Resultaten voor teamuitje zeilen

teamuitje zeilen
Teamuitje Pampus.
versterk uw teamgeest! Wilt u een teamdag organiseren en rondom Pampus zeilen? Samen actief buiten bezig zijn, gecombineerd met ontspannen samen zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Bij De Hoge Wier vindt u vast en zeker een arrangement voor uw Teamuitje Pampus dat aan alle eisen voldoet! Voorbeeld programma teamuitje Pampus.:
zeil
Bedrijfsuitje zeilen De Bootsmannen waterevenementen.
Home Bedrijfsuitje Bedrijfsuitje zeilen: een geheel verzorgde dag zeilen. Bedrijfsuitje zeilen: een geheel verzorgde dag zeilen. In een pittoresk havenstadje zoals Muiden of Monnickendam stapt u aan boord van een traditioneel zeilschip voor een dag genieten van zon, wind en water.
zeil
Bedrijfsuitje zeilen of teambuilding zeilen? Boek Friesevloot.
Je kan je dagje zeilen op het IJsselmeer prima combineren met een activiteit aan de wal. Zeil bijvoorbeeld naar Enkhuizen en breng een bezoek aan het Zuiderzeemuseum onder leiding van een gids. Naast culturele activiteiten kun je ook kiezen voor een sportieve of educatieve activiteit. Sluit je teamuitje of relatiedag af met een uitgebreide BBQ, succes verzekerd!
uit zeilen
Bedrijfsuitje Vinkeveense Plassen Teamuitje Varen Haven Winkeloord.
Je kan een echte wedstrijd zeilen, een spel met sloepen varen, suppen of een tocht varen. Kijk rond op onze site om ideeën op te doen en neem contact op als je meer wilt weten! Bij een feestje hoort lekker eten en drinken en wat ons betreft is elk event een klein feestje!
zeil
Zeilen als teambuilding Zeilschip Bounty.
Een teamuitje in de buitenlucht heeft meer effect. Zeilschip Bounty heet u en uw team van harte welkom voor een bedrijfsuitje zeilen. Dergelijke activiteiten in de buitenlucht hebben meer effect voor een positief teamgevoel dan binnenskamerse activiteiten. Onderzoek heeft dat uitgewezen.
zeil
Dagtocht zeilen De Klassieke Rederij.
De Klassieke Rederij is met 15 jaar ervaring specialist in het organiseren van geheel verzorgde dagtochten zeilen op skûtsjes en lemsteraken in Friesland. Onze gastvrije bemanning zal u en uw gezelschap actief betrekken bij het zeilen, uiteraard kunt u ook genieten van de buitenlucht.
zeil
Teamuitje dagje zeilen IJsselmeer of Teamuitje waddenzee.
Teamuitje dagje zeilen. Een onvergetelijke zeiltocht naar de Wadden, Terschelling of het IJsselmeer. Teamuitje dagje zeilen. Teamuitje dagje zeilen: met de wind in de zeilen, samen even weg. Inschepen in Harlingen in Friesland, voor een zeil-uitje met personeel of relaties naar de Waddenzee of het IJsselmeer.
schilders rotterdam
Bedrijfsuitje zeilen Zeeland.
Niet alleen kunt u bruinvissen of zeehondjes spotten neem een verrekijker mee, dan ziet u ze als eerste, maar ook de dorpjes langs de kust zien er opeens heel anders uit. Samen zeilen we langs de natuur die normaal gesproken verborgen ligt achter dijken en doodlopende polderweggetjes.
SEO
Untitled Untitled Document. Document.
dekbedovertrekken goedkoop

Contacteer ons