Op zoek naar bijzondere teamuitjes?

bijzondere teamuitjes
Origineel teamuitje Teamuitje ideeën voor je werk ontdek je hier.
Maatwerk voor uw originele teamuitje? Binnen Showtime organiseren we al ruim 10 jaren de meest originele teamuitjes. Onze eventmanagers hebben jarenlange ervaring met het organiseren van teamuitje voor verschillende organisaties. We delen onze kennis en ervaring graag met u. Voordat u contact met ons opneemt, kunt u uzelf enkele vragen stellen, zoals; Naar wat voor soort mensen zou ik het uitstapje moeten organiseren? Hoeveel mensen ben jij? Op welke locatie zou het moeten plaatsvinden? Is het een uitje met of zonder eten en drinken? Heb je deze vragen duidelijk voor jezelf? Neem vrijblijvend contact met ons op via het nummer 074 256 98 98 of vul het onderstaande formulier in. Meer informatie ontvangen over een origineel teamuitje? Vul dit formulier in en we nemen binnen 24 uren op werkdagen contact met u op! If you are human, leave this field blank. U wilt ons inspiratiepakket boordevol bijzondere bedrijfsuitjes aanvragen.
http://www.leemanskredieten.be/lenen/geld-lenen-bij-leemans/
Teamuitje Utrecht.
Bent u op zoek naar een teamuitje in Utrecht? Mister Utrecht heeft meer dan 10 jaar ervaring met teamuitjes, teambuilding en events. Over de jaren heen hebben wij veel groepen gasten mogen ontvangen voor activiteiten als city games, workshops, proeverijen meer. Utrecht biedt een mooi decor om een teamuitje plaats te laten vinden. Het autoluwe centrum biedt veel fraaie stekjes bijv. het Lepelenburg, het Janskerkhof, de grachten en het gezellige Neude die onderdeel kunnen zijn van een city game. In combinatie met de vele mooie en oude gebouwen, zoals de Dom, is Utrecht een mooie bestemming om een teamuitje plaats te laten vinden. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw teamuitje? Of bijzondere verwachtingen?
display advertising
Teambuilding, teamuitje Rotterdam 20 tot 200 p.p.
Een mooie titel die met trots bewaakt zal worden in de toekomst door de groei van het havengebied. Met Nationale Nederlanden, Unilever en Robeco als bewoners van de stad Rotterdam zal er zeer zeker voldoende vraag zijn naar teamuitjes in Rotterdam. Highland Games teambuilding Rotterdam. They can take our lives, but theyll never take our freedom. Wie kent de film Braveheart niet? En tijdens deze bijzondere teambuilding activiteit krijgen jullie zelf de kans om te voelen wat het is om als een echte William Wallace door de Schotse Hooglanden te rennen.
Anti Phishing
Teamuitje Amsterdam boekt u bij de Amsterdam expert sinds 1996 Puur Amsterdam.
Wij organiseren méér dan 1500 geslaagde teamuitjes in Amsterdam per jaar. Een teamuitje in Amsterdam is een perfecte manier om uw collega's' of teamgenoten beter te leren kennen. Puur Amsterdam helpt u hierbij! Wij bieden al sinds 1996 vele mogelijkheden voor een gezellig teamuitje in Amsterdam; de stad van ons hart.
Bedrijfsuitje 15 tot 150 p.p. met persoonlijk advies.
Je collega's, de directeur, iedereen kan lachen en zal ook beslist gaan lachen tijdens deze bijzondere workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop bij jou in de omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.
Dinerspel.nl Teamuitje Organiseren?
Een origineel en typisch Hollands uitje is zo gevonden. Een teamuitje met Hollandse Helden boekt u gemakkelijk en snel via deze website. Flight Murder Mystery Game. Flight Murder Mystery Game is dé ideale Engelstalige invulling voor internationale groepen die een teamuitje op een bijzondere manier willen vieren.
Teamuitje Amsterdam: originele uitjes en activiteiten v.a. 24, p.p. VVC.
In Amsterdam een teamuitje plannen behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. Teamuitjes in Amsterdam hebben in deze bijzondere omgeving natuurlijk nog een speciaal element. Als wij in Amsterdam teamuitjes houden horen we hier na afloop ook alleen maar positieve dingen over!
Teamuitje strandzeilen / teamuitje blokarten in Wijk aan Zee.
Teamuitje in Noord Holland. Omdat het strand van Wijk aan Zee zich, samen met nog een aantal andere kustplaatsen, zo goed leent voor strandzeilen, organiseren wij teamuitjes met strandzeilen vaak in de provincie Noord Holland. De bredere stranden zijn nodig om goed te kunnen draaien en daarbij bevindt zich een perfecte strandlocatie met vergadermogelijkheden in Wijk aan Zee. Heeft u bijzondere wensen of wilt u dat wij meedenken over een goede locatie voor jullie teamuitje?
Maatschappelijk teamuitje Samen voor Woerden.
Maatschappelijk teamuitje DARE International. Dinsdagmiddag 19 april 2016 gaat bij DARE International de boeken in als dag van het bijzondere teamuitje. Diverse medewerkers van het hightech elektronica bedrijf DARE! deden mee aan een maatschappelijk betrokken activiteit, mogelijk gemaakt door hun werkgever.

Contacteer ons