Meer resultaten voor bijzonder teamuitje

bijzonder teamuitje
Groepsuitjes, bootuitjes op bijzondere schepen bij Rederij het IJ.
Bent u op zoek naar een leuk en bijzonder uitje voor uw teamuitje, familieuitje, bedrijfsuitje in de omgeving van Amsterdam, Zaandam? U kunt bij ons terecht voor een goed verzorgd en compleet uitje. Uiteraard kunt u ook altijd een van onze schepen voor een paar uur huren en een eigen programma kiezen.
vaatwasser siemens
Bedrijfsuitje met overnachting boeken, toplocatie De Postwagen.
Maak het bedrijfsuitje extra bijzonder door te kiezen voor een bedrijfsuitje met overnachting. Onze groepsaccommodatie is de kers op de taart van elk dagje uit. De zaal biedt volop ruimte voor eigen feestjes, mede door de aanwezigheid van een bar en tapinstallatie.
deense kar
Escape room als teamuitje: nieuw, bijzonder en onvergetelijk Escape Rooms Nederland.
Escape room als teamuitje: nieuw, bijzonder en onvergetelijk. Escape room als teamuitje: nieuw, bijzonder en onvergetelijk. Bezit je een klein tot middelgroot bedrijf met werknemers, dan is de kans groot dat je graag een bijzonder teambuilding uitje wilt organiseren om ze nog beter met elkaar samen te laten werken.
zonwerende raamfolie
Maatschappelijk teamuitje Samen voor Woerden.
Winst voor iedereen, dat is een maatschappelijk teamuitje! Irene Knuist, receptioniste: Ik vind het heel bijzonder dat we zoiets mogen doen onder werktijd. Evert Jan Grimm, hardware engineer, bereidde samen met cliënten van Abrona/NU doen in het Brediushof de high tea voor: Ik was verrast en erg onder de indruk van de plek waar deze mensen mogen wonen.
schilders rotterdam
Wij regelen bedrijfsuitjes teambuilding activiteiten in Valkenburg.
Een bedrijfsuitje in Valkenburg Zuid-Limburg betekent.: Uiteenlopende activiteiten voor een gezellig teamuitje of intensieve teambuilding in Valkenburg. Van culturele rondleidingen tot adrenalinekicks en uitdagende teamspellen. Een veelzijdig en vaak uniek aanbod, boven én onder de grond. Voldoende mogelijkheden voor elke groepssamenstelling en groepsgrootte.
Delft
Scrum Cooking workshop kookclinic bedrijfsuitje Amsterdam.
Vele organisaties en bedrijven willen leren hoe ze deze beproefde projectmethode zelf succesvol kunnen toepassen. Dat kan nu ook met Scrum Cooking: een workshop Scrum in combinatie met een kookworkshop. Ofwel: training, teambuilding én bijzonder teamuitje in 1 complete dag!
makelaar haarlem
teamuitje Praktische workshops over participatie en inclusief werken.
Published by Martine at 23 mei 2017. Samenwerking met Smaak. Deze maand werkten we voor het eerst samen met onze partner Utrecht, Smaak. Samen verzorgden we een bijzonder teamuitje voor een bedrijf dat werkt met speciale. Do you like it?
leifheit vloerwisser
Bedrijfsuitjes op het strand Beachproof organiseert bedrijfsuitjes op de stranden van Noord Holland.
Samen met onze partners organiseren we een onvergetelijke strandbeleving. Een dag die je niet snel zal vergeten. zie hier onze bedrijfsuitjes in Schoorl, Callantsoog, Egmond, Castricum en Zandvoort. Het teamuitje De stranden Actie Teambuilding Ontspanning Actief vergaderen. Supclinic in zee.
MCS
Bedrijfsuitje Organiseren! Originele Culinaire Twist WijnSpijs.nl.
Beleef samen met je collegas een geweldig teamuitje in dit overweldigende kleurrijke gebouw en bezoek de vele winkeltjes vol met delicatessen en andere heerlijkheden. Alsof dit allemaal nog niet leuk genoeg is zullen er na de rondleiding heerlijke hapjes met bijpassende wijnen voor jullie klaar staan.
origineel bedrijfsuitje

Contacteer ons