Resultaten voor teamuitjes amsterdam

teamuitjes amsterdam
Samen de keuken in De Kookfabriek.
Lokatie Op welke lokatie wilt u de workshop volgen? Op uw locatie. Extra's' Wilt u extra's' toevoegen? Afterparty met DJ. Kookfabriek kookschort met opdruk. Verwacht aantal personen. Verstuur U ontvangt binnen een werkdag bericht. De Flinesstraat 4. 1114 AL Amsterdam.
persoonlijke leningen
Uitjesbureau: Evenementenbureau voor bedrijfsuitjes en teambuilding.
Laat je inspireren door onze top 3 teamuitjes voor buiten! Bedrijfsuitje of teambuilding, dat is toch hetzelfde? De 2e PromoPodium Academy van 2017. ONZE MISSIE: ontzorgen In de voorbereiding én uitvoering van uw BEDRIJFSuitje. We staan voor je klaar! Maak kennis met ons team. Kom werken met ons team. Maak kennis met ons team. Kom werken met ons team. In heel Nederland én België actief! 1031HV Amsterdam Noord.
huisartsenpraktijk
Origineel teamuitje Amsterdam Escape Factory B.V.
Of worden jullie elkaars vijanden? Test het uit en kies de escape rooms van Escape Factory in Amsterdam als origineel teamuitje. Origineel teamuitje Amsterdam: escape rooms ideaal als teambuilding activiteit. Een escape room is een ideale teambuilding activiteit en dus een origineel teamuitje in Amsterdam.
panini broodjes
Uniek bedrijfsuitje in de Virtual Reality wereld VR Gamehouse Amsterdam.
De juiste begeleiding: VR headset verwisselen, tips scores bijhouden. De nieuwste hoogwaardige apparatuur. Grote diversiteit aan spellen: voor ieder wat wils! Multiplayer-games die geweldig zijn voor teambuilding. Gratis hoge resolutie actie en teamfotos. 2019 VR Gamehouse. Met gemaakt in Amsterdam door Brendly.
bosch wasmachine
Actief-Teamuitje.nl: de leukste actieve teamuitjes!
Voor actieve teamuitjes, bedrijfsuitjes en activiteiten voor de personeelsdag bent u bij actief-teamuitje.nl aan het juiste adres. De meest geboekte teamuitjes in Haarlem, de Kennemerduinen en Amsterdam hebben we voor u op deze pagina al overzichtelijk bij elkaar gezet. Uiteraard verzorgen wij meer leuke en actieve teamuitjes, die u eenvoudig per locatie kunt bekijken.
boost
Bedrijfsuitje Antwerpen Vernieuwend en voor ieder budget Uitjesbureau.
Bedrijfsuitjes in Antwerpen! Innovatieve teamuitjes en weekendarrangementen. Bedrijfsuitje Antwerpen: een paradijs voor uw teamuitjes op maat. We Gon nor t Stad ofwel We gaan naar Antwerpen. Antwerpen heeft een gezellig en bruisend stadscentrum, waar zowel cultuurliefhebbers als shoppers hun hart op kunnen halen.
Raamfolie
Teamuitje in Amsterdam De Tuinderij.
Dé locatie voor teamuitjes op 45 minuten vanaf Amsterdam. Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit voor een teamuitje of bedrijfsuitje? Ontdek hier de mogelijkheden van De Tuinderij! Elke week organiseren wij tientallen teamuitjes voor kleine en grote groepen.
Guerilla
Bedrijfsuitje Amsterdam, Groepsuitje of Vrijgezellenfeest. Een feest! Uitjes en Eten.
Met ons aanbod bedrijfsuitjes zijn wij één van de bekendste organisatoren in Amsterdam. Typisch Amsterdam zijn is onder andere ook Levend Stratego in hartje Amsterdam, Stadsgamen langs de Amsterdamse grachten, Bootje bikken en klikken happen stappen varen, The braintainment show Quiz Amsterdam.
powerbank
Dak van Amsterdam.
Puur Amsterdam organiseert al sinds 1996 originele bedrijfsuitjes in Amsterdam. Van teamuitjes van 8 personen, tot relatie evenementen van méér dan 2000 personen. Maak uw dag onvergetelijk en combineer uw vergadering met een interactieve smartphonegame, een rondleiding met zingende gids of een heerlijke rondvaart door de grachten met BBQ.
powerbank

Contacteer ons