Meer resultaten voor teamuitje zeilen

teamuitje zeilen
teamuitje zeilen - Egberdina zeilen 2.
bij 40 personen. Om half twee staat de koffie en thee voor je klaar met Westfriese Krentenmik. Na een korte kennismaking met schip en bemanning hijsen we samen de zeilen en gaan het water op. Wie zin heeft kan meehelpen, maar je mag ook genieten van de activiteiten om je heen. Rond drie uur gaat de bar open voor drankjes van de Hollandse bar, met een lekker borrelgarnituur erbij. We komen bij u aan dek langs om de drankjes te brengen. Tegen half zes komt de haven van Hoorn weer in zicht. We laten de zeilen zakken en meren weer af onder de beroemde beeldjes van de Scheepsjongens" van Bontekoe. Einde van een geslaagde middag! Bij deze tocht kan je kiezen voor een lunch aan boord, dan kom je om 1230: aan boord. Afhankelijk van de weersomstandigheden serveren we de lunch in de haven of als we varen. De lunch Gezond onder Zeil bestaat uit soep van de dag met heerlijk belegde luxe broodjes, koffie thee en melk.
teamuitje - een bedrijfsuitje met teambuilding opdrachten.
Een leerzame Slipcursus, Fun opdrachten en teambuilding opdrachten. Bekijk dit uitje. Tijdens dit ludieke bedrijfsuitje krijgen jullie de gelegenheid om te rijden in de Thaise voertuigen. Tukken achter het stuur wordt niet geadviseerd. 40 80 personen. 3 tot 5 uur. Bekijk dit uitje. Personeelsuitje: Bouw je eigen constructie. Bij dit bedrijfsuitje wordt er in teams aan verschillende constructies gewerkt aan de hand van bouwtekeningen. 30 60 personen. Bekijk dit uitje. Een zeer groen groeps uitje. Tijdens dit leuke teamuitje moet zoveel mogelijk groene energie opgewekt worden met een zelfgebouwde windmolen.
Bedrijfsuitje Friesland Zeilschool t Stekelbaarsje.
Zoals skûtsjesilen, wedstrijdzeilen op de Valken en waterskiën of lasergamen en polsstokspringen. Stuk voor stuk perfecte programmas om in te zetten als bedrijfsuitje, teamuitje en afdelingsuitje. Bedrijfsuitje op het water. Met jouw team een onvergetelijk bedrijfsuitje op het water beleven. Bij t Stekelbaarsje kunnen jullie toffe teambuilding activiteiten doen of juist een wedstrijdje tegen elkaar doen. Wat te denken van zeilen op een Frysk skûtsje of wedstrijdzeilen met onze Valk zeilboten.
zeil
Actieve bedrijfsuitjes Eemhof Watersport Beachclub.
Alle op onze website genoemde activiteiten zijn geheel naar wens te combineren met koffie of thee bij ontvangst en/of een borrel na afloop. Ook het combineren van activiteiten met een barbecue party op het strand of een buffet behoort tot de mogelijkheden.
2e hands zeilen te koop
Bedrijfsuitjes Kagerplassen Personeelsuitjes Kagerplassen Kaag Events.
De leukste bedrijfsuitjes op de Kagerplassen. Zeilen, sloep-events, teambuilding, FUN! Prijs per persoon. Prijs per persoon. Over Kaag Events De specialist op en rondom de Kagerplassen. Wij zijn een no-nonsense organisatiebureau voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, afdelingsuitjes, teamuitjes en personeelsdagen op en rondom de Kagerplassen, nabij Leiden. Bent u op zoek naar een Bizon'der' bedrijfsuitje, teamuitje of afdelingsuitje bij de specialist op de Kaag?
ijsselmeer
teamuitje zeilen Archieven De Lemsteraken Sensatie.
Bedrijfsuitje zeilen Nacht En Ontij Race teamuitje zeilen Zeilarrangement zeilboot huren. Op welke datum wilt u zeilen met uw relaties? donderdag, 02 oktober 2014 / Gepubliceerd onder Blog. Heeft u een budget gereserveerd voor een teamuitje, relatie-evenement of b.v. een strategisch overleg?
ijsselmeer
Bedrijfsuitjes Zeilen FlexSail De Kaag, Loosdrecht, Vinkeveen.
7 meter lang, geschikt voor een bemanning tot 5 personen. De boot is gevoelig voor elke windvlaag, maar heeft veel stabiliteit. Omslaan is er niet bij en je kunt je normale, sportieve kleding dragen. Prijzen en beschikbaarheid. Bedrijfsuitje zeilen, Actief bedrijfsuitje, Teamuitje of Sportief bedrijfsuitje.
zeil
Teambuiding zeilen.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw teamuitje. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Geef uw eisen en wensen door voor uw teamuitje of teambuilding zeilen en u ontvangt van ons een gespecificeerd programma en een begroting.
bedrijfsuitje zeilen
Bedrijfsuitje in Friesland Ottenhome Heeg Events.
Vrij zeilen teamuitje Regatta zeilen teamuitje Combi zeilen teamuitje. 50 Offerte aanvragen Meer informatie. Heerlijk varen over de Friese Meren met één van onze luxe RiverCruise sloepen. Om je sloepuitje nog meer dimensie te geven kies je voor één van de sloep-combi arrangementen.
bedrijfsuitje varen
Bedrijfsuitje zeilen ZullenweZeilen.nl.
Afhankelijk van de grootte van uw groep én uw doelstelling kan het programma aan boord van één of meer schepen worden ingevuld. Wilt u iedereen actief aan dek aan het werk zetten, dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met meerdere schepen een onderlinge wedstrijd te zeilen.
improving
Op zoek naar een leuk teamuitje strandzeilen? Kom blokarten!
Omdat het strand van Wijk aan Zee zich, samen met nog een aantal andere kustplaatsen, zo goed leent voor strandzeilen, organiseren wij teamuitjes met strandzeilen vaak in de provincie Noord Holland. De bredere stranden zijn nodig om goed te kunnen draaien en daarbij bevindt zich een perfecte strandlocatie met vergadermogelijkheden in Wijk aan Zee. Heeft u bijzondere wensen of wilt u dat wij meedenken over een goede locatie voor jullie teamuitje? Laat het ons weten, we denken graag mee! Blokarten met een groep en BBQen. Speciaal voor groepen die komen blokarten biedt Summit Sports de ultieme aanvulling met heerlijk uitgebreide BBQ arrangementen! Een sportieve dag afsluiten met een drankje en een van de vele grillgerechten van de BBQ zorgt gegarandeerd voor blije gezichten.
tank

Contacteer ons