Meer resultaten voor solex rijden leiden

solex rijden leiden
Solex verhuur Leiden en groepsuitjes op de Solex 200 Solexen uit 1964.
led strip
ELFvoetbal.nl Het beste maandblad over voetbal en voetballers.
superelf Laatste: Superelf Martijn Reuser: Van Van der Sar en Hreidarsson tot Kreek en Kluivert. voetballer x Laatste: Voetballer X: Ik" heb gracieuze trainers zien veranderen in beulen." avonturiers Laatste: Waarom Peter Leeuwenburgh na veertien jaar Ajax gelukkiger is in Zuid-Afrika.
pennen
Solex verhuur Scherpenzeel.
Na een mooi artikel over de Solex van 27 januari 2014, een bezoek gebracht aan Solexverhuur te Scherpenzeel. Een Hotspot waar je zelf kan beleven hoe het is om op een Solex te rijden. Wat is er leuker om met een groep vrienden, collegas of familie een toertje te maken met een oude Solex?
sexdating
Arrangementen Boerengolf bij Van Der Geest in Warmond.
Wanneer u een grote groep heeft, kunnen we meerdere boten inzetten. Met de Leidse Rederij www.Leidserederij.nl of met Rondvaart Leiden www.rondvaartLeiden.nl kunt u uw dagje uit uitbreiden met bijvoorbeeld een stadswandeling met Rembrandt de verhalenverteller, een cursus Leids dialect of een wijnproeverij aan board.
Cilinderslot
Arrangementen.
11.30 uur Rondleiding chocolaterie. 1215: uur Solex rijden. 1315: uur Proeverij bij de bierbrouwer. 1415: uur Solex rijden. 1515: uur Spel de maffe 80 in Leiden. 1700: uur Solex rijden. 1800: uur Buffet/winterse barbecue bij Restaurant kaagzicht. 1930: uur Starten met 1 of meerdere workshops.
matras 130
Natuurlijk op Schier!
Het eerste volle weekend in februari treden zij twee keer op. Meer over Toneelferieniging Sierlikene Meu. Iedere zaterdag is er een workshop KunstFaam voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Een creatief en uitdagend programma onder begeleiding van Klasiena Soepboer.
De Ballentocht Scootertje Gezond.
De tocht zal u leiden daar vestingstad Woudrichem. Onderweg komen we langs prachtige andere dorpjes en stadjes langs rivier de Maas. Eenmaal in Woudrichem is het tijd voor een workshop gehaktballen draaien. Het klinkt simpel, maar het is vernieuwend en leuk zal het zeker worden! Na de workshop zijn de maagjes gevuld en is het tijd om de scootertocht te vervolgen. Deze scootertocht eindigt uiteindelijk weer in Vestingstad Geertruidenberg. De scooters rijden niet harder dan 25 km per uur en hierdoor heeft u geen helm nodig.
Wil je een GPS adventure tour maken? Dat kan bij Het Schwarzwald.
Retro scooter tour. 44 Offroad rijden. Ik hou van holland. Ziekenhuis op stelten. Tiroler Aprés Skihut. Warm en koud buffet. A la carte. Beleef t avontuurlijkste groepsuitje. GPS adventure tour. Beleef Het Schwarzwald met behulp van een GPS adventure tour. Een heerlijke wandeling door het Schwarzwalder bos, middels een Garmin GPS systeem. Het Schwarzwald leidt jullie, door middel van een GPS navigatiesysteem, langs de mooiste plaatsen van het Hollandse Schwarzwald. Leuk en uitdagend voor jong en oud! Het GPS systeem is zeer gebruiksvriendelijk, en hierdoor geschikt voor zowel jong als oud! Gedurende de activiteit krijgen jullie, indien gewenst, te maken met diverse gezellige en uitdagende vragen en activiteiten. Ook geschikt voor grote groepen. Deze activiteit is niet alleen geschikt voor kleine groepen, maar ook voor de relatief grote groepen 6 tot 50 personen. Samenwerken staat centraal. De activiteit wordt dan ook vaak ingezet als teambuilding activiteit voor bedrijven. Vind de weg met onze GPS adventure tour. Jullie zoeken de kortste route naar punt 1 via de GPS navigatie pijl. Natuurlijk zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden, en zo ook voor deze opdracht.
Pensionkamer Eenvoudige kamer op Schiermonnikoog.
Bij slechts n overnachting in het weekend geldt een toeslag van 5, per persoon alleen te boeken als last minute en in het winterseizoen Bij een bezetting door n persoon geldt een toeslag van 13, per nacht. Alle eenvoudige kamer bevinden zich op de begane grond van het pension.

Contacteer ons