Meer resultaten voor solex rotterdam

solex rotterdam
Fietstocht/solextocht en varen door de Biesbosch.
U kunt hierbij kiezen tussen een fietstocht van 17 kilometer of 33 kilometer. Van de fietstocht ontvangt u een routebeschrijving met kaart. Het is ook mogelijk de tocht met een tandem of solex te maken, dit graag wel van tevoren doorgeven.
led strip
Authentieke Solex tocht Monsterevents.
Strand duinen dropping. Wilt u een arrangement boeken in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Zaandam, Utrecht, Amersfoort, Lelystad, Almere, Den Haag, Delft, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Breda, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch, Middelburg, Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Assen, Emmen, Enschede, Zwolle, Leeuwarden, Groningen en Maastricht etc. Neem dan direct contact op met één van onze enthousiaste medewerkers of vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan! Mail mij vrijblijvend een offerte. Binnen 1 uur contact tijdens kantoortijden. Altijd snel geregeld! Geen wens is te gek! Authentieke Solex Tocht.
relatiegeschenken
Solex Rijden Nederland Strandtenten.nl.
Een Solex Rijden wordt georganiseerd vanaf minimaal 8 personen en tot maximaal 100 personen tegelijk, deze workshop is dus uitermate geschikt voor grote groepen, ook in een doordraaischema. De duur van de Solex Rijden in Nederland is 1 uur en naar wens uit te breiden.
keukenloper kwantum
Eco Solextour Be Cool Events.
De Eco Solextour in Rotterdam die jullie gaan afleggen gaat via de GPS, foto's' en andere aanwijzingen. We zoeven interessante en coole hotspots voorbij en zorgen voor een hoop fun op de weg. Zo kan je deze tocht bijvoorbeeld uitbreiden met een heerlijke muziekquiz onderweg waarbij je met een big smile weer op de Eco solex stapt.
slot voordeur vervangen
Liefde voor de Solex: Op een litertje kan je 100 kilometer rijden Omroep Gelderland.
spuiten en slikken bnn
Paintball in Rotterdam Paintball in Rotterdam Ook voor Kinderen.
en nog veel meer. Voor jong en oud! Veiligheid, hygiëne en plezier gaan bij ons hand in hand. Toegankelijk voor jong en oud, dame of heer vanaf 8 jaar en ouder. Copyright 2016 PAINTBALL IN ROTTERDAM IS ONDERDEEL VAN CF SPORTING B.V.
Euromast Be On Top Dé hoogste uitkijktoren van Nederland!
112 meter Uitwaaien op het platform. Schitterende selfies schieten, eindeloos in de verte staren of Rotterdam showen aan je visite. Wat je ook komt doen, we weten zeker dat ons uitzicht op de beste stad van de wereld je hart zal veroveren.
Fiets Bromtours Rotterdam Original Tours Activities.
Met een fiets, scooter, step of Solex komt u op de plekken in Rotterdam waar geen auto kan komen. Daarnaast ziet u meer van de stad dan als u te voet op pad gaat. Ga met een traditionele Solex op pad en voel u langzaam terug gaan in de tijd.
Solex rijden Lekker uitwaaien in de natuur Traffic Control.
In Nederland zijn nog maar een zeer beperkt aantal Solex brommers aanwezig, Toch kun je bij Traffic Control een Solex tour boeken ongeacht de groepsgrootte! En het mooie aan de Solex is dat je er op mag rijden zonder helm, je voelt dus werkelijk de wind door je haren terwijl je door de bosrijke omgeving rijdt.

Contacteer ons