Op zoek naar solex rijden rotterdam?

solex rijden rotterdam
Solex verhuur De Klomp Solex huren Scooter huren. Solex verhuur De Klomp Solex huren Scooter huren.
In Brabant of Gelderland kunt u prachtig Solex rijden via diverse Solex routes. Wij raden ten zeerste de Maasroute aan. Via Solex routes kunt u alvast een kleine impressie krijgen van diverse ritten. U kunt uw Solexen bij Solex verhuur De Klomp al huren vanaf twee personen.
solex elektrische vouwfiets
Solextour in Rotterdam Maasstad Events.
Solextour in Rotterdam. Details over dit uitje. Tijdens de Solextour van Maasstad Events in Rotterdam knort u er vandoor, langs alle bekende plekken en bezienswaardigheden van de stad. Een speciale tocht om tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje te genieten van het echte Rotterdam.
Solex rijden Lekker uitwaaien in de natuur Traffic Control.
In Nederland zijn nog maar een zeer beperkt aantal Solex brommers aanwezig, Toch kun je bij Traffic Control een Solex tour boeken ongeacht de groepsgrootte! En het mooie aan de Solex is dat je er op mag rijden zonder helm, je voelt dus werkelijk de wind door je haren terwijl je door de bosrijke omgeving rijdt.
teamuitje utrecht goedkoop teamuitje den haag solextour rotterdam.
Een mooie tour op een bijzonder vervoersmiddel vanaf het prachtige World Wings Hotel, gelegen direct naast de Vertrekhal van Rotterdam The Hague Airport. kelder waterdicht maken buitenkant. home Boerensolex Solex verhuur Tandemsolex verhuur Groepsuitjes Herpen Noord Brabant. BoerenSolex Solex verhuur Solex rijden Herpen Noord-Brabant.
Contact Actua, veelzijdig verzekeren.
Voor al uw vragen of informatie rond een dealerschap. Voor al uw informatie over aansluiting bij ons dealernet en het verkopen van onze product garantieverzekeringen. Actua Schadeverzekering N.V. Rivium Oostlaan 1. 2909 LL Capelle aan den IJssel. 3000 AV Rotterdam.
Solex Tour Rotterdam: nostalgische tour door de natuur Puur Rotterdam.
Waarom is de Solex Tour zo goed? Dompel je onder in de nostalgie tijdens de Solex Tour van Puur Rotterdam. In de jaren zestig waren deze tweewielers volop aanwezeig in het straatbeeld. Des te leuker om ze nu weer eens van stal te halen.
Solextochten Kinderdijk nostalgie in de polder.
Wegens omstandigheden is de Solex verhuur dit jaar gesloten. Welkom op de site van Solextochten Kinderdijk waar u kunt kiezen voor een leuke Solextocht door de Alblasserwaard. Solex rijden is doorgaans iets wat je met mooi en warm weer doet maar in het voorjaar, najaar en winter rijden we gewoon door, zolang de weersomstandigheden het toelaten.
Categorie Event Store.
De 785, meter lange Rigid Inflatable Boat kortweg RIB aangedreven door een 250 PK Yamaha outboardmotor staat garant. Solex rijden voor groepen in het grensgebied omgeving Eindhoven Valkenswaard. Mooie solex tocht in het grensgebied te Valkenswaard. Er is een schitterende solex tocht voor u uitgezet waarbij u begeleid wordt langs plekjes waar u. Steppen of tandem fietstocht door het Heuvelland van Valkenburg een uitje voor groepen. Een leuke uitje voor groepen is een Steptocht of fietstocht door het Heuvelland van Valkenburg! Rotterdam uitje voor groepen, Waterstad Odyssee Arrangement.
home Boerensolex Solex verhuur Tandemsolex verhuur Groepsuitjes Herpen Noord Brabant. BoerenSolex Solex verhuur Solex rijden Herpen Noord-Brabant.
Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om als passagier de tocht mee te rijden in onze originele DAF YA-66 cabrio. Deze alternatieven voor volwassenen blijken met solex huren ook de oplossing voor groepen met enkele ouderen, jongeren of kinderen. Naast de Solextochten, die je 7 dagen per week kunt boeken, bieden wij diverse solex arrangementen.:

Contacteer ons