Resultaten voor zeilplezier in Zeeland

zeilplezier in Zeeland
www.zeilcursus.nl overzicht zeilscholen.
Kom leren zeilen bij de kleinste zeilschool van Friesland! De Brielse Zeilschool. De Zeemeeuw Catamaranschool. Enjoy Sailing Lemmer. Huur goedkoop uw nieuwe Bavaria of Beneteau zeiljacht bij de grootste verhuurder in Nederland. Veel zeilplezier op IJsselmeer, Friese meren of Zeeland.
goosevpn.com
Zeilen in Friesland of Zeeland? Zeilspot.
In Friesland zijn de wateren wat kleiner en prima voor beginnende zeilers, in Zuid Holland en Zeeland is meer ruimte op het water wat fijn is als je met een wat grotere boot gaat zeilen. Ben zelf niet zon fan van zeilen op het IJsselmeer, op het wad daarentegen weer wel. heel veel succes en zeilplezier gewenst, ben benieuwd naar je ervaringen!
Ranking
Zeilen met Kinderen aan boord? Info en tips Enjoy Sailing.
Wilt U graag even samen genieten en de kinderen een fantastische tijd op een zeilkamp geven dan adviseert Enjoy Sailing de volgende zeilscholen.: Zeilschool Kikkert te Lemmer. Zeilschool Pean in Akkrum. Wij wensen u samen met de kinderen veel zeilplezier!
hulpstation.nl
Venturi Sailing zeilles op een CWO-erkende zeilschool in Zeeland.
Venturi Sailing privé zeilles of een opfriscursus in zeeland. Zeilles op een kajuitzeiljacht, een lang gekoesterde droom voor de één, het eindelijk zelfstandig schipperen na jaren meevaren voor de ander of een nieuwe vakantiemogelijkheid voor het gezin. Wat uw achtergrond ook is, van beginner tot gevorderde kunt u bij ons terecht. Venturi Sailing leert u op een ontspannen, prettige en professionele manier zeilen. Een goede zeilopleiding is in onze ogen de basis voor vele jaren zeilplezier.
Polyvalk huren aan het Veerse Meer Sailcollege Bootverhuur.
U wilt een polyvalk huren aan het Veerse Meer? Onze nagenoeg nieuwe Polyvalken bieden gegarandeerd veel zeilplezier. De Polyvalk is een stabiele open kielboot met een gaffeltuig. Onze valken zijn uitgerust met een buitenboordmotor en een rolfok. De valk biedt plaats aan 5 personen, maar is ook met 2 personen uitstekend te varen.
Sailexperience.
Partnerships in plaats van sponsorships. event leveranciers Teambuilding en bedrijfsuitjes Sailexperience. NL-5646 HC Eindhoven. Vermeld bij contact dat je via eventplanner.ep.be komt. Samen met collega's, relaties, familieleden of vrienden gaat u aan boord bij Pieter Huijbregts van Sailexperience.nl voor een of meerdere dagen zeilplezier.
Welkom R.Y.C.B.
kan je de hele winter genieten van zeilplezier en een bruisend clubleven! 6 maanden lang Wintertraining op het Galgenweel. Theoretische opleiding Algemeen Stuurbrevet, Yachtman Yachtnavigator aan de Antwerp Sailing Academy. Sinterklaasfeest op zaterdag 1 december voor alle kinderen en hun ouders grootouders. Genieten van het aperitief, een lunch of een diner in het R.Y.C.B.
Zeilen UK De Vries Sails.
Zeilen kent vele smaken, een rondje over de plas, van haven naar haven in Zeeland, langs de kust of over het IJsselmeer, scharrelen over het wad, een oversteek naar Engeland of verder, een korte avondwedstrijd of de Colin Archer. Voor al deze smaken én voor de zeilers die ze proeven heeft UK De Vries Sails de juiste zeilen. Zeilers zijn individualisten en geen twee zeilers zijn hetzelfde. Daarom ontwerpen en maken we elk zeil op maat voor ú. We zijn zelf gepassioneerde toer en wedstrijdzeilers en leven ons in in uw manier van varen. Zo kunnen we u het best mogelijke advies geven. Op deze site hebben we onze verschillende lijnen van toer en wedstrijdzeilen gedetailleerd beschreven. De mogelijkheden in materialen, snits en uitvoeringen zijn groot, maar met de opzet van de site, de vragen op het offerte-formulier én ons persoonlijke advies kunnen we u zeker helpen om de juiste keuze te maken. Toerzeilen of wedstrijdzeilen, ons doel is om goede, snelle en betrouwbare zeilen te maken die lang meegaan en u veel zeilplezier én waar voor uw geld geven.
vvv Dreischor.com.
Achter de brede duinen en hoge dijken liggen karakteristieke dorpjes. Dreischor is één van de mooist bewaard gebleven ringdorpen van Zeeland. En als u in de buurt bent breng dan zeker een bezoek aan De Kleine Schorre, één van de grootste wijngaarden van Nederland. U kunt gezellig winkelen en een terrasje pakken in de stad Zierikzee, beroemd om zijn vele monumenten, de geschiedenis is er tastbaar. Slentert u eens door een oude vissersplaats als Bruinisse of maak een wandelingetje door de gezellige badplaatsen Burgh-Haamstede en Renesse. De haven van Brouwershaven, ooit een doorvoerhaven van Rotterdam, getuigt nu van hedendaags zeilplezier, het Martieme verleden wordt aanschouwelijk gemaakt in het Brouws Museum.

Contacteer ons