Meer resultaten voor teamuitje friesland

teamuitje friesland
Friese Jongens Net seure mar dwaan.
Sterke oppermannen gezocht Leeuwarden en Friesland! Wij zijn op zoek naar zonnepanelen monteurs! Wij zijn opzoek naar nieuwe betonmedewerkers. Allround scheepsbouwer gezocht! De Friese Jongens is een snelgroeiend, toegankelijk uitzendbureau in Leeuwarden/Friesland dat vakbekwaam personeel levert. De Friese Jongens zorgt o.a. voor leertrajecten waar werkzoekenden kunnen starten als leerling en kunnen uitgroeien tot vakbekwaam personeel. Zekerheid dankzij verschillende certificaten. In samenwerking met verschillende partners kunnen wij aan alle gestelde certificeringen voldoen. Friese Jongens werken: in de bouw in de havens in de tuinbouw op de steigers.
kakifruit
Teambuilding Friesland 20 tot 200 p.p.
Laat elkaar zien over welke culinaire talenten jullie beschikken tijdens dit smakelijke teamuitje in Friesland of directe omgeving en de rest van het jaar zal jullie team werken als een perfect op smaak gebracht hoofdgerecht kijk ook eens op onze kookworkshop pagina.
loodgieter woudenberg
Smokkelaars in de stad Drachten gps bedrijfsuitje personeelsuitje uitje teamuitje groepsuitje.
Met GPS op zoek naar smokkelwaar! Een uitje vol spanning! In de stad is er op diverse bijzondere plekken smokkelwaar zwart geld verstopt. Ieder team krijgt de opdracht zoveel mogelijk smokkelwaar binnen te brengen. Er moet snel gehandeld worden, anders smokkelen de tegenstanders alle smokkelwaar weg.
wc ontstopt
Bedrijfsuitje Verschillende locaties Fundustry Events.
De locaties omvatten een groot terrein waarop de verschillende activiteiten gehouden kunnen worden. Zowel indoor als outdoor bedrijfsuitjes zijn op de locaties mogelijk. Samenwerken met collegas tijdens een bedrijfsuitje. Een belangrijk onderdeel tijdens een bedrijfsuitje is de samenwerking tussen collegas.
secure
Ontmasker de mol? uitje bedrijfsuitje friesland gps.
Ontmasker de mol! GPS-stadsspel in Friesland en Groningen. Ontmasker de mol is een stadsspel, waarbij er in teams gestreden wordt voor punten. Maar in elke team is er een mol, die de boel probeert te saboteren. Het spel vindt plaats in de binnenstad van een van de mooie Friese steden, op een door jullie aangegeven locatie, bijvoorbeeld vanuit een horecagelegenheid.
building
Groepsuitjes in Friesland Bootverhuur Friesland Genieten op het water.
Bootverhuur Friesland Groepsuitjes in Friesland. Groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje? Ook voor een groepsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of teamuitje ben je bij Genieten op het water aan het juiste adres. Onze groepsuitjes zijn geschikt voor groepen van 10 tot 50 personen.
Teamuitje watersport. Originele activiteiten. Volledig verzorgd.
Maak uw temauitje WKR-proof. Er zijn diverse mogelijkheden om uw teamuitje voor het bedrijf gedeeltelijk of geheel belasting-aftrekbaar te maken. Wij geven u graag advies hoe u dit voor uw specifieke reis het beste kunt aanpakken. Nieuwsgierig geworden naar dit vrolijke, verrassende en gezellige teamuitje in Friesland?
Artistieke teambuilding, bedrijfsuitjes en groepsactiviteiten Friesland Kunstacademie Friesland.
Gericht op kunstzinnige ontwikkeling in diverse disciplines! Geschikt voor diverse groepsgroottes en ook is maatwerk mogelijk. Dus: zoek je een leuke teambuildingsactiviteit, een kunstzinnig teamuitje of origineel bedrijfsuitje in Friesland op maat? Dan ben je bij Kunstacademie Friesland aan het juiste adres!
Uitje en Bedrijfsuitje Enkhuizen Eenhoorn Evenementen.
Naast een uitje Enkhuizen uitjes Enkhuizen, groepsuitje Enkhuizen groepsuitjes Enkhuizen of bedrijfsuitje Enkhuizen bedrijfsuitjes Enkhuizen bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan als een personeelsuitje Enkhuizen personeelsuitjes Enkhuizen diverse activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Enkhuizen teambuildingsuitjes Enkhuizen, teambuildingsdag Enkhuizen of een leuk en gezellig teamuitje Enkhuizen teamuitjes Enkhuizen.

Contacteer ons