Op zoek naar zeilen teamuitje?

zeilen teamuitje
Teamuitje zeilen: teambuilding activiteit op het water vanaf 38.,
Versterk de teamgeest onder collegas met een teamuitje zeilen. Op zeilcharter De Korevaer ervaart u het traditionele zeilen en leert u elkaar beter kennen. Doe actief mee of ontspan op het dek. Teambuilding zeilen met een groep collegas vanaf 38, p.p.
google adds
Teamuitje dagje zeilen De Lemsteraken Sensatie.
Een dagje zeilen is het perfecte teamuitje. Zijn de targets gehaald of is er bijzonder gepresteerd, beloon jezelf en je collegas met een dag op het water van Lemsteraken Sensatie. Spectaculair zeilen aan boord van luxueuze schepen, actief varen onder begeleiding van de schipper.
https://realestateantwerp.be/huis-verkopen/
Zeilen in Zeeland met SailForce Teambuilding zeilen.
Vergeet vooral niet, wij zorgen tegelijk voor een ontspannend moment, zeilen met schipper op de Oosterschelde in Zeeland voor teambuilding. Voor jouw teambuilding in Zeeland neem je jouw eigen coach of mentor mee aan boord, wij verzorgen het zeilen en de catering met diverse arrangementen.
expressvpn
Actief bedrijfsuitje zeilen en groep zeilen eus.nl.
Bij ons is álles mogelijk, wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagd zeiluitje voor uw personeel, team of groep! Bel 0653 295166 of e-mail ons zeilteam. Speciaal voor: teambuilding zeilen, vrijgezellendag zeilen, familiedag zeilen, dagtocht zeilen of bedrijfsuitje zeilen van 10 tot 300 personen!
persoonlijke lening
Teamuitje zeilen door heel Nederland Uit-Zeilen.
Wij maken uw teamuitje graag tot een succes. Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw teamuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een mooie dag zeilen!
visitenkarte erstellen
Teamuitje zeilen op het Markermeer een ontspannen groepsuitje.
U bevindt zich hier: Home / Teamuitje zeilen op het Markermeer. Teamuitje zeilen op het Markermeer. Samen op een ongedwongen manier wat tijd doorbrengen. Relaxen én actief bezig zijn? Een teamuitje zeilen op de Zuiderzee is een mooie afwisseling van lekker eten, genieten van het buiten zijn, de handen uit de mouwen steken én tijd voor goede gesprekken bij mooi uitzicht.
baklijst van beek
Bedrijfsuitje, sktsjesilen met of zonder catering Sylfe.
Een bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, relatiebeheer, klantenbeheer, personeelsuitje, afdelingsuitje, training, teambuilding, bedrijfspromotie, managementsessies, bedrijfsfeestje. Volledige catering aan boord mogelijk. In wiens kielzog gaat u varen? Wie gingen u voor? Bedrijfsuitje op het water.: Centraal in Nederland. Relatiebeheer aan boord, samen onder zeil.
dekbedovertrekken 200x200
bedrijfsuitje met overnachting Catharina van Mijdrecht.
Of je nu met collegas of zakenrelaties onderweg bent, aan boord van een zeilschip ontstaat er al snel een bijzondere sfeer. Gezamenlijk zeilen zorgt voor een frisse wind door de onderlinge verstandhoudingen in het team en is ideaal om de relatie met de klanten te verbeteren.
flyer online gestalten kostenlos
Teamuitje zeilen organiseren? Zeilen met een schip van NAUPAR. NAUPAR.
Geniet tijdens uw teamuitje van zeilen samen met uw collegas en beleef een ontspannen dag. Natuurlijk zal er aan boord ook volop tijd zijn voor actie: hijs de zeilen en beman met het team uw eigen zeilschip! Actief of ontspannend teamuitje.
zakelijk krediet aanvragen zonder jaarcijfers

Contacteer ons