Meer resultaten voor solex rijden rotterdam

solex rijden rotterdam
Solextour Puur Rotterdam.
Goed te combineren met een lunch onderweg of barbecue na afloop. Waarom is de Solex Tour zo goed? Dompel u onder in de nostalgie tijdens de Solex Tour van Puur Rotterdam. In de jaren zestig waren deze tweewielers volop aanwezeig in het straatbeeld.
synology
Eco Solextour Be Cool Events.
U bent hier: Home / Tours Tochten / Eco Solextour. Beschrijving evenement activiteit. Rotterdam is vernieuwend, inspirerend en draagt de kleur groen. Be Cool Events combineert deze drie in de Eco Solextour Rotterdam. De Eco Solex is geruisloos en milieuvriendelijk.
arbeidscontract
Solextour Rotterdam AroundTown City Events.
De tour zal weer eindigen op het Willemsplein. LET OP: U dient in het bezit te zijn van een rijbewijs om een solex te mogen rijden. Vanaf 15 personen. 2 uur route. Rond en op het Water. A Christmas Carol. Ebike Tours Rotterdam.
smartphone hoesjes
solex verhuur hoeksche waard: solexroutes in de hollandse polder.
078-3031024 / 06-57944589 / info@solexvhw.nl. Leuk u te mogen ontmoeten op de website van Solex Verhuur. Vanaf nu kunt u genieten van een heerlijke. nostalgische belevenis, n.l. het rijden op een echte Solex door. een werkelijk schitterende Hoeksche Waardse polder.
Bedrijfsuitjes Rotterdam Fun op Wielen.
Solextour bij Lot66 of vanaf eigen locatie. Lot66: Op een new age Solex toeren met vrienden, familie of collega's! Na een korte instructie start je vanaf Lot66 en kun je een van onze routes in en rond Breda volgen of je eigen route rijden. Je kunt ook onderweg picknicken met de solexlunch! Er zijn verschillende mogelijkheden en tarieven. Fun op Wielen in Rotterdam.
Solextour in Rotterdam Maasstad Events.
Tijdens de Solextour van Maasstad Events in Rotterdam knort u er vandoor, langs alle bekende plekken en bezienswaardigheden van de stad. Een speciale tocht om tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje te genieten van het echte Rotterdam. We combineren een oude maar nooit saaie vervoerswijze, met een modern tintje en de ontdekking van een kosmopolitische en altijd bruisende omgeving. Met de Solexen rijdt het niet alleen milieu vriendelijk, maar ook nog eens behoorlijk door. Bovendien maken deze hippe brommertjes behoorlijk wat indruk op de toeschouwers. Jullie gids rijdt voor jullie uit, langs de mooiste gebouwen en wegen van de stad. Tijdens de Solextour hoef je zelf niet te fietsen, ja, misschien even bij het aantrappen. Maar daarna kan je ook bij forse tegenwind zo de Erasmusbrug over rijden.
Solextochten Kinderdijk nostalgie in de polder.
Welkom op de site van Solextochten Kinderdijk waar u kunt kiezen voor een leuke Solextocht door de Alblasserwaard. Solex rijden is doorgaans iets wat je met mooi en warm weer doet maar in het voorjaar, najaar en winter rijden we gewoon door, zolang de weersomstandigheden het toelaten.
Solex Huren.NL Huur een solex! Voor Solex Tours op uw eigen of onze locatie. Solexrijden, solextouren, solexhuren, goede prijzen voor unieke solex-arrangementen, mogelijk door heel Nederland.
U verlaat de grote steden zoals Rotterdam, Utrecht en Den Haag en ontvlucht even het drukke leven van de Randstad. U wordt ontvangen met koffie of thee op onze locatie in Moordrecht. Tijdens het solex rijden geniet u van de mooie natuur, uitgestrekte polders en vele kleine dorpjes met veel bezienswaardigheden.
Solex rijden Ideaal als onderdeel van je bedrijfsuitje!
Heerlijk genieten van de bosrijke omgeving met de wind door je haren? Dan is Solex rijden iets voor jou! Solex rijden doe je niet alleen, dit doe je natuurlijk samen met vrienden, familie of collegas. Beleef de nostalgische momenten van vroeger! Op de Solex.

Contacteer ons