Op zoek naar zeilen teamuitje?

zeilen teamuitje
Teamuitje dagje zeilen De Lemsteraken Sensatie.
Een dagje zeilen is het perfecte teamuitje. Zijn de targets gehaald of is er bijzonder gepresteerd, beloon jezelf en je collegas met een dag op het water van Lemsteraken Sensatie. Spectaculair zeilen aan boord van luxueuze schepen, actief varen onder begeleiding van de schipper.
mails
Zeilen teambuilding Teamuitje zeilen met Atlasail. Atlasail Homepage.
De mogelijkheden hangen af van weersvoorspelling, vaarafstand en de tijd aan boord. In het Waddengebied kan je tijdens het varen droogvallen en wadlopen, het anker uit smijten en overnachten bij een zachte deining. Naast het zeilen bieden de vaargebieden tal van randactiviteiten.
Mozaiek
Actief bedrijfsuitje zeilen en groep zeilen eus.nl.
Bij ons is álles mogelijk, wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagd zeiluitje voor uw personeel, team of groep! Bel 0653 295166 of e-mail ons zeilteam. Speciaal voor: teambuilding zeilen, vrijgezellendag zeilen, familiedag zeilen, dagtocht zeilen of bedrijfsuitje zeilen van 10 tot 300 personen!
toetsenbord tekens
Teamuitje zeilen door heel Nederland Uit-Zeilen.
Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw teamuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een mooie dag zeilen! Een geslaagd teamuitje via Uit-Zeilen?
leemanskredieten.be
Teamuitje zeilen op het Markermeer een ontspannen groepsuitje.
U bevindt zich hier: Home / Teamuitje zeilen op het Markermeer. Teamuitje zeilen op het Markermeer. Samen op een ongedwongen manier wat tijd doorbrengen. Relaxen én actief bezig zijn? Een teamuitje zeilen op de Zuiderzee is een mooie afwisseling van lekker eten, genieten van het buiten zijn, de handen uit de mouwen steken én tijd voor goede gesprekken bij mooi uitzicht.
https://dakwerkendavid.be/
Bedrijfsuitje, sktsjesilen met of zonder catering Sylfe.
Een bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, relatiebeheer, klantenbeheer, personeelsuitje, afdelingsuitje, training, teambuilding, bedrijfspromotie, managementsessies, bedrijfsfeestje. Volledige catering aan boord mogelijk. In wiens kielzog gaat u varen? Wie gingen u voor? Bedrijfsuitje op het water.: Centraal in Nederland. Relatiebeheer aan boord, samen onder zeil.
SEO
bedrijfsuitje met overnachting Catharina van Mijdrecht.
Of je nu met collegas of zakenrelaties onderweg bent, aan boord van een zeilschip ontstaat er al snel een bijzondere sfeer. Gezamenlijk zeilen zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen in het team en is ideaal om de relatie met de klanten te verbeteren.
mok bedrukken
De leukste locaties om te zeilen.
Altijd al een keer heerlijk willen zeilen als familiedag, teamuitje of groepsuitje? Dan hebben wij de leukste arrangementen voor jou. Lekker op het water genieten van het windje en de golven. Tussendoor kun je aanmeren aan een dorp, stad of eiland.
kinderfiets
Teamuitje Pampus.
versterk uw teamgeest! Wilt u een teamdag organiseren en rondom Pampus zeilen? Samen actief buiten bezig zijn, gecombineerd met ontspannen samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Bij De Hoge Wier vindt u vast en zeker een arrangement voor uw Teamuitje Pampus dat aan alle eisen voldoet! Voorbeeld programma teamuitje Pampus.:
Google

Contacteer ons