Zoeken naar sportief teamuitje

sportief teamuitje
Teamuitje Praag: een sportief, cultureel en gezellig uitje!
Inschrijven als ZZPer. Teamuitje Praag: een sportief, cultureel en gezellig uitje! 25 september 2018 by Metafoor. Afgelopen weekend was het tijd voor ons jaarlijkse teamuitje. Dit jaar gingen wij met het gehele team naar Praag. Het was een fantastisch weekend in een prachtige stad.
teamuitje zeilen
Bedrijfsuitje Amsterdam De beste uitjes voor elk budget Uitjesbureau.
Wij doen er alles aan om voor jou het beste teamuitje te organiseren en jou als tevreden klant terug te laten keren. We doen wat we beloven en doen dat tot in de allerkleinste details. Lees meer over AmsterdamseUitjes.nl en Uitjesbureau.
T Shirt Bedrukken
JumpSkillz.nl Teamuitje / Groepsuitje Jumpskillz Alkmaar.
Teamuitje / Groepsuitje. JumpSkillz in Alkmaar is dé plek voor jouw groepsuitje! Daag je collegas uit in onze indoor sport-arena en leer elkaar op een andere manier kennen, samen te werken en een team te vormen! Bij JumpSkillz kun je niet alleen gebruik maken van onze grote trampolines maar ook van diverse sport onderdelen. Na het sporten kan je in ons horecagedeelte genieten van diverse versnaperingen. Exclusief en sportief bedrijfsuitje.
slotenmaker leiden
Sportief teamuitje KPN in De Uithof Den Haag.
Sportief teamuitje KPN in De Uithof Den Haag. Personeelsuitje inclusief familieleden. Werknemers van KPN vierde op zondag 14 februari 2016 geen Valentijnsdag met een romantisch diner, maar kwamen met familie naar De Uithof voor een sportieve dag! Naast de activiteiten van de Uithof zelf zoals skiën en karten konden de bezoekers aan de slag bij Evorsa met de onderdelen Bumperbal, Arrow Tag, Boogschieten, Quadrijden en de TopZone.
plastic
Beachvolleybal Utrecht: sportief teamuitje Puur Utrecht.
De minimale groepsgrootte voor het organiseren van dit uitje. Bent u met minder personen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. De ideale tijdsduur voor dit uitje. Wilt u het uitje korter of langer laten duren?
latex wiki
Rofra Unieke, leuke en sportieve teamuitjes in Brabant Eindhoven e.o.
Ideaal als uitje met je voetbalelftal, hockeyteam of vereniging. Om je een beetje te helpen een keuze te maken hebben wij alvast een aantal programmas voor jullie samengesteld welke ideaal zijn als teamuitje. Samenwerken en teambuilding staan centraal bij al onderstaande activiteiten.
Bedrijfsuitje Amsterdam Origineel uitje of bedrijfsuitje in Amsterdam.
Hierbij speelt natuurlijk ook de locatie een belangrijke rol, want u wilt wel graag dat uw bedrijfsuitje voor alle gasten eenvoudig te bereiken is. Wanneer u voor uw bedrijfsuitje Amsterdam als centraal punt wenst aan te houden maar desondanks geen voorkeur heeft voor een teamuitje in de drukte van de stad, dan is het strand van Wijk aan Zee een geweldige keuze.
Teamuitje op het strand Voor een originele, uitdagende en sportieve dag.
Sportief teamuitje op het strand. Onze sportieve groepsactiviteiten zijn ideaal als u op zoek bent naar een leuke invulling voor een sportief teamuitje op het strand. Unieke en uitdagende groepsactiviteiten, waarbij fun centraal staat, vormen de basis voor een actief teamuitje aan zee.
Boek je ideale teamuitje bij DoeNijmegen.nl.
Meer uitjes op de volgende pagina. 1-24 van de 140 uitjes. Een origineel teamuitje in Nijmegen. Het jaarlijkse teamuitje stem je bij DoeNijmegen perfect af op jullie team. Zijn jullie een sportief team? Kies dan bijvoorbeeld voor een speurtocht per step.

Contacteer ons