Meer resultaten voor solex rijden leiden

solex rijden leiden
Boerderij uitje Boerengolfbaan Het Landschap.
Een stukje Drenthe ontdekken per huifkar in combinatie met bijvoorbeeld boerengolf of frisbeegolf op onze boerderij. De huifkar wordt voortgetrokken niet door paarden maar door een trekker. Drenthe ontdekken per solex in combinatie met bijvoorbeeld boerengolf of frisbeegolf op onze boerderij.
Solex Huren.NL Huur een solex! Voor Solex Tours op uw eigen of onze locatie. Solexrijden, solextouren, solexhuren, goede prijzen voor unieke solex-arrangementen, mogelijk door heel Nederland.
Een Solex huren in de buurt van Leiden, Amsterdam of Utrecht? In het Groene Hart vlakbij Zoeterwoude vindt u onze recreatieboerderij te Hazerswoude. Op onze locatie Hazerswoude, nabij Leiden en Amsterdam kunt u genieten van een heerlijke solextocht door het polderlandschap.
Solex Solex Tours Tours De De Partij, Partij, Leiden. Leiden.
De Partij, Leiden. Afwisselende uitjes en creatieve evenementen. Evenementen op een rij. Teambuilding Familie uitjes. Uitjes op een rij. Meetings and conventions. Nieuws van De Partij. Wij zijn De Partij. Bel direct: 071-566 1868. Nostalgisch touren door het land, van Bollenstreek tot in de omgeving van Sneek en van den Briel tot centrum Lille. Stel je voor: met een sliert vrienden of collegas, ieder op zijn eigen Solex, door het land. Picknicken uit de fietstas, rijden zonder helm en zonder moeite.
Bedrijfsuitje in Gouda De Tuinderij.
Stap bij ons op de Solex, een stoere elektrisch aangedreven step Big Daddy of in een nostalgische VW Kever! Daarnaast kunt u in de kas een parcours af leggen met wc-pot-racers Je Kan De Pot Op. Bovenstaande activiteiten zijn slechts een greep uit het assortiment, klik op onderstaande link voor een totaaloverzicht.
Bed and breakfast wereldwijd huren? Zoek en vind het op www.wereldvakantiehuis.nl.
Het werd in 2015 volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een luxueuze BB met alle moderne comfort. Chateau Beausaint wil U een onvergetelijk verblijf aanbieden door zijn unieke locatie en sfeer in combinatie met het groen en de rust van de omgeving.
Solex verhuur Leiden en groepsuitjes op de Solex 200 Solexen uit 1964.
E-scooter Solex verhuur Leiden Solex verhuur Leiden arrangementen Solex Culinair Brasserie Park Solex Speurtocht Hotel Leiden De Poort Zijlstroom Solex huren op locatie. Solex verhuur Leiden. Wilt u een Solex huren in Leiden en omgeving? U kunt de Solex los huren of een Solexarrangement boeken.
Pensionkamer Eenvoudige kamer op Schiermonnikoog.
Bij slechts n overnachting in het weekend geldt een toeslag van 5, per persoon alleen te boeken als last minute en in het winterseizoen Bij een bezetting door n persoon geldt een toeslag van 13, per nacht. Alle eenvoudige kamer bevinden zich op de begane grond van het pension.
Solex rijden. star. Beste website van het jaar 2018. home. home-fill. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search. filter. calendar. location. menu. persons.
Kinderfeestjes in Rotterdam. Kinderfeestjes in Den Haag. Kinderfeestjes in Utrecht. Kinderfeestjes in Eindhoven. Kinderfeestjes in Groningen. 1 4 personen. 5 9 personen. 10 24 personen. 25 49 personen. 50 100 personen. Meer dan 100 personen. 2 10 kinderen. Meer dan 10 kinderen. 0 10 euro. 10 25 euro. 25 50 euro. 50 75 euro. 75 100 euro. Meer dan 100 euro. Binnen of buiten. Op de boerderij. Op het strand. Wat wil je doen? Corona proof uitjes. Actief of sportief. Quiz, puzzel en spel. Op het water. Film, CD's' en foto. Beoordelingen in Solex-rijden. Solex-rijden uitjes krijgen gemiddeld een 88, uit 5 beoordelingen. Solex rijden in populaire steden uit de omgeving!
Schitterende natuur en heel veel te ondekken in Drenthe.
In Koekange kun je Pitch Putt spelen. In Ruinen kun je een Solex huren. In Grolloo kun je naar een klimpark. In Veenhuizen heb je het gevangenismuseum. Waar boodschappen doen in de buurt van de Lotus Lodge. 8381 AN Vledder.

Contacteer ons