Zoeken naar zeilen teamuitje

zeilen teamuitje
Teamuitje zeilen door heel Nederland Uit-Zeilen.
Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw teamuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een mooie dag zeilen! Een geslaagd teamuitje via Uit-Zeilen?
Bank
Teamuitje zeilen op het Markermeer een ontspannen groepsuitje.
U bevindt zich hier: Home / Teamuitje zeilen op het Markermeer. Teamuitje zeilen op het Markermeer. Samen op een ongedwongen manier wat tijd doorbrengen. Relaxen én actief bezig zijn? Een teamuitje zeilen op de Zuiderzee is een mooie afwisseling van lekker eten, genieten van het buiten zijn, de handen uit de mouwen steken én tijd voor goede gesprekken bij mooi uitzicht.
SEO Page Optimizer France
Bedrijfsuitje, sktsjesilen met of zonder catering Sylfe.
Een bedrijfsuitje, personeelsuitje, afdelingsuitje, teamuitje, relatiebeheer, klantenbeheer, personeelsuitje, afdelingsuitje, training, teambuilding, bedrijfspromotie, managementsessies, bedrijfsfeestje. Volledige catering aan boord mogelijk. In wiens kielzog gaat u varen? Wie gingen u voor? Bedrijfsuitje op het water.: Centraal in Nederland. Relatiebeheer aan boord, samen onder zeil.
nilfisk bravo stofzuiger
Teamuitje.
Na de lunch gaan de zeilen naar beneden en met zn allen ruimt u de zeilen op. Vele handen maken licht werk. Het schip meert aan in de haven, waar een walactiviteit deel uit kan maken van uw teamuitje, aan boord blijven kan natuurlijk ook.
makelaar utrecht
Zeilen, Uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of groepsuitje door heel Nederland vindt u op Teamuitstapje.nl.
20 tot 500. Prijs op aanvraag. Skûtsje zeilen vanuit Heeg ontspannen en actief. Prachtig zeilen op een echt skutsje. Zelf meehelpen maar ook genoeg tijd om te relaxen! Minimaal 12 personen. TEAMBIESBOSCHGelegen aan het Kurenmeer heeft TeamBiesbosch een prachtige eigen locatie.
overlast
Bedrijfsuitje Vinkeveense Plassen Teamuitje Varen Haven Winkeloord.
Je kan een echte wedstrijd zeilen, een spel met sloepen varen, suppen of een tocht varen. Kijk rond op onze site om ideeën op te doen en neem contact op als je meer wilt weten! Bij een feestje hoort lekker eten en drinken en wat ons betreft is elk event een klein feestje!
SEO
Bedrijfsuitje zeilen in Friesland Historische Zeilvaart Harlingen.
U bent hier: Home Groepen Bedrijfsuitje zeilen. Personeeluitje zeilen, teamuitje of personeelsfeest. Teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje zeilen organiseren? Wilt u de band met uw relaties, personeel, klanten of collega's' versterken? En bovendien op een exclusieve locatie elkaar in een informele sfeer beter leren kennen?
Daniel Wellington Horloges
Bedrijfsuitje Rotterdam Zeilschip Hollandsch Diep.
In een ontspannen sfeer hijst u samen met de schipper en de maat de zeilen. Tijdens de lunch of het diner zoeken we de luwte of strijken we de zeilen, zodat u in alle rust kunt genieten. Laat de wind het toe zeilen we gewoon lekker door.
apple macbook pro 13
Teamuitje Zeilen Sailing Dutchman Events.
Van Zeeland tot de Waddeneilanden Teamuitje zeilen. Bent u op zoek naar een uniek en geslaagd teamuitje zeilen? Sailing Dutchman is dé specialist in binnen en buitenland als het om zeilen gaat. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een onvergetelijk teamuitje zeilen.
SEO

Contacteer ons