ze zullen aantreffen. Punten zijn te verdienen door het zo snel mogelijk oplossen van opdrachten op de toegewezen locaties. Gedurende de SailGame worden de teams door de GameControl verrast met bonusopdrachten waar extra punten mee te verdienen zijn. Ook goed en snel navigeren met de GPS is één van de sleutels naar de overwinning. De teams kunnen via de GameTablet continue realtime zien hoe de stand is dit leidt tot een spannende competitie. Er kan maar één team winnen. Per valk dient er 1 persoon aanwezig te zijn die kan zeilen.
Teamuitje zeilen? Kies uit verschillende arrangementen bij Annage.
Home Teamuitje zeilen. Een actief teamuitje zeilen in de natuur. Met uw team gaan zeilen is een leuke en actieve dag of middag uit! Samen skûtsje zeilen staat voor teamwork en tegelijkertijd ook ontspanning. Wat is er mooier dan met uw team een dag genieten van zon, wind en de natuur!
Bedrijfsuitjes VVV Almere.
Survivallen doe je bij SEC Surivivals, paintballen bij Gladiator Sports en zo zijn er nog veel meer locaties voor leuke, spannende bezigheden. Omdat Almere zo rijk is aan water kun je hier bijna alle watersporten doen die je maar kunt bedenken. Waterskien, zeilen, kanoën, noem het maar op.
Teamuitjes in Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Earnewâld. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij voor heerlijk schepijs. Zeilen is een teamsport. Bij een teamuitje in Friesland denk je al snel aan zeilen natuurlijk.
Zeilen Lake7.
In combinatie met Lake 7 Sailing Boatrental kan er onder begeleiding gezeild worden op de Zevenhuizerplas. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om een zeilboot te huren. Gezellig met het gezin of een leuk teamuitje, zeilen is een groot avontuur en nu beschikbaar bij Lake7.

Contacteer ons