Op zoek naar ideeen teamuitje limburg?

ideeen teamuitje limburg
Bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsfeesten DagjeWeg.NL.
geopend, open op zondag. Dierenpark Taman Indonesia. Op avontuur in Kasteelruïne en Fluweelengrot Valkenburg. VALKENBURG, LIMBURG Ontdek de geheimen van de Kasteelruïne in Valkenburg en dwaal door ondergrondse vluchtgangen. Het gangenstelsel leidt naar de Fluweelengrot, een van de oudste mergelgrotten van Limburg.
buurtfeest ideeen
Bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Limburg organiseren?
Vul contactgegevens in. Bedrijfsuitje in Limburg. Wij vonden 54 bedrijfsuitjes. Thema's' op deze locatie. In de lucht. Op het Water. Activiteiten op deze locatie. Een cht origineel bedrijfsfeest of personeelsfeest begint met een avontuurlijke ballonvaart! Zo vrij als een vogel zweven door het luchtruim, de zwaartekracht overwinnen en de stilte als enig gezelschap.
led strip
Familiedag uitjes. Familiedag uitjes organiseren in Brabant en Limburg Peelexpress Groepsactiviteiten.
Actieve familiedag uitjes. Workshop familiedag uitjes. Familiedag activiteit zelf organiseren. Workshop als bedrijfsuitje of teamuitje. vrienden uitje organiseren. Doe vrienden uitje / vriendinnendag. Zoekers vrienden uitje / vriendinnendag. Op eigen houtje vrienden uitje / vriendinnendag. Scoor vriendenuitje / vriendinnendag. Boeren vriendenuitje / vriendinnendag.
keukenloper kwantum
Sportief actief bowlen, paintball, karten, skiën.
Op de hoogte blijven van de leukste ideeën voor uitjes in Nederland en bij jou in de buurt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we sturen je maandelijks de laatste belevenissen en tips over activiteiten en interessante kortingen!
cursus slotenmaker
Tips en ideeën bedrijfsuitje Bedrijfsfeestje.
Een workshop koken is perfect voor de teambuilding. Een bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsuitje wordt spannend door samen actief bezig te zijn. Denk aan een workshop vuurspuwen, city games, smartlappen zingen of misschien wel iets sportiefs, zoals golfen of blokarten. Ga quizzen of een puzzel of GPS tocht doen met leuke voertuigen.
flexa latex plus
teamuitje utrecht goedkoop teamuitjes rotterdam teamuitje limburg.
Van forelvissen of handboogschieten op locatie tot toeren door de omgeving op een hypermoderne Segway, de nostalgische Solex of stille en elektrisch aangedreven scooter, bij Maashof is een teamuitje in Limburg altijd een succes! Maak je teamuitje extra compleet met een smaakvolle BBQ, lunch of diner in ons restaurant of het uitgebreide terras.
Combineer je vergadering met een origineel bedrijfsuitje, teambuilding of vergaderbreak!
Een leerzaam en verfrissend teamuitje in het schoon van de natuur dus! Geen overnachting mogelijk. 20 150 personen. Teamuitje in de Stad. Een waanzinnig leuk teamuitje of vergaderbreak in hartje centrum? Hier zit je goed! GPS Experience in de Stad.
Bedrijfsuitje Limburg vanaf 15 tot 150 p.p.
Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een nog betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Limburg van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen.
Teamuitje Limburg Carpe Diem Evenementenbedrijf.
Wij helpen u graag om dit teamuitje helemaal naar wens te laten verlopen. In de omgeving van Limburg hebben wij 10 unieke locaties. Luxe teamuitjes in regio Limburg. In Limburg beschikken wij over 5 vaste luxe en sfeervolle feestlocaties. Onze Schotse boerderij te Molenhoek bij Nijmegen, ons grote indianenkamp te Berg en Dal bij Nijmegen en de Romeinse herberg in het Bijbels Openluchtmuseum bij Nijmegen. Uw teamuitjes zijn bij ons in goede handen. 10 unieke ideeen voor teamuitjes Limburg.

Contacteer ons