Zoeken naar teamuitje met overnachting

teamuitje met overnachting
Groepsreizen en Bedrijfsuitjes naar Londen.
Voor een zeer attractieve basisprijs boekt u al een 3 daags bedrijfsuitje Londen met 2 overnachtingen inclusief ontbijt in een luxe Hilton hotel. De Hilton hotels liggen allen zeer gunstig aan een metro station. Op de individuele tarieven geniet u zelfs nog eens groepskorting.
Bedrijfsuitje Landgoed Zwartemeer Drenthe.
Paintball, Highland Games of Archery Tag laten een heel andere kant van je collegas zien. Iets minder actief zoals golf, een speurtocht of een pubquiz doet het ook altijd goed op een teamuitje. Maakt niet uit wat jij bedenkt, wij vullen jouw dag zo in zoals jij dat wil. Van teambuilding tot personeelsfeesten met 200 medewerkers of meer. Van actieve tot goedkope bedrijfsuitjes, wij organiseren het voor jou. Wil jij een bedrijfsuitje met eten, activiteiten en overnachten? Bedrijfsuitje in Drenthe, midden in de natuur en volop activiteiten op 32 hectare terrein! Wij organiseren graag een bedrijfsuitje voor jou. Leuke activiteiten, lekker eten én de mogelijkheid om te overnachten! Je kunt je dag of weekend samenstellen zoals jij dat wil op ons uitgebreide offerteformulier. Geef maar aan of je actief bezig wilt zijn samen met je collega's' of dat jullie gewoon lekker samen willen borrelen en eten. Van Paintball tot een rondje golf, het ligt er natuurlijk maar net aan met welk team je komt. We zien jullie in ieder geval graag in 2020! Bedrijfsuitjes op maat. All inclusive bedrijfsuitjes. Ruim aanbod teambuilding activiteiten. Activiteiten, eten én overnachten. Alles onder één dak! Ook arrangementen inclusief overnachting.
Bedrijfsuitje Amsterdam Unieke uitjes.
Vergaderen en overnachten. Bijzonder en origineel. Kleinschalig, tot 20 personen. Huiselijk en sfeervol. Inloggen voor locaties. Inloggen voor bezoekers. Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam of omgeving? Op onze website hebben we. de meest inspirerende locaties en activiteiten voor bedrijfsuitjes voor jou geselecteerd. Via ons handige filtersysteem vind je snel de perfecte locatie voor jouw bedrijfsuitje in Amsterdam. Toon alles binnen 50km. Amsterdam heeft het: dé locatie voor jullie bedrijfsuitje. Natuurlijk is het een goed idee om het uitje van je bedrijf in Amsterdam te houden. Onze hoofdstad heeft zoveel te bieden en voor elk wat wils. Super-de-luxe, low-budget, met of zonder overnachting, duurzaam of huiselijk en sfeervol.
Bedrijfsuitje met overnachting bij het Martini Hotel in Groningen.
Organiseert u het bedrijfsuitje voor uw collegas en zoekt u nog een leuk hotel in Groningen van waaruit u de stad kunt gaan verkennen? Met een locatie in het centrum van Groningen bent u bij ons aan het juiste adres!
Personeelsuitjes met overnachten.
Gezellig teamuitje zeilen met overnachting in Friesland. Combineer een dag zeilen met een gezellige feestavond in een van de gezelligste watersport dorpen. 10 200 personen. Bekijk uitje Bewaar uitje Meerdaags. Feestavond op het water. Op zoek naar een uniek bedrijfsfeest?
Teamuitje Overijssel NuNature.
Na het uitje nog lang niet naar huis? Ook bieden wij arrangementen aan in combinatie met een overnachting en horeca. Vraag je programma nu aan via onderstaande button. vraag een gratis dagagenda aan. Teamuitje bij NuNature.: Prachtige locatie midden in de natuur.; Actief in beweging met het hele team.;
Zeilen in Friesland als bedrijfsuitje of relatie-event Uit-Zeilen.
en boeren zeilpramen. Voor iedere groep en type uitje is een geschikt schip te vinden dat binnen de wensen en budget valt. Ook zeilen in combinatie met overnachting. Geniet optimaal van Friesland met een overnachting in Sneek, Heeg, Koudum of Gaastmeer.
Inspiratie: de 10 leukste tips voor een bedrijfsuitje datumprikker.nl.
Datum prikken voor bedrijfsuitje. Outdoor teambuilding, Gelderland. Voor het grootste outdoor centrum van Nederland zet je koers naar Veluwe Events op de Veluwe. Zij organiseren de leukste buitenactiviteiten, van een uur tot meerdaagse evenementen, zowel indoor als outdoor. Wordt het paintballen, 4x4 rijden of een spectaculaire helikopterdropping? Of toch de nieuwe Escape Room geïnspireerd op het oude Egypte met mummies en graftombes? Kijk op hun website voor de opties. De activiteiten zijn voor groepen vanaf 10 tot maar liefst 1200 personen, als je wilt inclusief catering en overnachting. Een bericht gedeeld door Veluwe-Events @veluweeventshulshorst op 20 Mei 2017 om 1153: PDT. Duurzaam bedrijfsuitje Plastic Vissen, Amsterdam. Leuk die sportactiviteiten en borreluurtjes, maar misschien wil je iets bijdragen aan de wereld en een duurzaam bedrijfsuitje plannen? Dat kan met Plastic Whale in onder meer Amsterdam. Met deze organisatie kun je als team, afdeling of bedrijf op plastic vissen in de Amsterdamse grachten en Rotterdamse wateren. Dan heb je én een teamuitje én je doet iets goeds.
bedrijfsuitje met overnachting, bedrijfsuitjes met overnachting EIGENTIJDSERF.
Komen jullie van de andere kant van Nederland en zoeken jullie daarom naar een locatie waar je ook kunt overnachten? Of wellicht is dit bewust om nog meer uit jullie teamuitje te halen. Hoe dan ook, bij ons zijn jullie van harte welkom. We hebben veel slaapkamers beschikbaar. Welke eisen stel je aan bedrijfsuitjes met overnachting? Waar moet jullie bedrijfsuitje met overnachting aan voldoen?

Contacteer ons