Op zoek naar zeilen teamuitje?

zeilen teamuitje
Kom zeilen bij de Muider Compagnie voor uw teamuitje!
Programma voor een teamuitje zeilen. Het programma voor uw teamuitje stellen wij graag in overleg met u samen. U kunt bij ons op elk moment van de dag inschepen en de eindtijd van uw teamuitje zeilen hangt ook af van uw wensen.
seospecialist
Bedrijfsuitje, sktsjesilen met of zonder catering Sylfe.
Een bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, relatiebeheer, klantenbeheer, personeelsuitje, afdelingsuitje, training, teambuilding, bedrijfspromotie, managementsessies, bedrijfsfeestje. Volledige catering aan boord mogelijk. In wiens kielzog gaat u varen? Wie gingen u voor? Bedrijfsuitje op het water.: Centraal in Nederland. Relatiebeheer aan boord, samen onder zeil.
www.wtm-aussenwerbung.de
Teamuitje.
Na de lunch gaan de zeilen naar beneden en met zn allen ruimt u de zeilen op. Vele handen maken licht werk. Het schip meert aan in de haven, waar een walactiviteit deel uit kan maken van uw teamuitje, aan boord blijven kan natuurlijk ook.
Teamuitje zeilen? Kies uit verschillende arrangementen bij Annage.
Home Teamuitje zeilen. Een actief teamuitje zeilen in de natuur. Met uw team gaan zeilen is een leuke en actieve dag of middag uit! Samen skûtsje zeilen staat voor teamwork en tegelijkertijd ook ontspanning. Wat is er mooier dan met uw team een dag genieten van zon, wind en de natuur!
Bedrijfsuitje Vinkeveense Plassen Teamuitje Varen Haven Winkeloord.
Je kan een echte wedstrijd zeilen, een spel met sloepen varen, suppen of een tocht varen. Kijk rond op onze site om ideeën op te doen en neem contact op als je meer wilt weten! Bij een feestje hoort lekker eten en drinken en wat ons betreft is elk event een klein feestje!
Bedrijfsuitje zeilen in Friesland Historische Zeilvaart Harlingen.
Personeeluitje zeilen, teamuitje of personeelsfeest. Teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje zeilen organiseren? Wilt u de band met uw relaties, personeel, klanten of collega's' versterken? En bovendien op een exclusieve locatie elkaar in een informele sfeer beter leren kennen? Leer zeilen en navigeren aan de hand van een kompas of zelf het zeilschip besturen.
Bedrijfsuitje Rotterdam Zeilschip Hollandsch Diep.
In een ontspannen sfeer hijst u samen met de schipper en de maat de zeilen. Tijdens de lunch of het diner zoeken we de luwte of strijken we de zeilen, zodat u in alle rust kunt genieten. Laat de wind het toe zeilen we gewoon lekker door.
Teamuitje Zeilen Sailing Dutchman Events.
Van Zeeland tot de Waddeneilanden Teamuitje zeilen. Bent u op zoek naar een uniek en geslaagd teamuitje zeilen? Sailing Dutchman is dé specialist in binnen en buitenland als het om zeilen gaat. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een onvergetelijk teamuitje zeilen.
Middag zeiltocht.
We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen. Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de Scheepsjongens" van Bontekoe.

Contacteer ons