Meer resultaten voor leukste teamuitjes

leukste teamuitjes
Teamuitje Friesland.
Welkom bij Outdoor buro! De leukste teamuitjes in Friesland en Groningen. Outdoor buro organiseert evenementen en activiteiten, waarbij beleving de boventoon voert. Door heel Friesland, Groningen en zelfs daarbuiten kunnen jullie genieten van de verschillende belevenissen. Samen met jullie collega's' een geweldig uitje beleven? Tekst onder afbeelding en beschrijving. Door heel Friesland en zelfs daarbuiten kunnen jullie genieten van de verschillende belevenissen. Stadsspellen / citygames. Spannende en leuke interactieve stadsspellen in elke Friese stad en Groningen. Maar ook op uw locatie kunnen wij deze verzorgen. Uitjes op de waddeneilanden. Zin in een leuk actieve dag op een van de waddeneilanden? Teamuitje Wie is de mol?
Teamuitje Twente Leukste Teamuitjes in Twente 2500, p.p Outdoors.
Wij zijn graag uw partners voor leuke teamuitjes in Twente. Outdoors.nl is erg geschikt voor personeelsuitjes in Twente die anders dan anders mogen zijn. Geen karten of bowlen, maar een compleet programma in de heerlijke buitenlucht. Omdat je elkaar natuurlijk elke dag al op het werk ziet is het extra fijn om jezelf in een andere omgeving te bevinden. En een teamuitje van Outdoors is de perfecte gelegenheid.
Online teamuitjes op maat voor jouw bedrijf! Geluk.com. Geluk.com.
Keuze online teamuitjes. Je hebt zelf in de hand welk teamuitje je met je bedrijf gaat spelen. Je hebt diverse keuzes voor het organiseren van een online teamuitje. Bekijk onder andere deze voorbeelden.: Online pubquiz Een echte online pubquiz gevuld met onder anderen een serieuze dosis humor, ontspanning en een fanatieke strijd tussen collega's. De pubquiz is een virtuele quiz die je speelt met en bovenal tegen elkaar. Iedereen speelt gemakkelijk mee via een app op zijn eigen smartphone, tablet of computer. De quiz wordt gepresenteerd door onze ervaren en enthousiaste presentator. Daarnaast kan je de quiz, die gevuld is met meerdere originele en verrassende ronden, laten personaliseren aan jouw bedrijf. De leukste virtuele Bingo om te spelen met je collega's.
Bedrijfsuitje Maastricht originele teamuitjes voor uw bedrijf Uitjesbureau.
Bijvoorbeeld met een interactieve rondleiding of een spannend en actief stadsspel. We organiseren ook spectaculaire uitjes en outdoor activiteiten in Maastricht en de grotten van Valkenburg. Meer gericht op de cultuur en musea van Maastricht? Bezoek dan vooral het Bonnefantenmuseum. Als MaastrichtseUitjes.nl onderdeel van de landelijke organisatie Uitjesbureau organiseren we in Maastricht en Valkenburg al ruim 20 jaar honderden bedrijfsuitjes per jaar. Voor mooie bedrijven, zoals Pala Group B.V, AZM Maastricht, de Gemeente Stein, Ziggo, Deloitte en Tata Steel Maastricht. We zijn ongelofelijk trots dat we voor zoveel bedrijven en groepen een geslaagd evenement, en heel vaak op maat, hebben georganiseerd. We garanderen al 20 jaar exclusiviteit, persoonlijke aandacht en de beste organisatie voor uw bedrijfsuitje Maastricht. MaastrichtseUitjes.nl is al jarenlang het adres voor uitjes, activiteiten en teambuilding in Maastricht. U kunt het zo gek niet bedenken of wij weten er raad mee. Wij doen er alles aan om voor u het beste teamuitje te organiseren en u als tevreden klant terug te laten keren.
Teamuitje organiseren? De populairste 50 Teamtuitjes.
