Op zoek naar teamuitje zeilen?

teamuitje zeilen
Lemsteraak huren Zeilboot Muiden bedrijfsuitje Rederij Belle.
Wij hebben een goed idee. Neem ze mee het water op en ga zeilen met onze platbodem op het IJsselmeer en of Markenmeer. Verwen ze met culinair eten en drinken of maak er een actief bedrijfsuitje van, aan u de keus. En mooi meegenomen: in de intieme setting van het zeilschip is er alle tijd en ruimte om elkaar beter te leren kennen en van uw teamuitje een doorslaand succes te maken.
Zeilschool Vinkeveense Plassen: Volwassenen.
Maak je keuze uit het menu aan de linkerkant van de pagina. Een zeilles is trouwens ook een heel origineel cadeau om te geven en te krijgen! Alvast even zien wat je nodig hebt als je komt zeilen? Bekijk de paklijst.
Actieve bedrijfsuitjes Eemhof Watersport Beachclub.
Wat klanten zeggen. Leer je collegas kennen tijdens een actief bedrijfsuitje in Zeewolde! Personeelsuitjes zijn niet alleen erg leuk, maar ook nog eens goed voor het groepsgevoel. Wij bieden activiteiten in verschillende categorieën, klik op de plaatjes onderaan deze pagina om naar de betreffende categorie te gaan.
Teamuitje zeilen op het Markermeer een ontspannen groepsuitje.
Teamuitje zeilen op het Markermeer kort. Voor groepen van 20 t/m 34 personen hebben we liefdevol samengestelde arrangementen. In het blok hieronder staan een paar voorbeelden. Kleinere of grotere groepen kunnen op aanvraag een zeiluitje met ons samenstellen. Bel even met Pilou: 06-53676549 of stuur een mailtje. TIJD EN AFVAARTHAVEN. De op en afstaptijd is naar keuze in overleg. De opstapplaats is Monnickendam of anders in overleg. Kies hier uit de meest geliefde teamuitjes. Dag zeilen met het team. 125 euro p.p. All-In 20 t/m 34 personen. Allinclusive teamevent varen 8 uur. Inclusief BTW, scheepshuur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, een luxe BBQ-buffet, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee. Ook een prachtige teamdag op het water? Op aanvraag All-In 20 t/m 34 personen. Inclusief BTW, scheepshuur 8 uur, koffie, thee, taart, lunch, borrelhapjes, een luxe BBQ-buffet, bier, wijn, frisdrank, koffie en thee en een overnachting in een 2-persoons hotelkamer.
Skûtsjesilen en Fierljeppen toe aan een uitdaging? De Klassieke Rederij.
T: 0515 469 696. Dagtocht zeilen Elahuizen. Dagtocht zeilen Gaastmeer. Dagtocht zeilen Heeg. Dagtocht zeilen Woudsend. Dagtocht zeilen Sloten. Budget zeilen in Friesland. Dagje zeilen op het IJsselmeer. Bedrijfsuitje zeilen Friese meren. Skûtsjesilen en Fierljeppen. Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer.
Zeilen met een schipper als teamuitje In Las Palmas.
De mogelijkheid om samen met een schipper de Waddenzee op te gaan wordt niet alleen aan particulieren aangeboden. Ook komt het regelmatig voor dat men als teamuitje de Waddenzee gaat verkennen. Dit kan met een schipper, maar ook door zelf te zeilen.
School, bedrijfs en teamuitje.
Sport zorgt voor plezier, het brengt mensen samen en het is nog gezond ook! Voor een inspannend of ontspannend bedrijfsuitje kunt u terecht bij Watersportcentrum Vlietland. U kunt onder andere gaan vlotten bouwen, varen in de drakenkano, klimmen en sloep varen. Voor klassen, basisscholen, middelbare scholen en hogescholen maakt Watersportcentrum Vlietland een programma op maat. Meerdere activiteiten zijn mogelijk, zoals vlotten bouwen, varen in de Drakenkano, klimmen, waterfietsen, survivalbaan en kanoën. Iw uw kind binnenkort jarig? Bij Vlietland kunnen de kinderen Vlotten Draken, klimmen, kanoën en zeilen. De kinderen worden tijdens het kindpartijtje goed begeleid door de ervaren instructeurs. Het is mogelijk om met uw familie langs te komen voor een actief programma waar samenwerking en gezelligheid centraal staat. Er zijn verschillende programmas mogelijk, waaronder het Vlotten Draken, Drakentocht, klimmen en Draak Beach Draak. De programmas zijn geschikt voor jong en oud. 2266 BM Leidschendam. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. School, bedrijfs en teamuitje.
Bedrijfsuitje zeilen vanaf 60 p.p.
Meer Informatie geheel vrijblijvend. Bedrijfsuitje zeilen op andere pagina's! Regio Amsterdam, Monickendam, Volendam Markermeer: Bedrijfsuitje zeilen Markermeer. Regio Leiden, Hoofddorp Kagerplassen: Bedrijfsuitje zeilen Kagerplassen. Regio Utrecht, Loosdrecht loosdrechtse plassen: Bedrijfsuitje zeilen Loosdrechtse plassen. Regio Lelystad, Almere Ijsselmeer: Bedrijfsuitje zeilen Ijsselmeer.
Bedrijfsuitje op een zeilschip Zeilende teambuilding.
Aan het eind van een tocht bent u allemaal een hele ervaring rijker. Omdat men van zeilen honger krijgt, moet iedereen goed eten. Het is dan ook aan te raden om u tijdens een bedrijfsuitje op een zeilschip goed te laten verzorgen door een kok. Wij kunnen u een op maat gemaakt cateringaanbod doen. Het perfecte teamuitje Kunnen we u een handje helpen?

Contacteer ons