Zoeken naar teamuitje zeilen

teamuitje zeilen
teamuitje zeilen - Egberdina zeilen 2.
bij 40 personen. Om half twee staat de koffie en thee voor je klaar met Westfriese Krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning hijsen we samen de zeilen en gaan het water op. Wie zin heeft kan meehelpen, maar je mag ook genieten van de activiteiten om je heen. Rond drie uur gaat de bar open voor drankjes van de Hollandse bar, met een lekker borrelgarnituur erbij. We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen. Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de Scheepsjongens" van Bontekoe. Einde van een geslaagde middag! Bij deze tocht kan je kiezen voor een lunch aan boord, dan kom je om 1230: aan boord. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren we de lunch in de haven of als we varen. De lunch Gezond onder Zeil bestaat uit soep van de dag met heerlijk belegde luxe broodjes, koffie thee en melk.
teamuitje
Bedrijfsuitje zeilen is er voor het hele personeel eus.nl.
Het skûtsje ligt zeilklaar aan de kade, we gaan direct zeilen. Tijd voor een heerlijke picknick: aan boord, op een eiland of in een dorpje. We zeilen naar de haven en sluiten het bedrijfsuitje zeilen af met een borrel hapjes. Lees meer
zeil
Zeilen in Zeeland met SailForce Teambuilding zeilen in Zeeland.
U bevindt zich hier: Zeilen Zeeland Zeilen met schipper Teambuilding zeilen. Teambuilding zeilen in Zeeland. Tijdens het zeilen leer je collega's' pas echt kennen.' Samenwerken is meer dan samen werken alleen. Op een zeiljacht merk je dat als geen ander.
zeil
Bedrijfsuitjes Zeilen FlexSail De Kaag, Loosdrecht, Vinkeveen.
7 meter lang, geschikt voor een bemanning tot 5 personen. De boot is gevoelig voor elke windvlaag, maar heeft veel stabiliteit. Omslaan is er niet bij en je kunt je normale, sportieve kleding dragen. Prijzen en beschikbaarheid. Bedrijfsuitje zeilen, Actief bedrijfsuitje, Teamuitje of Sportief bedrijfsuitje.
TV
Actieve bedrijfsuitjes Eemhof Watersport Beachclub.
Alle op onze website genoemde activiteiten zijn geheel naar wens te combineren met koffie of thee bij ontvangst en/of een borrel na afloop. Ook het combineren van activiteiten met een barbecue party op het strand of een buffet behoort tot de mogelijkheden.
led verlichting
Bedrijfsuitje in Friesland Ottenhome Heeg Events.
Vrij zeilen teamuitje Regatta zeilen teamuitje Combi zeilen teamuitje. 50 Offerte aanvragen Meer informatie. Heerlijk varen over de Friese Meren met één van onze luxe RiverCruise sloepen. Om je sloepuitje nog meer dimensie te geven kies je voor één van de sloep-combi arrangementen.
douane
Bedrijfsuitje zeilen ZullenweZeilen.nl.
Afhankelijk van de grootte van uw groep én uw doelstelling kan het programma aan boord van één of meer schepen worden ingevuld. Wilt u iedereen actief aan dek aan het werk zetten, dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met meerdere schepen een onderlinge wedstrijd te zeilen.
piercing shop maastricht
Groeps of bedrijfsuitje zeilen Sailcollege Zeeland Veerse Meer.
U krijgt de gelegenheid zelf actief te zeilen maar u kunt er ook voor kiezen heerlijk mee te zeilen. Ook kan er met de boot een bezoekje gebracht worden aan het knusse vestingstadje Veere! Groeps of bedrijfsuitje zeilen zonder schipper.
bedrijfsuitje varen
Teamuitjes in Friesland De Twirre Groepsuitjes in de Alde Feanen.
Na de uitleg van de instructeur volgt een oefenronde. Daarna een wedstrijd tussen de verschillende teams om punten en het kapot schieten van ballonnen. Bekijk de aanbieding Handboogschieten-Escaperoom. Bij een teamuitje in Friesland denk je al snel aan zeilen natuurlijk.
Website seo
Blokarten met grote of kleine groepen.
Onze locatie op het strand is makkelijk te bereiken en je kan hier gragis parkeren op nog geen 150m van het strand. We rijden met de nieuwste modellen Blokart. Het beste en snelste materiaal op de markt met de grootste range aan zeilen 3 en 4 en 55, meter.
waarde verkoop auto

Contacteer ons