Echte teambuilding tijdens diverse spannende scenario's. Boek outdoor lasergamen in combinatie met blokarten of bijvoorbeeld RIB varen. Meer info Vanaf 8. Vanaf/Per persoon 3950., De Lipdub is altijd een succes voor een vrijgezellenuitje. En de TVworkshop maakt dat feestje compleet met de leukste regisseurs, props, attributen en kleding. Overal in Nederland. Natuurlijk ook leuk de lipdub te laten zien op de bruiloft. Meer info Vanaf 8. Vanaf/Per persoon 2000., Tijdens fotopaintball ga je met een team door de stad van Amsterdam en probeer je je tegenstanders met fotos te schieten er wordt dus niet gewerkt met verfballen.
Jeugd teamuitje Polderevents.com.
ACTIEF TEAMUITJE VOOR DE JEUGD. Alles wat kids nodig hebben voor een onvergetelijke teamuitje is een combinatie van: leuke, sportieve activiteiten met teamgenoten, aandacht van een enthousiaste begeleider en lekker eten. Het concept is simpel en razend populair. We hebben verschillende hoofdactiviteiten die aangevuld worden met actieve teambuilding en fun spellen. De hoofdactiviteit staat vast, maar de exacte invulling van het uitje wordt pas op de dag zelf door ons bepaald, door naar de leeftijd, het niveau van de groep en het weer te kijken. De kinderen zijn lekker actief bezig en kunnen hier al hun energie kwijt en de ouders mogen kijken naar de spelende kinderen onder het genot van een kopje koffie of thee. We bieden de teamuitjes aan vanaf 7 t/m 17 jaar.
Bedrijfsuitje Alkmaar Originele teambuilding activiteiten Uitjesbureau.
Zo werken we heel graag en zo waardeert u het ook al ruim 20 jaar! We nemen daarom altijd graag ruim de tijd voor u en uw groep. Als AlkmaarseUitjes.nl onderdeel van de landelijke organisatie Uitjesbureau organiseren we in Alkmaar al ruim 20 jaar honderden bedrijfsuitjes en teamuitjes per jaar.
Leuk team uitje Alle leuke teamuitjes vind je hier!
Kunst en Cultuur. Actief en Natuur. Kunst en Cultuur. offerte op maat. Leuk team uitje Alle leuke teamuitjes vind je hier! 265 resultaten gevonden. Actief en Natuur 57. Avondje uit 15. Culinaire Verwennerij 15. Driving Events 15. Kunst en Cultuur 2.
Teamuitje Amsterdam? Kies uit 300 leuke uitjes Puur Amsterdam.
Één van de leukste manieren om Amsterdam met een drankje in je hand te leren kennen. Bekijk Citygame Amsterdam 2.0 Citygame Amsterdam 2.0. Citygame Amsterdam 2.0. Spannend en interactief stadsspel vol uitdagingen. Bepaal samen je strategie en win! Bekijk Citygame Amsterdam 2.0. Bekijk Ranking the Company Ranking the Company. Ranking the Company. Wie kent zijn collegas het beste? Een hilarische en manier om elkaar beter te leren kennen! Bekijk Ranking the Company. Bekijk Cocktail workshop Cocktail workshop. Shake en stir met jouw vrienden of collegas! Tijd om te proeven en te perfectioneren. Bekijk Cocktail workshop. Bekijk alle uitjes. Jaarlijks méér dan 1500 geslaagde teamuitjes in Amsterdam! Een leuk en origineel team uitje in omgeving Amsterdam is een perfecte manier om je collegas of teamgenoten beter te leren kennen. Wij weten wat de populairste uitjes zijn en helpen je hier graag bij! Actieve teamuitjes, een avondprogramma met eten of juist een interessante training. Wij bieden al sinds 1996 vele mogelijkheden voor een gezellig teamuitje in Amsterdam; de stad van ons hart.

Contacteer ons