Resultaten voor teamuitje schilderen

teamuitje schilderen
Workshop Verf gooien Monsterevents.
Voorbeelden van Action Painting zijn de kunstwerken van schilder Jackson Pollock. Bij deze abstracte manier van schilderen kan je gedurende twee uur al je creativiteit op het doek loslaten en zal samen met uw collegas, vrienden gieren van het lachen.
elitis behang
Bedrijfsuitje Eindhoven vanaf 15 tot 150 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Eindhoven en omliggende regio van Helmond tot Best. Vanaf 30 p.p. Vanaf 10 deelnemers. Meer Informatie geheel vrijblijvend. Kookworkshop bedrijfsuitje Eindhoven. Samen eten is leuk, maar samen koken en vervolgens eten is natuurlijk nog veel leuker. Speciaal voor jullie hebben wij het perfecte bedrijfs of teamuitje ontwikkeld met samenwerkings en communicatie elementen erin verwerkt.
deense kroon
Bob Ross workshop Amsterdam: leer de techniek Puur Amsterdam.
Nooit gedacht dat we zo mooi konden schilderen. Iedereen was achteraf heel tevreden met zijn schilderij en had het enorm naar ze zin. Onze instructeur liet ons stap voor stap zien hoe we technieken konden toepassen. Voor ons was dit een hartstikke leuke en leerzame workshop! Doron Mehlmann Staatsbosbeheer. Verbluffend hoe goed Sanne ons stap voor stap door het proces heeft begeleid en ons versteld heeft doen staan met onze verborgen schilderstalenten. Het is een meer dan geslaagd uitje geworden met een goed gelukte tastbare herinnering. Het was het hoogtepunt van onze dag. Het was wederom erg geslaagd. De deelnemers vonden de workshop erg leuk. De begeleiding en catering waren top! Dit houden we erin. Ministerie van Justitie. Hallo" Caro, ons teamuitje was geslaagd.
statische raamfolie
Bedrijfsuitje schilderen creatieve workshop.
Bij een hapje en drankje wordt het uiteindelijke resultaat gezamenlijk bekeken. Deze schilderworkshop is zeer geschikt voor.: Een verrassende middag portretschilderen met uw relaties of personeel. Teamuitje, teambuilding of vergaderpauze. Een origineel zelfgemaakt kleurig kunstwerk voor kantoor, hal of kantine! Samen een middagje buiten in de natuur schilderen.
zoekwoorden analyse
Groepsuitje: Schilder workshop Bonte Koe Camping Breehees.
kleurrijk en erg leuk om te doen. Ga los op een doek van 40 x 40 cm met alle denkbare kleuren uit het kleurenpallet en maak je eigen landelijke creatie tijdens de schilder workshop Bonte koe schilderen. Het geeft ontspanning en is gewoon echt heel leuk om te doen! Ideaal ter invulling van een creatief teamuitje, een familiedag of ander creatief groepsuitje!
wasmachine
Creatieve Workshops Workshops Schilderen: Wordt een kunstenaar bij ArtPub ArtPub.
Hét creatieve platform. Creatieve Workshops en Workshops Schilderen bij jou in de buurt. Bekijk alle workshops Plan een groepsuitje. ArtPub is hét creatieve platform dat staat voor verbinden van creativiteit, horeca, consumenten en bedrijven. We bieden verschillende creatieve workshops aan: van schilderen tot aan handletteren en van creatieve teambuilding tot aan festivals.
leifheit dweil
Action painting maken Workshop Fundustry Events.
Lekker gooien en impulsief schilderen. Niet nadenken, maar meteen beginnen. Helemaal in de stijl van Karel Appel en Herman Brood. Ga helemaal los met verf en met allerlei soorten kleuren. Maak je eigen unieke kunstwerk. Gooi al je emoties en frustraties op het canvasdoek, zodat het hoofd helemaal leeg wordt gemaakt. Ga naar huis met een uniek schilderij en hang hem op in huis of op kantoor. Of hang alle schilderijen bij elkaar, zodat ze samen een groot kunstwerk vormen.
ikea
Workshop schilderen teambuilding atelier Bertina Tilma.
Je pakt een kaartje met daarop een kwaliteit. 19 november 2015 Teamuitje: schilderen en buffet. druk op facebook voor nog meer foto's' en resultaten. Neem voor vragen of meer informatie gerust contact op met Bertina. 2015 Teamuitje arrangement teamuitje schilderen en varen op de Pollepleats.
ikea
Creatieve Teambuilding Originele ideeën voor het organiseren van een geslaagde Teambuilding activiteit.
Leef je uit op grote schildersdoeken op de mooiste locaties! Samen met collegas, klanten, of sponsors in een ontspannen setting schilderen. En tegelijkertijd elkaar inspireren, met de onbevangenheid van. Cocktailworkshop Cocktails Dreams: Hoe zit het met de cocktailkennis van uw directe collegas?
SEO

Contacteer ons