Meer resultaten voor teamuitje zeilen

teamuitje zeilen
Teamuitje voor mannen: Terreinrijden.
Goedkoop bedrijfsuitje: Hollandse Quiz. Wij bieden goedkope personeelsuitjes aan: Ik hou van Holland is bijvoorbeeld al te boeken vanaf 1950, p.p. Raad jij binnenkort als eerst de Chinese klassieker van meneer Cheung? Bekijk dit uitje. Het bedrijfsuitje TV games bestaat uit bekende spelletjes van de tv. Van de Jongens tegen de Meisjes tot Hole in the Wall. Vind je het op tv al hilarisch, in het echt is het nog veel leuker! Bekijk dit uitje. Een bedrijfsuitje waar van alles bij komt kijken, behendigheid, samenwerking en algemene kennins. Een uitje waarbij je een tourtocht doet op een elektrische scooter. Bekijk dit uitje. Getoond 1100 van 225 vorige 1 2 3 Volgende. Cadeau voor hem. Cadeau voor haar. 1332 AW Almere. 036 53 235 80. Volg ons op.: C 2020 VVC Adventure Nederland Vrijgezellenfeest Bedrijfsuitje. Actief dagje uit. Actieve uitjes buiten. Bedrijfsuitje Zuid Holland. Bedrijfsuitje Den Haag. Kookcursus, koken cursus. Kookworkshop high tea. Kookworkshop op maat. Leuk dagje uit. Leuk dagje weg. Outdoor cooking workshop. Rijvaardigheidstraining eigen auto. Teambuilding Den Haag.
Bedrijfsuitje Friesland Zeilschool t Stekelbaarsje.
Zoals skûtsjesilen, wedstrijdzeilen op de Valken en waterskiën of lasergamen en polsstokspringen. Stuk voor stuk perfecte programmas om in te zetten als bedrijfsuitje, teamuitje en afdelingsuitje. Bedrijfsuitje op het water. Met jouw team een onvergetelijk bedrijfsuitje op het water beleven. Bij t Stekelbaarsje kunnen jullie toffe teambuilding activiteiten doen of juist een wedstrijdje tegen elkaar doen. Wat te denken van zeilen op een Frysk skûtsje of wedstrijdzeilen met onze Valk zeilboten.
zeil
Actieve bedrijfsuitjes Eemhof Watersport Beachclub.
Alle op onze website genoemde activiteiten zijn geheel naar wens te combineren met koffie of thee bij ontvangst en/of een borrel na afloop. Ook het combineren van activiteiten met een barbecue party op het strand of een buffet behoort tot de mogelijkheden.
Bedrijfsuitjes Kagerplassen Personeelsuitjes Kagerplassen Kaag Events.
De leukste bedrijfsuitjes op de Kagerplassen. Zeilen, sloep-events, teambuilding, FUN! Prijs per persoon. Prijs per persoon. Over Kaag Events De specialist op en rondom de Kagerplassen. Wij zijn een no-nonsense organisatiebureau voor bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, afdelingsuitjes, teamuitjes en personeelsdagen op en rondom de Kagerplassen, nabij Leiden. Bent u op zoek naar een Bizon'der' bedrijfsuitje, teamuitje of afdelingsuitje bij de specialist op de Kaag?
Teamuitje zeilen Catharina van Mijdrecht Catharina van Mijdrecht.
Bedrijfsuitje zeilen Teamuitje zeilen. Bekijk alle foto's.' Waarom de Catharina. Catharina van Mijdrecht. Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeer. Hoe heten de onderdelen van een zeilschip? Dagtocht met BBQ. Bedrijfsuitje regatta zeilen. Blijf op de hoogte van onze acties en nieuws.
Bedrijfsuitjes Zeilen FlexSail De Kaag, Loosdrecht, Vinkeveen.
7 meter lang, geschikt voor een bemanning tot 5 personen. De boot is gevoelig voor elke windvlaag, maar heeft veel stabiliteit. Omslaan is er niet bij en je kunt je normale, sportieve kleding dragen. Prijzen en beschikbaarheid. Bedrijfsuitje zeilen, Actief bedrijfsuitje, Teamuitje of Sportief bedrijfsuitje.
Teambuiding zeilen.
Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw teamuitje. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht. Geef uw eisen en wensen door voor uw teamuitje of teambuilding zeilen en u ontvangt van ons een gespecificeerd programma en een begroting.
Bedrijfsuitje in Friesland Ottenhome Heeg Events.
Vrij zeilen teamuitje Regatta zeilen teamuitje Combi zeilen teamuitje. 50 Offerte aanvragen Meer informatie. Heerlijk varen over de Friese Meren met één van onze luxe RiverCruise sloepen. Om je sloepuitje nog meer dimensie te geven kies je voor één van de sloep-combi arrangementen.
Bedrijfsuitje zeilen ZullenweZeilen.nl.
Afhankelijk van de grootte van uw groep én uw doelstelling kan het programma aan boord van één of meer schepen worden ingevuld. Wilt u iedereen actief aan dek aan het werk zetten, dan kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met meerdere schepen een onderlinge wedstrijd te zeilen.
Op zoek naar een leuk teamuitje strandzeilen? Kom blokarten!
Onze vergaderlocatie met uitzicht op zee leent zich hier uitstekend voor. Teamuitje in Noord Holland. Omdat het strand van Wijk aan Zee zich, samen met nog een aantal andere kustplaatsen, zo goed leent voor strandzeilen, organiseren wij teamuitjes met strandzeilen vaak in de provincie Noord Holland.

Contacteer ons