Meer resultaten voor teamuitje zeilen

teamuitje zeilen
Teamuitje zeilen? Kies uit verschillende arrangementen bij Annage.
Home Teamuitje zeilen. Een actief teamuitje zeilen in de natuur. Met uw team gaan zeilen is een leuke en actieve dag of middag uit! Samen skûtsje zeilen staat voor teamwork en tegelijkertijd ook ontspanning. Wat is er mooier dan met uw team een dag genieten van zon, wind en de natuur!
friesland zeilen
Bedrijfsuitje of teamuitje op een zeilboot Muiden Maritiem.
Live muziek aan boord. Bedrijfsuitje of teamuitje op een zeilboot. Met je bedrijfsuitje zeilen is zo gek nog niet! Een actief bedrijfsuitje vindt al snel in de buitenlucht plaats. En heeft een vaak een sportief karakter. Maar hoe organiseer je een bedrijfsuitje dat voor iedereen een succes is?
zeiltocht
Teamuitje zeilen door heel Nederland Uit-Zeilen.
Wij maken uw teamuitje graag tot een succes. Samen zoeken we met u de meest geschikte zeilboten en/of locatie. Uw teamuitje laten organiseren door Uit-Zeilen betekent dat u zich niet druk hoeft te maken en zelf ook kan genieten van een mooie dag zeilen!
pad thai amsterdam
Bedrijfsuitje zeilen De Bootsmannen waterevenementen.
Home Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje zeilen: een geheel verzorgde dag zeilen. Bedrijfsuitje zeilen: een geheel verzorgde dag zeilen. In een pittoresk havenstadje zoals Muiden of Monnickendam stapt u aan boord van een traditioneel zeilschip voor een dag genieten van zon, wind en water.
dakgoot reinigen
Bedrijfsuitje zeilen.
Van een dagtocht skutsje-zeilen met uw relaties of voor een teamuitje met overnachting aan boord. Zeilen op onze skûtsjes betekent af en toe meehelpen met het zeilen en lekker genieten in de zitzak. Met heerlijke catering. Van 10 tot 300 personen.
Bedrijfsuitje zeilen in Friesland Historische Zeilvaart Harlingen.
Personeeluitje zeilen, teamuitje of personeelsfeest. Teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje zeilen organiseren? Wilt u de band met uw relaties, personeel, klanten of collega's' versterken? En bovendien op een exclusieve locatie elkaar in een informele sfeer beter leren kennen? Leer zeilen en navigeren aan de hand van een kompas of zelf het zeilschip besturen.
Teambuilding zeilen Leuk teamuitje met Egasail! Teambuilding zeilen Leuk teamuitje met Egasail!
Zeilen naar Marken. Zeilen naar Volendam. Selecteer een pagina. Een dagje zeilen aan boord van de Orion is een origineel idee voor een teambuildingsdag. Door middel van een teamuitje op het IJsselmeer, leer je je collegas of teamgenoten goed kennen.
Bedrijfsuitje zeilen Friesland.
H2o events BV: H2Oevents biedt dag en meerdaagse programma's' voor ieder groepsuitje. Van een dagtocht skutsje-zeilen met uw relaties of voor een teamuitje met overnachting aan boord. Zeilen op onze skûtsjes betekent af en toe meehelpen met het zeilen en lekker genieten in de zitzak.
bedrijfsuitje zeilen.
In 3 manches varen we de Melkrace waarbij het winnende team de Melkrace bokaal in ontvangst mag nemen! Home Arrangementen Nieuwsbrief Referenties Vloot Bedrijfsuitje zeilen Sitemap FAQ Contact Skutsje zeilen dagdeel Skutsje zeilen Friesland dagprogramma Groepsuitje zeilen met overnachting aan boord Melkrace zeilregatta Skutsje zeilen en Pitch Putt Golf Flyboarden, lunch, zeiltocht, BBQ overnachting bij Stayokay Heeg H2O meerkamp Skutsje zeilen en een fierljep clinic RIB speedboot varen Weekeinde varen op een skutsje Skutsje zeilen relatie-evenement Vergader zeilarrangement All-inclusive bedrijfsuitje zeilen, compleet pakket.

Contacteer ons