Meer resultaten voor zeilplezier in Zeeland

zeilplezier in Zeeland
Venturi Sailing zeilles op een CWO-erkende zeilschool in Zeeland.
Venturi Sailing privé zeilles of een opfriscursus in zeeland. Zeilles op een kajuitzeiljacht, een lang gekoesterde droom voor de één, het eindelijk zelfstandig schipperen na jaren meevaren voor de ander of een nieuwe vakantiemogelijkheid voor het gezin. Wat uw achtergrond ook is, van beginner tot gevorderde kunt u bij ons terecht. Venturi Sailing leert u op een ontspannen, prettige en professionele manier zeilen. Een goede zeilopleiding is in onze ogen de basis voor vele jaren zeilplezier.
define
Venturi Sailing zeilschool in Zeeland voor een erkend certificaat.
Venturi Sailing leert u op een ontspannen, prettige en professionele manier zeilen. Een goede zeilopleiding is in onze ogen de basis voor vele jaren zeilplezier. Wij geven privéles in blokken van drie uur. U kunt deze ook samenvoegen en aan boord blijven slapen.
S.E.A
vvv Dreischor.com.
Achter de brede duinen en hoge dijken liggen karakteristieke dorpjes. Dreischor is één van de mooist bewaard gebleven ringdorpen van Zeeland. En als u in de buurt bent breng dan zeker een bezoek aan De Kleine Schorre, één van de grootste wijngaarden van Nederland. U kunt gezellig winkelen en een terrasje pakken in de stad Zierikzee, beroemd om zijn vele monumenten, de geschiedenis is er tastbaar. Slentert u eens door een oude vissersplaats als Bruinisse of maak een wandelingetje door de gezellige badplaatsen Burgh-Haamstede en Renesse. De haven van Brouwershaven, ooit een doorvoerhaven van Rotterdam, getuigt nu van hedendaags zeilplezier, het Martieme verleden wordt aanschouwelijk gemaakt in het Brouws Museum.
Zeilmakerij jachtzeilen Lion Sails Zeilmakerij Kats Zeeland.
Nadat het doek is gekozen dat is afgestemd op de wensen van de zeiler, wordt het zeil volledig in eigen beheer gesneden en verwerkt. Het gehele jaar door fabriceren wij zeilen. Echter omdat er bij elk watersportbedrijf altijd sprake is van seizoensdruk en omdat we spreken over vakwerk, is de herfst winter voor ons, maar ook voor u de meest ideale periode om een nieuw zeil te bestellen of te laten repareren. Wij maken ook nieuwe huiken en rolfokhoezen of doen daar de reparaties van. Uw zeilplezier begint al bij het zien gereedkomen van uw zeil.
Dorpen en steden op Schouwen-Duiveland VVV Zeeland. Page 1. Group 6. Group 6. Combined Shape. Page 1. Page 1. Group.
De haven van Brouwershaven, ooit een doorvoerhaven van Rotterdam, getuigt nu van hedendaags zeilplezier, het Martieme verleden wordt aanschouwelijk gemaakt in het Brouws Museum. Land in Zee. Zien en doen. Eten en drinken. Tholen en Sint Philipsland. Corporate website VVV Zeeland.
terheijden Zeeland op foto.
Door gebruik te blijven maken van deze website of door hiernaast op Akkoord" te klikken, geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Akkoord, verder naar ZeelandNet. Maak van ZeelandNet uw startpagina. ZeelandNet.nl werkt beter als javascript op uw computer is ingeschakeld. Om ongestoord te internetten, moet u eerst javascript aanzetten. Uit in Zeeland.
Jachtzeilen Lion Sails Zeilmakerij Kats Zeeland.
Zeilmakerij Lion Sails kan putten uit heel veel zeilervaring en alleen al door goed te kijken en te luisteren naar de wensen van de diverse typen zeilers kun je inspelen op de behoeften. In dit proces ontstaat uw zeil en tevens uw toekomstig zeilplezier!
De Witte Boulevard vakantiepark Renesse.
Schouwen Duivenland heeft verschillende karakteristieke dorpjes. Zo is Dreischor één van de mooist bewaard gebleven ringdorpen van Zeeland. Dreischor heeft nog meer te bieden, hier ligt ook één van de grootste wijngaarden van Nederland. Op wijnhoeve de Kleine Schorre laten ze u graag zien hoe de Zeeuwse wijn wordt gemaakt. In het Historische stadje Zierikzee, kun je de oude gevels en smalle straatjes bekijken. Ook is het mogelijk de Dikke toren te beklimmen. Het is een hele klim, maar je wordt met een super uitzicht beloond. Daarna mag je jezelf natuurlijk trakteren op een terrasje, dat heb je wel verdiend na deze inspanning. Brouwershaven is ook een bezoekje waard, hier vind je ook hedendaags zeilplezier.

Contacteer ons