Meer resultaten voor teamuitje schilderen

teamuitje schilderen
Creatieve Atelier Atelier Atelier workshops de de de arrangementen Pleijsterplaats. Pleijsterplaats. Pleijsterplaats. bedrijfsuitje vrijgezellenfeest Atelier de Pleijsterplaats Den Haag.
Kwalitatief hoogwaardige materialen. Voor uw bedrijfsuitje teamuitje groepsuitje afdelingsuitje personeelsuitje familie-uitje vrijgezellenfeest verjaardagsfeestje of zomaar een creatief uitje in Den Haag! Delfts Blauwe Koppies. Delfts blauw is weer helemaal de nieuwe trend! Ga mee in het Ik hou van Holland gevoel. U schildert een portret van uw collega vriend etc. op een door uzelf oud gemaakte grote Delfts blauwe tegel in de typische Delfts blauwe kleuren. U past met een geheime receptuur verouderingstechnieken toe om het helemaal oud-Hollands te laten lijken. Doordat deze Delfts blauwe tegel veel groter is 30 x 30 cm dan het gebruikelijke formaat geeft dit een geweldig effect! Er ontstaat een ludiek resultaat wanneer de Delfts blauwe tegels als tableau bij elkaar hangen. Klik hier voor filmpje Delfts blauwe koppies. Prijs 3650 p.p. Koffie of thee bij binnenkomst en een feestelijke bubble bite tijdens het schilderen is inclusief.
citizen horloge heren
Workshop schilderen.
Schilderen is een leuke activiteit als gezellig familie-uitje of bedrijfsuitje, terwijl het ook erg leuk is als een workshop voor een vrijgezellenfeest en als teamuitje voor de nodige teambuilding. Hoe dan ook, het aanbod is zeer gevarieerd en uiterst geschikt voor iedereen die de kunst een warm hart toedraagt.
vaststellingsovereenkomst
Workshop schilderen Schilder een groot kunstwerk VVC.
Diverse doekjes gaan dan 1 groot kunstwerk worden.Een creatief bedrijfsuitje. Jullie gaan tijdens het vieren van het vrijgezellenfeest samen voor de aanstaande bruid een groot bespannen doek van 100 x 80 cm schilderen. Er wordt geschilderd in een stijl die de bruid leuk vindt.
incassobureau inschakelen
Teamuitje vanaf 2450, pp.Schilderworkshops door heel NL.
SCHILDERWORKSHOP ALS TEAMUITJE van 10 tot 500 personen. Voor elke gelegenheid! VANAF 2450, pp. Geïnspireerd door een thema en een echte beeldend kunstenaar gaan jullie individueel of in teamverband aan de slag om prachtige schilderijen te maken. Iedereen gaat kleuren mengen en leert diverse penseeltechnieken. Daarnaast krijgen alle deelnemers professionele tips om bijvoorbeeld schaduwen en licht te schilderen.
Workshop Verf gooien Monsterevents.
Bij deze abstracte manier van schilderen kunt u gedurende twee uur al uw creativiteit op het doek loslaten en zal samen met uw collegas, vrienden gieren van het lachen. Maar u zult zien, het resultaat is krachtig, dynamisch en vooral erg kleurrijk!
Schilderen, Uw bedrijfsuitje, personeelsuitje, bedrijfsfeest of groepsuitje door heel Nederland vindt u op Teamuitstapje.nl.
10 tot 80 personen. Workshop foto's' maken op hout. Stap voor stap leer je met je eigen gekozen foto's' hoe je deze techniek moet toepassen. vanaf 6 personen. Graffiti bedrijfsuitje Graffitifun. Een origineel en creatief bedrijfsuitje of teamuitje bij Graffitifun!
Bedrijfsuitje schilderen creatieve workshop.
Bij een hapje en drankje wordt het uiteindelijke resultaat gezamenlijk bekeken. Deze schilderworkshop is zeer geschikt voor.: Een verrassende middag portretschilderen met uw relaties of personeel. Teamuitje, teambuilding of vergaderpauze. Een origineel zelfgemaakt kleurig kunstwerk voor kantoor, hal of kantine! Samen een middagje buiten in de natuur schilderen.
Creatief Bedrijfsuitje WegmetdeBaas.nl.
Ontpop jij je tot een echte Michelangelo? Dit leuke evenement kun je op elke gewenste locatie en in elke gewenste setting doen. En geen zorgen; het ijs blijft lang goed! Bij dit creatieve teamuitje heb je gegarandeerd een hoog fungehalte en.
goedkope personeelsuitjes, schilder workshops, leuk groeps uitjes arnhem, groepsuitjes gelderland, teamuitje arnhem, teamuijes gelderland, personeelsuitje arnhem, groepsschilderij, schilderen in groep
Schilderen in de galerie. Creatief teamuitje: Workshop Picasso collega's. Bij de schilderworkshop Picasso collega's' maken deelnemers portretten van elkaar in de stijl van de beroemde Spaanse kunstschilder Pablo Picasso. Door het spelen met de compositie van het gezicht, ontstaan kleurrijke, gave, grappige portretten met een vleug van de abstracte Picasso magie.

Contacteer ons