Resultaten voor goedkope teambuilding

goedkope teambuilding
Leukste klimbossen in Nederland Gezin op Reis Teambuilding activiteiten, Op reis, Nederland.
Uitjes in het Gooi bedrijfsuitjes vanaf 1050, p.p.
Workshop speeddaten met collega's' is geschikt als bedrijfsuitje en teambuilding. Stad naar keuze. Bedrijfsuitje Stadswandeling met gids in het Gooi en Amersfoort. Laat je meevoeren door onze stadsgids langs de leukste plekjes van de stad. Een betere manier om een stad te leren kennen is er niet. Stad naar keuze. UITJES IN HET GOOI. 7361 GR Beekbergen. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09.30-17.00 uur. 085 401 9764. WAT WE DOEN. Uitjes in Holland. Uitjes in Apeldoorn. Uitjes in Arnhem. Uitjes in Breda. Uitjes in Delft. Uitjes in Deventer. Uitjes in het Eindhoven. Uitjes in Enschede. Uitjes in het Hoorn. Uitjes in Zutphen. Uitjes in Zwolle. Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoorn, Kampen, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, TilburgUtrecht, Valkenburg, Venlo, Zutphen, Zwolle.
Combineer je vergadering met een origineel bedrijfsuitje, teambuilding of vergaderbreak!
Bekijk jouw selecties. Open het menu. Combineer je vergadering met een origineel bedrijfsuitje, teambuilding of vergaderbreak! Ben je op zoek naar een leuke activiteit, ideeën voor een bedrijfsuitje, een inspirerende workshop of teambuilding? Een super origineel teamuitje in de natuur of juist midden in de stad? Inspiratie op Locatie helpt je graag met leuke ideeën voor dag of aanvullende activiteiten! Wij werken samen met gepassioneerde partners en hopen je te inspireren met verrassende activiteiten en arrangementen. Hieronder alvast een aantal mogelijkheden op een rijtje. Bel of mail ons of klik op aanvragen. STUUR MIJ EEN VRIJBLIJVEND VOORSTEL PER MAIL. Teamuitje in de Natuur! Back to nature met deze originele teamuitjes en activiteiten in de natuur. Wild Spotten met de Boswachter. Buiten Koken op Houtvuur. Wildplukken in de Natuur. Teamuitje in de Stad. Een waanzinnig leuk teamuitje of vergaderbreak in hartje centrum? Hier zit je goed! GPS Experience in de Stad. Pubquiz door heel Nederland. Een out-of-the-box teambuildingsactiviteit waarmee jullie iets leuk met z'n' allen ondernemen en ook nog eens de banden versterken. Bouw je Railway. Meer opties voor inspirerende en originele teamuitjes? Bel of mail ons ongerust of vraag hieronder een vrijblijvend voorstel aan!
Citygames Specialtours.
Goedkope stadsspellen, voor een blijvende herinnering. Al onze puzzeltochten en speurtochten worden begeleidt door onze enthousiaste spelbegeleiders. Zij zorgen ervoor dat jullie een top dag zullen beleven. Aanvullend advies nodig? Wij staan voor u klaar! Interactieve citygame tips en ideeën. Wanneer jij en je medespelers over stalen lachspieren beschikken dan is bijvoorbeeld ons Crazy 88 stadsspel ideaal voor jullie groep! Met zowel vrienden, familie en collegas kun je op ontspannen wijze de stad verkennen tijdens een van onze stadsspellen. Of je nu op zoek bent naar een actief spel of meer over een bepaalde stad te weten wil komen, wij bieden verschillende teambuilding activiteiten aan in verschillende steden van Nederland en zorgen er altijd voor dat jouw uitje één groot feest wordt.
De leukste teambuilding activiteiten.
Bedrijfsuitje en/of bedrijfsfeest op het. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events is. Vanaf 15 tot 500 Personen. Teambuilding met roofvogels. Een uitdagende teambuilding, samenwerken. Vanaf 10 tot 100 Personen. Mogelijk op locatie naar keuze. Boek nu jouw evenement bij Hilton Royal Parc.
Indoor teambuilding Antwerpen Citypolis.
Een uniek teambuilding event. voor grote groepen 10-42 pers. Denk Stratego meets Monopoly, GPS stadsspel meets lasershoot., Als in een levensgroot gezelschapsspel doorkruis je de indoor stad CITYPOLIS. Wees alert en handig, werk goed samen en anticipeer op de acties van de andere teams. CITYPOLIS speelt zich af in een ruimte van 300m2 die is ingericht als een grote fictieve stad vol interactieve opdrachten. De deelnemers worden onderverdeeld in subteams die het in de stad tegen elkaar opnemen. Het is een uniek indoor teamspel vol actie en strategie, innovatie en technologie. Urenlang teamplezier van de bovenste plank vol adrenaline en techniek. Citypolis werd uitgewerkt door de bedenkers en makers van het populaire Out of the Box Escape Games in Antwerpen.
Groepsuitjes voor het leukste dagje uit! Groepsuitjesbreda.nl.
Kom deze lente en zomer langs voor bijvoorbeeld de grootste hit van het jaar; dineren in het donker bij ZWART Breda, succes gegarandeerd bij dit onvergetelijke uitje! Remote Teambuilding Experience. De ultieme teambuilding activiteit vanuit huis waarmee je jouw collega's' weer samenbrengt en echt laat samenwerken!
Online Teambuilding Organiseren Evenementenbureau.
De bezoeker kan er meteen ook een offerte aanvragen bij het eventteam. Handig om leads te genereren en klanten naar het pretpark te leiden online teambuilding organiseren zijn vaak gezocht Van waaw tot mm de usps van bbobbejaanland we creerden funny figuurtjes die elk in hun eigen kleur een unique selling point van het pretpark symboliseren van Het uitpluizen van online teambuilding organiseren de toplocatie over de duizelingwekkende attracties tot de allin service en de catering.
Teambuilding Amsterdam al vanaf 1250, De scherpste prijzen!
Een teambuilding uitje in Amsterdam is volgens ons dan ook een ideale manier om ervoor te zorgen dat uw medewerkers elkaar eens in een heel andere setting zien. In ons aanbod van Teambuilding in Amsterdam arrangementen vind je heel veel activiteiten met spelelementen waarbij je medewerkers het in verschillende teamsamenstellingen tegen elkaar opnemen.

Contacteer ons