Zoeken naar teamuitje rotterdam

teamuitje rotterdam
teamuitje - Contact en route.
Hiervoor gaat het schip voor anker op een beschutte plaats in de buurt van Hoorn. U heeft de keuze uit een Barbecue Gouwzee, buffet Kaap Hoorn of het Pasta-buffet. Kijk hier voor onze mogelijkheden voor eten en drinken aan boord.
teamuitje - Kerst / Winter.
Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte! Bij het aankleden van ruimtes vragen we alvast om enkele foto's' van de locatie door te sturen vermits we ons dan een beter beeld kunnen vormen van de oppervlakte, ophangpunten ed.
teamuitje
Bedrijfsuitje Rotterdam vanaf 15 tot 150 p.p.
Onemotion heeft een uitgebreid netwerk van partners evenementenbureaus in Rotterdam die een inspirerend aanbod aan afdelingsuitjes en bedrijfsfeesten hebben, van moorddiner tot dinerspel of zelfs city games. We hopen je binnenkort met jouw bedrijf te mogen verwelkomen bij een van onze uitjes. meer
workshop rotterdam
Bedrijfsuitje Lasergame Rotterdam. facebook-icon.
Lasergame Rotterdam is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de lasergame sessie wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Klik hier
bedrijfsuitje rotterdam
Leuke en Duurzame Bedrijfsuitjes voor Jou en je Collega's' Uitjesbureau.
Kies hier je stad Amsterdam Rotterdam Utrecht Den Bosch Den Haag Haarlem. Amsterdam Rotterdam Utrecht Den Bosch Den Haag Haarlem. Kies hier je stad Amsterdam Rotterdam Utrecht Den Bosch Den Haag Haarlem. Amsterdam Rotterdam Utrecht Den Haag Den Bosch Haarlem.
personeelsfeest rotterdam
Teamuitje Rotterdam.
Jouw favorieten 0. Is uw teamuitje in Rotterdam is bedoeld om eens nader tot elkaar te komen? Soms wil dat nog wel eens volledig uit de hand lopen! Holland Tour Guides is geen relatiebemiddelingsbureau natuurlijk, maar organiseert wel hele leuke Feesten en partijen waaruit al diverse relaties zijn ontstaan!
teambuilding ardennen
Teamuitje Rotterdam.
310162-68 75 48. Leuk teamuitje in Rotterdam gezocht? Wij verzorgen activiteiten op het gebied van sport, spel en ontspanning. Biesbosch Evenementen is gespecialiseerd in het organiseren van complete arrangementen voor groepen. Bijvoorbeeld voor een teamuitje in en rondom de Biesbosch.
rotterdam events
Teambuilding, teamuitje Rotterdam 20 tot 200 p.p.
Uiteraard is er genoeg aanbod om er een spectaculaire dag voor je teambuilding Rotterdam. Bekijk ook ons divers aanbod voor een teamuitje Rotterdam en zorg ervoor dat deze dag voor je baas en voor jullie zelf van onschatbare waarde zal zijn.
personeelsfeest ideeen
Bedrijfsuitjes Rotterdam Laat je inspireren en verrrassen! Uitjesbureau.
Dat begint al bij ons nieuwe CS of zoals wij het in Roffa noemen Station Kapsalon en gaat door tot in de kleinste restaurantjes van de stad. RotterdamseUitjes is al jarenlang het bekendste adres voor bedrijfsuitjes, activiteiten en teambuilding in Rotterdam en omgeving.
miele
Teamuitjes Rotterdam TB Events.
Alle teamuitjes in Rotterdam. Kunt u geen geschikt uitje vinden? Neem contact op met onze salesafdeling voor een uitje op maat. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch. Neem contact op 31314-741741. Eigen locatie Budget. 15 25 euro. 25 35 euro. 35 40 euro. 40 50 euro. meer dan 50 euro. vanaf 8 personen. vanaf 12 personen. vanaf 15 personen. vanaf 30 personen. 4995, Prijs p.p. Prijs op aanvraag. Een moord oplossen tijdens een heerlijk diner! Vanaf 12 personen. kleinere groepen op aanvraag. Ongeveer 225 uur. in 245 plaatsen mogelijk. Wie ontdekt de Verrader? 3300, Prijs p.p. Prijs op aanvraag. WIE ONTDEKT DE VERRADER SPEL Het Wie ontdekt de Verrader spel is een razend spannend bedrijfsuitje. Perfect als groepsuitje, teambuilding of uitje voor verenigingen in heel Nederland. Vanaf 12 personen. kleinere groepen op aanvraag. Ongeveer 180 uur. in 245 plaatsen mogelijk. Gek op Holland. 4995, Prijs p.p. Prijs op aanvraag. GEK OP HOLLAND QUIZ Hou je van Holland? Doe de Gek op Holland quiz als teamuitje of bedrijfsfeest!
huiswerkplanner
Historisch Delfshaven Rotterdam Eten, drinken, uitgaan, stadswandelingen, kunst en cultuur in Rotterdam.
Rondleiding Stadswandeling Historisch Delfshaven Rotterdam Een echte rondleiding of stadswandeling door het oudste stukje Rotterdam, Historisch Delfshaven. Een leuk uitje met een groep. Een bedrijfsuitje, familie-uitje, teamuitje of groepsuitje wordt een onvergetelijke middag of avond. Historisch Delfshaven Rotterdam is een heel Lees meer.
teambuilding

Contacteer ons