Meer resultaten voor teamuitje utrecht

teamuitje utrecht
Actieve teamuitjes in Utrecht Dparmentier.
February 15, 2019 January 30, 2021 Redactie boksen, Sport, teamuitje, Utrecht. Bij Utrecht teamuitje kan je de meest leuke en actieve teamuitjes vinden. Door het team van Boksen als Metafoor worden de beste teamuitjes samengesteld waardoor iedereen leuke bokslessen kan volgen.
creative-solutions.be
BedrijfsuitjesUtrecht TB Events.
Vanaf 15 personen. kleinere groepen op aanvraag. Pool voetbal of Voet Pool! Het leukste teamuitje voor wie van voetbal en poolen houdt! Ga de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collegas! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje voor voetbalteams of vrijgezellenfeest!
Burlesque Workshop Teamuitje in Utrecht.
burlesque workshop Teamuitje. Met collega's' of teamgenoten helemaal uit je comfortzone kruipen tijdens een burlesque workshop als teamuitje in Utrecht! 30 per persoon. Duur 1 uur 30 minuten. Startpagina Gelegenheden Teamuitje. Het leukste teamuitje! Met een burlesque workshop heb je een uniek, uitdagend en vooral leuk en gezellig teamuitje!
Teamuitje Nieuwegein Utrecht voor teambuilding? Al 25 jaar Mountain Network.
Bent u op zoek naar een spannende en sportieve teambuildingsdag in Nieuwegein, Utrecht en omstreken? Dan bent u bij Mountain Network Nieuwegein aan het juiste adres. Wij bieden diverse mogelijkheden tot het invullen en volledig verzorgen van uw teambuildingsactiviteit. Het arrangement Teamklimmen is veruit de populairste teambuildingsactiviteit van Mountain Network Nieuwegein. Onder begeleiding van een professionele instructeur krijgt iedereen de gelegenheid om zijn klimtalent te ontdekken. U zal echter al snel merken dat u en uw collegas goed moeten samenwerken en vertrouwen moeten hebben in elkaar; u gaat namelijk geblinddoekt of aan elkaar vastgemaakt de klimwand bedwingen. Word een top'team.' Vergaderen, meetings en bedrijfsuitjes. Naast het Teamklimmen-arrangement biedt Mountain Network Nieuwegein diverse andere activiteiten aan. In samenwerking met MeetingDistrict kunnen wij uw teambuildingsdag een zakelijk tintje geven, door een volledig verzorgde vergadering neer te zetten. Kijk hieronder voor de diverse mogelijkheden. Bedrijfsuitje: Op naar de Top. Het sportiefste bedrijfsuitje van Nederland. Laat u verrassen door ons idee van vergaderen. Laat de bergsport uw werkklimaat inspireren. Teambuilding door sport.
Teamuitje Utrecht? Bekijk ons aanbod snel! 100 uitjes!
Domstad Evenementen presenteert het ultieme teamuitje in Utrecht: een avontuurlijk, spannend en opwindend groeps-momentje voor het hele personeel. Heeft u een bedrijfsfeest en wilt u de onderlinge relaties wat verbeteren? Geniet dan eens van een rondvaart, workshop, speurtocht of stadswandeling. Vergeet ook niet uw eigen wensen en voorkeuren kenbaar te maken, want wij houden van een uitdaging. U kunt bij ons uw teamuitjes in Utrecht helemaal op maat samenstellen.
Teamuitje Friesland? 20 Arrangementen H2Oevents, Heeg.
Het prachtige vaarwater en de open en groene landschappen lenen zich perfect uit voor een sportief en geslaagd teamuitje. Leuk origineel groepsuitje. Een leuk en origineel groepsuitje in Friesland boekt u snel en eenvoudig bij H2Oevents. Wij zijn gevestigd in het prachtige aan water gelegen Heeg, wat op nog geen uur rijden vanuit Utrecht of Amsterdam ligt.
Bubbel voetbal Utrecht Indoor outdoor op locatie! 100% lachgarantie.
Tijdens een bubbelvoetbal teamuitje in Utrecht kun je eindelijk die vervelende teamgenoot eens aanpakken. Gaat u Bubble voetballen op uw eigen locatie, in de sporthal of lekker Bubble voetballen op het strand tijdens het teamuitje in combinatie met een heerlijke BBQ?
Teamuitje in Utrecht The City Challenge Uitdagend stadsspel Directie secretaresse.nl.
Zakelijk Uit Teamuitje in Utrecht The City Challenge Uitdagend stadsspel. By admin 10 maart 2013. Ga de uitdaging met elkaar aan tijdens deze activiteit vol leuke teambuilding opdrachten in hartje stad! Met verrassende doe, en denkopdrachten die betrekking hebben op de stad, zijn letters te verdienen.
Boek je ideale teamuitje bij DoeNederland.nl.
Teamuitje organiseren in jullie regio? DoeNederland heeft tal van activiteiten voor jouw team in heel Nederland. Je kunt jouw persoonlijke teamuitje eenvoudig zelf samenstellen en boeken op de gewenste datum. Ga bijvoorbeeld een stepkroegentocht doen in Nijmegen of toch een solextocht met lunch in Eindhoven.

Contacteer ons