Zoeken naar wie is de mol teamuitje

wie is de mol teamuitje
Wie is de Mol bedrijfsuitje Kom ook Mollen in Overijssel / Twente.
Bekend van de gelijknamige serie op televisie, waarin iemand de boel probeert te saboteren zonder zelf ontdekt te worden. Dit thema is ook erg leuk tijdens jullie bedrijfsuitje of teamuitje! Wij maken bijvoorbeeld twee teams, en in elk team wijzen wij een geheime Mol aan. Hij of zij doet mee met de groep, maar moet proberen zoveel mogelijk punten te saboteren. Oftewel: het team probeert te winnen en veel punten te scoren, maar de Mol verhindert dit. Kan hij/zij dit doen zonder gesnapt te worden? Elk van onze Mollen activiteiten duren circa 30 minuten, dus binnen 25, uur beleef je ongeveer 5 leuke activiteiten. Wie is de Mol arrangementen.:
bedrijfsuitje wie is de mol
WIe is de mol stadsspel Bedrijfuitje of Personeelsfeest it's' SHOWTIME.
Selecteer een pagina. Beleef het Wie is de Mol uitje! Home Bedrijfsuitje City Games Wie is de mol stadsspel. Wie is de Mol Stadsspel. Personeelsuitje Bedrijfsuitje Groepsuitje Teamuitje. Één keer per jaar stelt iedereen die ene cruciale vraag: Wie is de verrader in Wie is de Mol?
Wie is de in Den Bosch Den Bosch.
Maar hoe kom je achter de identiteit van deze mol? Jouw doel is om de mol te ontmaskeren en zo het spel Wie is de in Den Bosch te winnen. Wie is de in jouw team? Je wordt in teams ingedeeld en nu kun je alvast jouw strategie doorspreken.
Bedrijfsuitje in Friesland of Drenthe? Kom naar Appelscha!
Voor originele bedrijfsuitjes in Friesland moet je bij De Jongens van Outdoor zijn! Wij organiseren de leukste bedrijfsuitjes in Appelscha en omgeving. Zo organiseren wij bijvoorbeeld het Wie is de mol bedrijfsuitje. Bij dit bedrijfsuitje wordt het bekende televisiespel Wie is de mol gespeeld.
Wie is de Mol spelen in Amsterdam Xitroom.
Naast de grote eer is er een smakelijke prijs voor de winnaar. Wie is de Mol Amsterdam is geschikt voor groepen vanaf ca. We krijgen spelers vanuit heel Nederland, voor een bedrijfsevent, teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag. Heb je interesse in Wie is de Mol Amsterdam?
Weet jij de Mol te vinden? Citygame Fundustry Events.
Misschien is Vind de Mol wat voor jou! Vind de Mol is leuk als teamuitje, teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje etc. Tijdens het spel is het de bedoeling dat je de mol binnen de groep gaat ontmaskeren. Tijdens het spel kom je spanning, actie en hilariteit tegen wat zorgt voor een variabel uitje. Niemand binnen je groep is te vertrouwen aangezien er in elk team een Mol is. Wie van de groep kan je vertrouwen en wie niet?
Goedkoop bedrijfsuitje personeelsuitje in de regio Tilburg en omgeving Noord Brabant.
Wie Is De Mol in de stad Den Bosch. Geweldige familiedag gehad! Erg leuk spel, een echte aanrader. Ook de organisatie was erg enthousiast. Bedankt voor de leuke dag! Schrijf zelf een review. Sint Jorisstraat 1d. 5211 HA Den Bosch NL. 31 06 4424 73 68. 52690385 KVK nr. Misc Lokaties en plaatsen Gelegenheden Gastenboek Nieuwsbrief Partners Sitemap Algemene Voorwaarden. Waar kan ik een uitje organiseren? Goedkoop bedrijfsuitjeTilburg Goedkoop bedrijfsuitjeNijmegen Goedkoop bedrijfsuitjeScheveningen Goedkoop bedrijfsuitjeAmersfoort Goedkoop bedrijfsuitjeDen Bosch Goedkoop bedrijfsuitjeBreda Goedkoop bedrijfsuitjeUtrecht Bedrijfsuitje op eigen locatie Goedkoop bedrijfsuitjeRotterdam Goedkoop bedrijfsuitjeZwolle Goedkoop bedrijfsuitjeArnhem Goedkoop bedrijfsuitjeAmsterdam Goedkoop bedrijfsuitjeDen Haag Goedkoop bedrijfsuitjeEindhoven. Populaire Gelegenheden Goedkoop Bedrijfsuitje Goedkoop Personeelsuitje Goedkoop Teamuitje afdelingsuitje Goedkoop Teambuilding en samenwerken.
Wie is de mol Sloten bedrijfsuitje teamuitje personeelsuitje uitje teambuilding.
Na elk onderdeel moet iedereen aangeven wie de" mol" zou kunnen zijn. En ook hier zijn weer punten mee te verdienen. Voorbeelden van mogelijke opdrachten: Foto-opdracht, de bom en GPS-challenge en? Ontmasker de mol is een erg leuk spel, waarbij verdenkingen, emoties, inzet en wantrouwen elkaar in een snel tempo afwisselen.
Wie is de Mol spelen in Amsterdam Xitroom. Join.chat. Join.chat.
Naast de grote eer is er een smakelijke prijs voor de winnaar. Wie is de Mol Amsterdam is geschikt voor groepen vanaf ca. We krijgen spelers vanuit heel Nederland, voor een bedrijfsevent, teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag. Heb je interesse in Wie is de Mol Amsterdam?

Contacteer ons