Op zoek naar zeilen teamuitje?

zeilen teamuitje
Teamuitje zeilen: teambuilding activiteit op het water vanaf 38.,
Versterk de teamgeest onder collegas met een teamuitje zeilen. Op zeilcharter De Korevaer ervaart u het traditionele zeilen en leert u elkaar beter kennen. Doe actief mee of ontspan op het dek. Teambuilding zeilen met een groep collegas vanaf 38, p.p.
Actief bedrijfsuitje zeilen en groep zeilen eus.nl.
Bij ons is álles mogelijk, wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagd zeiluitje voor uw personeel, team of groep! Bel 0653 295166 of e-mail ons zeilteam. Speciaal voor: teambuilding zeilen, vrijgezellendag zeilen, familiedag zeilen, dagtocht zeilen of bedrijfsuitje zeilen van 10 tot 300 personen!
Bedrijfsuitje zeilen De Bootsmannen waterevenementen.
Home Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje zeilen: een geheel verzorgde dag zeilen. Bedrijfsuitje zeilen: een geheel verzorgde dag zeilen. In een pittoresk havenstadje zoals Muiden of Monnickendam stapt u aan boord van een traditioneel zeilschip voor een dag genieten van zon, wind en water.
Bedrijfsuitje Vinkeveense Plassen Teamuitje Varen Haven Winkeloord.
Je kan een echte wedstrijd zeilen, een spel met sloepen varen, suppen of een tocht varen. Kijk rond op onze site om ideeën op te doen en neem contact op als je meer wilt weten! Bij een feestje hoort lekker eten en drinken en wat ons betreft is elk event een klein feestje!
Maak de ultieme catamaran-zeil experience mee op Texel. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search.
Wat ga je doen. Behendig en snel over de golven laveren met indrukwekkende catamaran zeilboten is een heerlijke activiteit tijdens een dagje wadden met jouw bedrijfsuitje, teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Catamaran zeilen wordt ook wel de formule 1 van de zeilsport genoemd.
Stedemaeght.
Onder leiding van een ervaren gezagvoerder kunnen diverse activiteiten op het schip worden uitgevoerd, passend bij het doel dat u voor ogen staat. Reserveer nu uw teamuitje zeilen. Behalve voor een teambuilding zeilen is de Stedemaeght ook te reserveren voor.:
Bedrijfsuitje zeilen, perfect vanuit Muiden! Lemsteraak huren Muiden.
Misschien denk je bij een bedrijfsuitje niet meteen zo 1, 2, 3 aan zeilen. Misschien heb je al eens ervaren hoe leuk het is om met elkaar de zeilen te hijsen en de trossen los te gooien. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale teamuitje.
bedrijfsuitje met overnachting Catharina van Mijdrecht.
Een paar daagjes zeilen blijft het ultieme uitje. Of je nu met collegas of zakenrelaties onderweg bent, aan boord van een zeilschip ontstaat er al snel een bijzondere sfeer. Gezamenlijk zeilen zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen in het team en is ideaal om de relatie met de klanten te verbeteren.
Zeilen op de Wadloper VVV NL.
Zeilen op de Wadloper. Zeilen op de Wadloper. Gewoon een leuk dagje zeilen, of een bedrijfsuitje/teamuitje? Wil je tijdens jouw vakantie eens even lekker uitwaaien? En zelf sturen of het zeil hijsen? Een leuke dagtocht over het Veluwe of Drontermeer?

Contacteer ons