Resultaten voor solex rotterdam

solex rotterdam
Solextour Puur Rotterdam.
Goed te combineren met een lunch onderweg of barbecue na afloop. Waarom is de Solex Tour zo goed? Dompel u onder in de nostalgie tijdens de Solex Tour van Puur Rotterdam. In de jaren zestig waren deze tweewielers volop aanwezeig in het straatbeeld.
inbouw oven combi
Solex Huren.NL Huur een solex! Voor Solex Tours op uw eigen of onze locatie. Solexrijden, solextouren, solexhuren, goede prijzen voor unieke solex-arrangementen, mogelijk door heel Nederland.
De Solex, helemaal terug van weggeweest! Wilt u bij ons een solex huren voor een heerlijke tour door het Nederlandse landschap? Wij verhuren solexen op alle locaties in Nederland. Zelfs als u n solex wilt huren kunt u bij ons terecht. Solexen huren kan bij ons vanaf 1 tot 250 solexen per dag. Zowel op locatie als starten van onze locatie is mogelijk. Vanuit onze thuisbasis te Moordrecht kunt prachtig mooie tochten maken door bijvoorbeeld de Krimpenerwaard maar ook Reeuwijk met zijn plassengebied en de Nieuwkoopse plassen liggen binnen het bereik. Moordrecht ligt centraal in het Groene Hart van de randstad met plaatsen zoals Rotterdam, Gouda, Den Haag, Delft, Utrecht, Woerden op maximaal een half uur rijden.
arbeidscontract
Solex huren in Rotterdam? Boek de doldwaze solexrace! Uitjesbazen.
Een solex huren in Rotterdam zonder dat er een stukje teambuilding, strijd en gezelligheid aan toegevoegd wordt kan bij Uitjesbazen helaas niet. Wat kunt u dan bij ons verwachten als je een solex huurt in Rotterdam? Begeleiding voor het gehele evenement.
smartphone hoesjes
solex verhuur hoeksche waard: solexroutes in de hollandse polder.
078-3031024 / 06-57944589 / info@solexvhw.nl. Leuk u te mogen ontmoeten op de website van Solex Verhuur. Vanaf nu kunt u genieten van een heerlijke. nostalgische belevenis, n.l. het rijden op een echte Solex door. een werkelijk schitterende Hoeksche Waardse polder.
Solextour Rotterdam AroundTown City Events.
Gegarandeerd bekijks op de historische Franse Solex. Met de hele, familie of met je beste collega op een solex door groot Rotterdam. Ervaar de gezelligheid, de romantiek en de nostalgie van de jaren 60. Ze staan op u te wachten op het Willemsplein.
Solextour in Rotterdam Maasstad Events.
Solextour in Rotterdam. Details over dit uitje. Tijdens de Solextour van Maasstad Events in Rotterdam knort u er vandoor, langs alle bekende plekken en bezienswaardigheden van de stad. Een speciale tocht om tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje te genieten van het echte Rotterdam.
Solex Huren.NL Huur een solex! Voor Solex Tours op uw eigen of onze locatie. Solexrijden, solextouren, solexhuren, goede prijzen voor unieke solex-arrangementen, mogelijk door heel Nederland.
U verlaat de grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Den Haag en ontvlucht even het drukke leven van de Randstad. U wordt ontvangen met koffie of thee op onze locatie in Moordrecht. Tijdens het solex rijden geniet u van de mooie natuur, uitgestrekte polders en vele kleine dorpjes met veel bezienswaardigheden.
Eco Solextour Be Cool Events.
De Eco Solextour in Rotterdam die jullie gaan afleggen gaat via de GPS, foto's' en andere aanwijzingen. We zoeven interessante en coole hotspots voorbij en zorgen voor een hoop fun op de weg. Zo kan je deze tocht bijvoorbeeld uitbreiden met een heerlijke muziekquiz onderweg waarbij je met een big smile weer op de Eco solex stapt.
Bedrijfsuitjes Rotterdam Fun op Wielen.
Solextour bij Lot66 of vanaf eigen locatie. Lot66: Op een new age Solex toeren met vrienden, familie of collega's! Na een korte instructie start je vanaf Lot66 en kun je een van onze routes in en rond Breda volgen of je eigen route rijden. Je kunt ook onderweg picknicken met de solexlunch! Er zijn verschillende mogelijkheden en tarieven. Fun op Wielen in Rotterdam.

Contacteer ons