Zoeken naar solex rotterdam

solex rotterdam
City game.
Met de combinatie Solex rijden en GPS citygame. Een uniek bedrijfsuitje in de stad, gebaseerd op het bekende Monopoly spel. Smartphones, samenwerking, communicatie, en de bezienswaardigheden van de stad zijn kenmerkend voor dit uitje. GPS Dropping Rotterdam met watertaxi. Na een razendsnelle overtocht met de watertaxi gaan de teams de stad in zonder te weten waar ze eindigen!
inbouw combimagnetron aanbieding
Solex Huren.NL Huur een solex! Voor Solex Tours op uw eigen of onze locatie. Solexrijden, solextouren, solexhuren, goede prijzen voor unieke solex-arrangementen, mogelijk door heel Nederland.
U verlaat de grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Den Haag en ontvlucht even het drukke leven van de Randstad. U wordt ontvangen met koffie of thee op onze locatie in Moordrecht. Tijdens het solex rijden geniet u van de mooie natuur, uitgestrekte polders en vele kleine dorpjes met veel bezienswaardigheden.
Rotterdam
Fietstocht/solextocht en varen door de Biesbosch.
U kunt hierbij kiezen tussen een fietstocht van 17 kilometer of 33 kilometer. Van de fietstocht ontvangt u een routebeschrijving met kaart. Het is ook mogelijk de tocht met een tandem of solex te maken, dit graag wel van tevoren doorgeven.
verbinding maken internet
Solex Rijden Nederland Strandtenten.nl.
Een Solex Rijden wordt georganiseerd vanaf minimaal 8 personen en tot maximaal 100 personen tegelijk, deze workshop is dus uitermate geschikt voor grote groepen, ook in een doordraaischema. De duur van de Solex Rijden in Nederland is 1 uur en naar wens uit te breiden.
seo google
Solex rijden Ideaal als onderdeel van je bedrijfsuitje!
Heerlijk genieten van de bosrijke omgeving met de wind door je haren? Dan is Solex rijden iets voor jou! Solex rijden doe je niet alleen, dit doe je natuurlijk samen met vrienden, familie of collegas. Beleef de nostalgische momenten van vroeger! Op de Solex.
kaarten kopen
Solex Huren.NL Huur een solex! Voor Solex Tours op uw eigen of onze locatie. Solexrijden, solextouren, solexhuren, goede prijzen voor unieke solex-arrangementen, mogelijk door heel Nederland.
Maar ook de duinen en het boerenlandschap zijn in de tour verwerkt. Dit uitje zal nog lang besproken blijven. Duur solextour vanaf 2 uur. Prijs vanaf 3550, p.p. Minimale deelname 15 personen. Solexhuren is onderdeel van CF Sporting BV 2014 Solex Huren.NL.
inklaren
Liefde voor de Solex: Op een litertje kan je 100 kilometer rijden Omroep Gelderland.
casino
Solex rijden Lekker uitwaaien in de natuur Traffic Control.
In Nederland zijn nog maar een zeer beperkt aantal Solex brommers aanwezig, Toch kun je bij Traffic Control een Solex tour boeken ongeacht de groepsgrootte! En het mooie aan de Solex is dat je er op mag rijden zonder helm, je voelt dus werkelijk de wind door je haren terwijl je door de bosrijke omgeving rijdt.
makelaar nijmegen
Bed and breakfast wereldwijd huren? Zoek en vind het op www.wereldvakantiehuis.nl.
Zeeuws-Vlaanderen 366 5. Zuid-Beveland 85 1. Zuid-Holland 543 0. Zuid-Holland alle regio's' 543 0. Alblasserwaard 10 0. Goeree-Overflakkee 85 0. Groene hart 20 0. Noordzeekust 289 0. Voorne Putten/Hoekse waard 63 0. Rotterdam eo 76 0. Alle regio's' 341 0.
boomstamtafel

Contacteer ons