Meer resultaten voor teamuitje schilderen

teamuitje schilderen
Bedrijfsuitje Hilversum, Afdelingsuitje of Groepsuitje. Deskundig! Uitjes en Eten.
Kies jullie eigen nummer en maak een fantastische Lipdub! Schiet tijdens deze spannende workshop in de roos! Popart portret schilderen. Maak van je zelfgekozen foto een persoonlijk Andy Warhol schilderij! Zijn jullie ook zo gek op shoppen? Dan is dit jullie perfecte vriendinnen uitje!
deurwaarder inschakelen
goedkope personeelsuitjes, schilder workshops, leuk groeps uitjes arnhem, groepsuitjes gelderland, teamuitje arnhem, teamuijes gelderland, personeelsuitje arnhem, groepsschilderij, schilderen in groep
Schilderen in de galerie. Creatief teamuitje: Workshop Picasso collega's. Bij de schilderworkshop Picasso collega's' maken deelnemers portretten van elkaar in de stijl van de beroemde Spaanse kunstschilder Pablo Picasso. Door het spelen met de compositie van het gezicht, ontstaan kleurrijke, gave, grappige portretten met een vleug van de abstracte Picasso magie.
koelkast kopen
Schilderen in het donker: originele schilderworkshop Puur Utrecht.
Combineer en bespaar. méér activiteiten, méér voordeel. Bekijk alle voordelen. Vergaderruimte De Grote werf. Vergaderlocatie Dak van Amsterdam. Escape room Mysterium. Teamuitje in Utrecht. 3511 PK Utrecht. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief vol nieuws, tips en aanbiedingen 6x per jaar.
guess
Workshop schilderen Schilder een groot kunstwerk VVC.
Een workshop schilderen is goed geschikt als creatief bedrijfsuitje. Laat jullie creativiteit de vrije loop met een gezellige workshop schilderen. Jullie gaan tijdens het vieren van het vrijgezellenfeest samen voor de aanstaande bruid een groot bespannen doek van 100 x 80 cm schilderen.
sloten vervangen
Bedrijven/particulieren Galerie Café Leidse Lente.
In overleg kunnen de kunstwerken na het drogen opgehaald worden. Tevens bieden wij de mogelijkheid tot het laten inlijsten van het kunstwerk prijs op aanvraag. Welke insteek u ook kiest, schilderen biedt een plezierige uitdaging die voor iedereen toegankelijk is.
Bedrijfsuitje Scheveningen, Vrijgezellenfeest Scheveningen.
Of u nu met een groep van 2 of 500 personen komt, wij nemen u graag de organisatie uit handen. Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende activiteiten op het strand van Scheveningen, stellen wij het perfecte bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest voor je samen.
Bedrijfsuitje Hoek van Holland Flitz-Events.
Powerkiten / vliegeren Hoek van Holland, Golfsurfen Hoek van Holland, Cocktail shaken, Boerenbeachgolf Hoek van Holland, Powerboat Scheveningen, Beachvolleybal Hoek van Holland, Capoeira Hoek van Holland, Schilderen Hoek van Holland, Vliegers bouwen, Zandsculpturen maken Hoek van Holland, Slippers pimpen Hoek van holland, GPS-tocht Scheveningen, GPS-tocht Kijkduin, GPS-tocht Hoek van Holland.
Schilderworkshop Onderwijs schilderworkshop als teambuilding, teamuitje en CKV.
Creatieve teambuilding of teamuitje voor medewerkers en CKV projecten. teambuilding team-uitje schoolfeest of evenement kunstcadeau Batavialand. Schilderworkshop ons schilderprogramma is gebaseerd op de natuurlijke beweging van elke individuele deelnemer. Teambuilding verbindend schilderen op groot schilderdoek. Verhalend schilderen 2, 3, 4-luik of reeks doeken.
Bedrijfsuitje Amsterdam Be There Events.
Onderscheid jezelf met alle andere op het strand en maak je eigen slippers uniek. Een gezellige workshop waar de creativiteit op los gebarsten mag worden. Crazy Arts 3D Schilderen. Crazy Arts, een orginele schilder workshop waar je al je creativiteit in kwijt kan.

Contacteer ons