Op zoek naar teamuitje friesland?

teamuitje friesland
friesland
Bedrijfsuitje Friesland met verschillende thema's' Old Dutch.
Boek uw teamuitje! Interesse verder toegenomen? Vraag dan uw gekozen arrangement aan of neem gerust contact met ons op. U vindt Old Dutch op een kwartier rijden vanaf Drachten, Leeuwarden en Dokkum en direct gelegen aan het treinstation op het traject Leeuwarden-Groningen. Dus heel centraal gelegen in Friesland!
evenementenbureau friesland
Home Outdoor Point.
Zaterdag gingen wij met 21 dames en heren van Brandweer Oldemarkt een teamuitje doen met de goed georganiseerde Outdoor Point! We zijn de middag begonnen met Schieten 2.0 Luchtbuksschieten dit was een leuke start van een gezellige middag aangezien er dames waren die hun eigen partner in maakte.
teambuilding eindhoven
AquaZoo, hét Familiepark van Friesland.
Familiedag of teamuitje? Op avontuur tussen de dieren. AquaZoo Friesland vind je aan de prachtige Friese wateren. Geniet van het Zeeleeuwen Spetter Spektakel, feest mee tijdens het Pinguïn Haringhapfestijn en stap samen met een dierverzorger op een trekschuit tijdens de Zeehondensafari!
dagje varen
Teamuitje Zeilen Sailing Dutchman Events.
De organisatie luistert goed naar je / de wensen waardoor je een eigenzinnige en unieke ervaring hebt. Rieuwert Scholten Traffic Services. Wat dacht u van deze teamuitjes? Teamuitje Watersport Friesland. Op zoek naar een verrassend teamuitje watersport in Friesland? Dan bent u bij Sailing Dutchman aan het goede.
Zoekmachines
Teamuitje Kwartiernoord.
Wilt u toch liever een teamuitje op uw eigen locatie, geen probleem. Onze outdoor games zijn geschikt voor andere locaties en eventueel verzorgen wij ook de catering. ONZE TEAM UITJES ZIJN EEN SCHOT IN DE ROOS. Kwartier Noord heeft de leukste ideeën voor een teamuitjes.
marketing bureau rotterdam
Teamuitje Friesland.
Locaties: Oude Bildtzijl, St-Annaparochie, Leeuwarden, Sneek, Terwispel, Harlingen, De Knipe, Oentsjerk, Zwarte Haan of op uw locatie. Teamuitje Solex arrangementen Friesland NIEUW! Op de solex gaat u op pad door het prachtige en uitgestrekte landschap in het noorden van Friesland.
klanten
Teamuitje Archieven Solex verhuur Sloten Friesland.
Kom naar het Gaasterland en geniet van de gastvrijheid bij Solexverhuur Sloten. Solexverhuur Sloten is hét adres voor een gezellige dag of dagdeel solexrijden in Gaasterland met zijn prachtige bosrijke natuur en het glooiende landschap. Bedrijfsuitje Friesland Het is tegenwoordig lastig om.
teambuilding
Teamuitje Friesland The GAMESOCIALCHAOS NEVERREST.
Een echt origineel teamuitje in Friesland organiseren. Kies voor de prikkelende concepten van Neverrest als u een echt origineel teamuitje in Friesland wilt organiseren. Wij hebben namelijk echte teambuilders ontwikkeld die ervoor zorgen dat de deelnemers ongedwongen intensief met elkaar gaan samenwerken.
invoerrechten betalen
Fierljeppen bij t Stekelbaarsje in Friesland!
Bij een vrijgezellenfeest in Friesland mag het fierljeppen eigenlijk niet ontbreken. Met stok over een sloot springen waarbij de vrijgezel natuurlijk als eerste het goede voorbeeld geeft. We beginnen met een korte instructie en demonstratie bij een smalle sloot van ongeveer anderhalve meter.
autorijlessen

Contacteer ons