Zoeken naar teamuitje zeilen

teamuitje zeilen
Bedrijfsuitje zeilen met een luxe zeiljacht Enjoy Sailing.
Lekker even genieten en uitwaaien met collegas of relaties, waarbij zeilervaring niet nodig is. Wij beschikken over 60 grote luxe zeiljachten, die zeer geschikt zijn voor zeilen met relaties. U kunt zelf het roer in handen nemen, maar er kan ook een schipper geregeld worden, zodat u tijdens de zeiltocht meer tijd kunt besteden aan uw gasten.
uit zeilen
Dagje zeilen, uitje van familiedag tot bedrijfsuitje Sylfe.
Na een korte uitleg en het verdelen van de taken steken we van wal om afhankelijk van de wind en wensen van de groep over de meren te zeilen. Op weg naar het Veluwemeer passeren we het aquaduct bij Harderwijk.
zeil
Teamuitjes in Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Via leuke wegen en paden zie je alle ins en outs van het Nationaal Park bij Earnewâld. Halverwege is er een pitstop bij een boerderij voor heerlijk schepijs. Zeilen is een teamsport. Bij een teamuitje in Friesland denk je al snel aan zeilen natuurlijk.
zeil
Groeps mogelijkheden bij Zeilschool De Randmeren.
De theorie was leerzaam en werd door Koen op een leuke manier gebracht, de lunch was goed verzorgd en het zeilen was natuurlijk ook erg leuk. Zon wedstrijdelement erin maakt het ook wel weer extra leuk. Veel van mijn mensen maakten de opmerking, Ik wist niet dat zeilen zo leuk was.
bedrijfsuitje zeilen
Dagje zeilen of een teamuitje regelen? Neem contact met ons op. FugelFrij.
familie vrienden en collegas. directie en bestuur. sail giethoorn 2014. prijzen en voorwaarden. Het Brekkense Wiel 124. 8531 RV Lemmer. T: 0514 572236. M: 06 20499659. M: 06 12998053. Fûgelfrij BV, Het Brekkense Wiel 124, 8531 RV Lemmer, tel.0514-572236, mob.06-20499659, info@fugelfrij.nl.
uitvaart
Actief bedrijfsuitje zeilen en groep zeilen eus.nl.
Alles is mogelijk en wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagde zeildagtocht of personeelsuitje zeilen! Bel 0653 295166 of e-mail ons zeilteam. Speciaal voor: teambuilding zeilen, vrijgezellendag zeilen, familiedag zeilen, dagtocht zeilen of bedrijfsuitje zeilen van 10 tot 300 personen!
antiworteldoek
bedrijfsuitje AMAZING SAILING ZEELAND.
In samenspel hijs je zelf de zeilen in de scherpst mogelijke stand en zeil je met elkaar tijdens dit bedrijfsuitje op het scherpst van de snede. Om samen met het team te bespiegelen hoe met de organisatie koers te varen in een competatieve markt.
matras 120 breed
Bedrijfsuitje zeilen Friesland.
Van een dagtocht skutsje-zeilen met uw relaties of voor een teamuitje met overnachting aan boord. Zeilen op onze skûtsjes betekent af en toe meehelpen met het zeilen en lekker genieten in de zitzak. Met heerlijke catering. Van 10 tot 300 personen.
Bedrijfsuitje zeilen De Titaan.
0617 300 900. Uw Bedrijfsuitje, Teamuitje of Personeelsuitje op het water. Een heerlijke zeildag voor uw Bedrijfsuitje, Teamuitje of Personeelsuitje met De Titaan. Een heerlijke dag zeilen met De Titaan is een perfecte invulling voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje.

Contacteer ons