Meer resultaten voor origineel teamuitje

origineel teamuitje
Schoolschaatsen kinderfeestje/teamuitje Winterfestijn Overbetuwe.
Het Winterfestijn is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. We zijn er dan ook voor elke doelgroep. Ben je op zoek naar een leuk en origineel teamuitje? Of wil je gewoon met je werknemers en collegae gezellig een drankje en een hapje komen doen in ons gezellige Wintercafé?
http://www.creative-solutions.be/
Originele teamuitjes De Tuinderij.
Genieten van de zon! Bij De Tuinderij schiet u niets te kort voor het organiseren van een origineel teamuitje! Volledig op maat verzorgde originele teamuitjes. Onze activiteiten lopen uiteen. Of u nu een actief of minder actief teamuitje wil organiseren.
Teamuitje organiseren Corona proof teamuitjes ideeën ontdek je hier.
Met de originele tips en ideeën van Showtime, kun je gegarandeerd een origineel afdelingsuitje organiseren. Van actief, fysiek, mentaal of een combinatie ervan, creatief of sportief. Samen werken aan een workshop, een zoektocht met een stadsspel, een zeskamp of iets bij elkaar bouwen. Dan kunt u een praatje maken tijdens een diner, lunch of BBQ. Iedereen is ontspannen en toch wordt er stiekem hard aan een beter team en meer motivatie gewerkt. 1001 leuke tips ideeën voor uw teamuitje.
Bedrijfsuitjes en trainingen.
Teamuitje: The Culture Games. Denkt u aan een teamuitje dat zowel leerzaam, spannend als origineel is? Bij het Mauritshuis in Den Haag is het nu ook mogelijk om het spel Quartet van The Culture Games te spelen. Het spel vindt plaats tussen de beroemde werken uit de collectie van het museum, zoals het Meisje met de parel van Vermeer en de Anatomische les van Dr.
Teamuitje organiseren? De populairste 50 Teamtuitjes.
Op zoek naar een leuk Teamuitje? Hieronder vind je de leukste activiteiten voor tijdens een Teamuitje! Zelf een uitje toevoegen? Klik hier om zelf uw uitje bij ons aan te melden. Vanaf/Per persoon 2800., The Hunt staat garant voor een vette dosis actie en teambuilding met het centrum van jouw stad als speelveld. Veel rennen, schieten, kogelvrije vesten, het beschermen van je partner in crime. Het zit allemaal in The Hunt! Meer info Vanaf 4. Vanaf/Per persoon 2800., Sherlock Holmes spel! Als een ware Sherlock Holmes combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen. Meer info Vanaf 4. Vanaf/Per persoon 1400., Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Beleef een waanzinnig avontuur middenin de natuur bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo! 4 parcoursen en uitdagende hindernissen maken dit gloednieuwe klimbos een bijzondere locatie voor een leuk dagje uit. Durf jij de uitdaging aan? Meer info Vanaf 2. Vanaf/Per persoon 3995., Lip dub music video. Samen playbacken en acteren op een zelf uitgekozen nummer, verkleedmateriaal en attributen. Dit levert ongetwijfeld plezier en leuke filmbeelden op.
Bedrijfsuitjes en teamuitjes van Icebear Events, de origineelste van Nederland!
De origineelste bedrijfsuitjes van Nederland! Bedrijfsuitje of teamuitje organiseren? IceBear Business Events is gespecialiseerd in originele bedrijfsuitjes voor grote én kleine groepen. Wij bieden een uitgebreid aanbod van leuke bedrijfsuitjes en complete arrangementen die wij volledig op maat voor u verzorgen. Ook kunnen wij naar gelang uw wensen een compleet nieuw en origineel uitje voor u samenstellen. Wij voeren alles zelf uit en de meeste benodigde spellen en voertuigen hebben wij zelf in bezit. De meeste van onze uitjes zijn overal op locatie in het land mogelijk, wij komen naar uw gewenste locatie toe! Heeft u zelf geen locatie? Met onze partners door heel Nederland beschikken we over een groot aantal mooie evenementlocaties waar wij uw uitje of compleet evenement kunnen verzorgen. Wij zorgen tijdens uw uitje voor een optimale begeleiding, veel plezier en een onvergetelijke ervaringen! Sport en spel. Tours en rondleidingen. Bedrijfsuitjes en teamuitjes.: Een avontuur waarbij je jouw favoriete stad op een leuke manier leert kennen! In teams met e-scooters ga je de strijd aan met je collegas of vrienden. Door de opdrachten uit te voeren kom je op de mooiste en leukste plekjes van jouw Stad.
Originele Teamuitjes.nl.
Een avond van gezelligheid, muziek, interactie en oer Hollands feestvieren. VANAF 9450, Actief bedrijfsuitje op de Veluwe Bowlen, Buggy en Quadrijden Voorthuizen. Is het tijd voor een actief teamuitje? Zoek dan niet verder! Met dit actieve arrangement gaat u buggy en quad rijden, bowlen en aansluitend lekker barbecueën. VANAF 179, Rutschen mit Anton Teambuilding in de sneeuw Winterberg. Tijdens het Teambuildingarrangement hebben de deelnemers na aankomst keuze uit zelfstandig skiën of snowboarden, deelnemen aan een beginners les of een van de andere leuke activiteiten. In de middag wordt er in groepsverband deelgenomen aan Ritschen mit Anton. De middag wordt spectaculair afgesloten met de gehele groep tijdens het sleeën. Inclusief 1 overnachting. VANAF 33, Origineel mannenuitje in Gelderland Scherpschutter arrangement Laren. Schiet als een Aboriginal met een blaaspijp of als een middeleeuwse ridder met een kruisboog en handboog. Altijd al eens afgevraagd wat moeilijker is? Schieten met een pistool of een geweer? Dit is de kans om ze allebei eens uit te proberen. VANAF 49, Ouderwets op de Solex in Ootmarsum Ootmarsum.
Op zoek naar een origineel teamuitje in Amsterdam? Xitroom Escape Game. Join.chat. Join.chat.
Home Blog Op zoek naar een origineel teamuitje in Amsterdam? Vijf keer spannende en originele teamuitjes in Amsterdam.: Een teamuitje om nooit te vergeten is ontsnappen uit een escaperoom. Willen jullie weten wat je nu eigenlijk aan elkaar hebt? Hoe sterk jullie als team zijn? Wie de geboren leider is en wie er beschikt over stalen zenuwen? Dan is een escaperoom echt het meest spannende en originele uitje om te kiezen!
Teamuitje bij DIJK59, tussen Losser en De Lutte. Buitengebied Twente.
De kerst of nieuwjaarsborrel? Het is elke keer weer een leuke uitdaging om deze zo origineel mogelijk in te vullen. Dat je bij ons lekker kunt eten en drinken in een gezellige sfeer, met zowel hoge als lage zitjes, ronde tafels en een lekkere zithoek is een feit. In het voorjaar of de zomer is het bijzonder leuk om te genieten van alle heerlijke gerechten van onze speciale barbecue en buitenkeuken, geserveerd op het zij-terras dat exclusief gereserveerd kan worden. Daarnaast werken wij samen met leuke bedrijven in de omgeving van Losser en De Lutte waardoor we een scala aan allerlei hele actieve en iets mindere sportieve activiteiten kunnen aanbieden om jouw teamuitje tot een geweldige dag of middag te maken.

Contacteer ons