Meer resultaten voor leuke team uitjes

leuke team uitjes
team uitjes - Afgestemd op jouw team.
Op deze manier wordt snel helder waar je team goed in is en wat nog ontwikkeld mag worden, zodat je team, net als een sporter die traint, steeds een stukje krachtiger wordt! Door deze teamtraining ervaar je wat je team nodig heeft voor een goede samenwerking.
Hoe kun je een teamuitje organiseren? Vind hier goede tips!
Wilt u bijvoorbeeld bij het bedrijf verzamelen en daar opgehaald en weer teruggebracht worden? We maken graag vrijblijvend een prijsvoorstel voor u. Toch nog vragen? Klik dan hier voor ons contactformulier. Leuke tips voor uw teamuitje.: Kanovaren op de Dommel. Green Team Challenge.
ETA
Tips ideeën teamuitje 500 uitjes. star. star open. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. filter. calendar. location. menu. pers
Daarna kun je gezellig napraten tijdens een diner, lunch of BBQ. Iedereen is ontspannen en toch is er stiekem hard gewerkt aan een beter team en meer motivatie. Getoonde uitjes 1 10 van 1353. GPS Biesbosch Tuktuk challenge bij Tuktuk Brabant. U wordt ontvangen in het prachtige Geertruidenberg. Vanuit hier gaan we een tocht maken met onze elektrische TukTuks! Na een pitstop op een zonnig terras gaan we van start met de GPS Biesbosch Tuk Tuk Challenge. Een waanzinnig, leuke outdoor activiteit, inclusief ludieke teamspelen en teamopdrachten.
wasdroger
Teamuitje in Rotterdam? Groot aanbod Waar wacht je nog op?
groepen lieten ons de afgelopen maanden weten zeer tevreden te zijn met de organisatie van het uitje, het evenement zelf en de begeleiding! Waarom kiezen voor Maasstad Events? Vragen over onze uitjes? Chat met Barbara bel 010 82 08 996. Privacy en cookieverklaring. Ons event team.
zilveren ring dames
Teamuitje voor jouw afdeling organiseren? Al vanaf 1450, Monsterevents.
Als organisatiebureau willen wij maar één ding, u een geweldige tijd bezorgen tijdens uw uitje. Met de vele verschillende soorten uitjes op onze website hebt u al snel een uitje gevonden dat bij u past. En anders kunt u ons Monsterteam met wat suggesties laten komen.
escape room amsterdam grote groep
Leuke teamuitjes.
Met de leuke teamuitjes die je vindt op DoeNederland kan het allemaal! Vind eenvoudig leuke teamuitjes voor jouw team. Met het enorme aanbod aan leuke teamuitjes waarvoor je bij ons terechtkunt, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Dat begrijpen we helemaal. Daarom maken we het je graag wat gemakkelijker. Zo zijn de uitjes op onze website eenvoudig te filteren.
Teamuitje organiseren? Holland Evenementen Groep.
Kies een arrangement, vul je wensen in en je hebt je vrijblijvende offerte binnen enkele minuten in de mail. Kerst / Winter 18. Avond all-in 16. Middag Avond all-in 9. Alle programma's' 42. Indoor uitjes 16. 7 of hoger 43.
Leuke ideeën nodig voor een Teamuitje? Bekijk hier onze 8 tips!
Opzoek naar leuke buitenactiviteiten? Zoek de natuur op! Een simpele wandeling in het bos of op het strand brengt al een relaxte teamsfeer en biedt de mogelijkheid voor mooie gesprekken tussen collegas. Opzoek naar wat meer uitdaging? Stap met zijn allen op de nieuwe elektrische loopfietsen Lopifit en ontdek nieuwe plekken in de omgeving. Deze fietstocht kan je vervolgens combineren met teambuilding door de groep in teams te verdelen en deze onderweg opdrachten te laten doen. Ook het strand biedt mogelijkheden voor een leuk en actief teamuitje. Verdeel het team in groepen en ga samen de strijd aan tijdens de Beach Challenge!
Teamuitje Tips en ideeën voor een originele, uitdagende en sportieve dag.
Wij denken graag met u mee over de invulling, neem gerust contact met ons op voor een maatwerk voorstel of meer informatie over onze sportieve team uitjes. Uitjes met lunch op het strand. Arrangementen voor groepen en events vanaf 10 personen. Teambuilding team uitje. Met een team-uitje zoekt u natuurlijk naar leuke teamactiviteiten ter invulling, het mag best uniek zijn, weer eens wat anders!
Teamuitje Amsterdam? Meer dan 10 jaar ervaring Leuk en gezellig!
Neem een leuke activiteit zoals ons bubble bal voetbal. Dit is een hilarisch teamuitje waar elke speler rondloopt in een grote kunststof bal. Probeer leden van het andere team om te stoten door tegen ze aan te lopen. Meer plezier met een teamuitje Amsterdam ga je niet krijgen. Niet op zoek naar een teamuitje Amsterdam? Kijk dan ons andere aanbod uitjes en evenementen onder de kopjes teambuilding Amsterdam, uitstapjes, afdelingsuitjes, workshops of een van compleet verzorgde arrangementen van Mokum Events.

Contacteer ons