Meer resultaten voor Sportteamuitjes

Sportteamuitjes
groepsuitjes Sportstad.
alle clinics zijn inclusief instructeur. fierljeppen en inline-skaten: v.a. overige beachsporten: v.a. Op basis van jouw voorkeur voor één of meerdere sportclinics, het aantal deelnemers en de horecawensen maken wij een offerte op maat. Deze is uiteraard gratis en vrijblijvend.
auto verzekeren
Voorne-Putten biedt volop mogelijkheden voor groepsuitjes.
Sport en Actief. Bedrijfsuitje, schoolreis, vrijgezellenfeest of een uitje met een groep organiseren? Voorne-Putten biedt volop mogelijkheden voor groepsuitjes: van rondleidingen, boottochten en tours door het historische verleden van Brielle en Hellevoetsluis tot creatieve workshops, culinaire activiteiten en sportieve evenementen op het strand van Rockanje.
neckermann luchthavenvervoer
Teamuitjes Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Voor team afdelings of personeelsuitje: De combinatie van een gezellig uitje, een beetje teambuilding, je afdeling of kantoor nadien op fleuren met eigen gemaakte schilderijen, die een herinnering zijn aan de dag. B-active Business Events Een organisatiebureau voor zakelijke evenementen dat gevestigd is in Breda.
centrale voor kredieten
Teambuilding en teamuitjes / activiteiten in Rotterdam Pegasus Events.
Pegasus Events verzorgt al meer dan 14 jaar originele bedrijfsuitjes voor een keur aan klanten. Met onze uitgebreide kennis van Rotterdam en omgeving ontwikkelen we originele teamuitjes die goed aansluiten bij de wensen die deze bedrijven hebben. Zo verzorgen wij geregeld bedrijfsuitjes met een Rotterdams thema en doen wij veel teamuitjes op het water en in de havens.
raadsels
Tips ideeën teamuitje 500 uitjes. star. home. share. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. email1. search. filt
Bekijk uitje Bewaar. Zeilen in Nederland, Actief en sportief, Uitjes op het water. Get the Picture stadsspel in Gent. Tijdens deze waanzinnige fotopuzzeltocht langs alle highlights van Gent combineer je een actief uitje met familie, vrienden of collegas met cultuur, architectuur en heel veel plezier in een van de mooiste steden van België.
Teamuitje Utrecht Sportief Uniek The Sport Box.
Voor een teamuitje is het mogelijk anderhalf uur te Bossaballen, Archery Attack te spelen, of beach sporten te spelen. Bossaball, een sportieve en spectaculaire invulling van het teamuitje. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld.
Teamuitjes HonigEvents.
Afhankelijk van de tijd die er voor uw uitje op de Honig staat, raden wij aan om te kiezen voor 2 of 3 activiteiten. Vaak werkt het goed om activiteiten uit verschillende categorieën sport spel, workshops, rondleidingen met elkaar te combineren.
JumpSkillz.nl Teamuitje / Bedrijfsuitje / Groepsuitje Jumpskillz Hoofddorp.
Op dit moment is JumpSkillz één van de grootste, het gezelligste en meest complete indoor trampolinepark van Nederland en onder andere trotse eigenaar van een superdeluxe Obstacle course. Onze obstacle course is de enige in zijn soort en de eerste in Europa!
Teamuitje WegmetdeBaas.
Lees meer over dit bedrijfsuitje. Spiegelen met paarden als uitje of coaching. Quest Outdoor Adventure: Spiegelen met paarden voor bedrijven of individuen Kijk naar jezelf door de ogen van het paard. Wat vertelt het paard over onze communicatie en ons gedrag?

Contacteer ons