Resultaten voor teamuitjes utrecht

teamuitjes utrecht
Teamuitje Utrecht Monsterevents.
Back 2 School Ouderwetse Gymles in Utrecht. Een van de leukste teamuitjes is een ouderwetse gymles in een Utrechtse gymzaal. De gymles wordt begeleid door meester" Jan. Je gaat terug in de in tijd en je speelt allerlei ouderwetse spellen.
Bedrijfsuitje Haarlem Verrassend en voor ieder budget Uitjesbureau.
We" zochten een interactief teamuitje in onze eigen stad Haarlem. De combinatie van het thema Penoze en het gebruik van de smartphone/tablet sloeg enorm aan. Leuke opdrachten en vragen en continu het idee dat iemand je in de gaten houdt.
Origineel teamuitje in Utrecht Archery Attack.
Origineel teamuitje in Utrecht. oor een origineel en sportief teamuitje in Utrecht kies je een activiteit van BubbelBal. BubbelBal verzorgt de leukste, actieve teamuitjes met originele sportactiviteiten. Heb je al eens van Archery Attack gehoord? Of ben je sinds dat filmpje enorm benieuwd naar bubble voetbal?
Fort Events Teambuilding, bedrijfsuitjes en familiedagen op Fort Vechten.
Bedrijfsuitjes bij Fort Events op Fort bij Vechten. Fort bij Vechten is de plek voor uw teambuilding, uw bedrijfsuitje of uw bedrijfsfeest waar wij, Fort Events, u graag bij helpen! Dat alles in de nabije omgeving van Utrecht. Een geweldige buitenbeleving, boordevol met activiteiten.
Personeelsuitje Utrecht Stadsarrangement.nl.
Samen genieten van het mooie Utrecht terwijl u op een E-Chopper rijdt. U sluit af met drankje en een hapje. Beleef dit bijzondere Coronaproof personeelsuitje in Utrecht! Bekijk dit bedrijfsuitje. How to lose a Million Utrecht Coronaproof. Een origineel personeelsuitje.
Teambuilding, teamuitje of bedrijfsuitje Escaperoom Get out of here Utrecht.
Teambuilding, teamuitje of bedrijfsuitje. Escape room als teambuilding, teamuitje of bedrijfsuitje in Utrecht. Met het team of met het hele bedrijf een leuke activiteit doen voor de teambuilding? Bezoek een van onze escaperooms! Meer uitleg over de mogelijke escapes vind je hier.
Workshops, vrijgezellenuitjes en bedrijfsuitjes met een smile Pink Pepper.
Workshop Hip smoelenboek schilderen. Tijdens deze workshop ga je een hip en uniek smoelenboek in de Andy Warhol-stijl schilderen! Vanaf 744, p.p. 21% btw 2 uur Vanaf 4 personen. 50 tinten grijs spelpakket. 50 tinten grijs spelpakket. Jouw eigen 50 tinten grijs beleven? Dit luxe uitgevoerde spelpakket is een superleuke en ondeugende activiteit voor een vrijgezellenfeest. Vanaf 2175, p.p. 21% btw 1 uur Vanaf 15 personen. 50 tinten grijs quiz. 50 tinten grijs quiz. Speel de zeer ondeugende 50 tinten grijs quiz en je hebt gegarandeerd een superleuke avond! San: We" hebben een erg leuke bonbon workshop in Leiden gehad. De begeleiding was leuk en we hebben de heerlijkste bonbons gemaakt. Hartelijk dank voor de goede organisatie." Uitjes en workshops. Pink Pepper verzorgt bedrijfsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes, teambuilding-activiteiten, vrijgezellenuitjes, vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en workshops en stadsspelen door heel Nederland.: Workshop Den Bosch. Workshop Den Haag. We hebben geen vaste locaties, maar huren workshop locaties in de grote steden. Deze liggen meestal in of dichtbij het centrum, maar dat is niet in elke stad mogelijk. Is er iets niet duidelijk? Bel of mail ons! We helpen je graag! Bedrijfsuitje Den Bosch. Bedrijfsuitje Den Haag. Pink Pepper Nederland. 3584 BK Utrecht.
Een leuk teamuitje? Dat doet u bij teamuitjes Utrecht NL Desktop.
Heeft u dus een leuk bedrijfsuitje in gedachten maar zoekt u nog een bedrijf met een leuke activiteit? Dan is teamuitjes Utrecht iets voor u! Wij bieden u een boksclinic aan, dankzij de boksclinic kunt u de band tussen uw personeelsleden sterker maken.
Teamuitje Utrecht, teamuitjes Utrecht, teamuitje in Utrecht The Loophole.
Wie weet hebben jij en je team straks niet alleen een highscore te pakken op sport gebied omdat jullie samenwerking nog beter zal worden na het spelen van een escape room maar ook in onze escaperooms The Break-In, The Right Choice of The Maniac! Waarom The Loophole één van de leukere teamuitjes biedt in Utrecht.

Contacteer ons