Resultaten voor teamuitje scheveningen

teamuitje scheveningen
Teambuilding, teamuitje Scheveningen 20 tot 200 p.p.
Ook heeft Scheveningen een leuk en pittoreske dorpskern die soms weleens worden aangevuld door een Scheveningse vissersvrouw in klederdracht. Ga dus samen een strategische game aan tijdens je teambuilding Scheveningen of maak een powerboat tocht tijden je teamuitje Scheveningen we kunnen het levendige Scheveningen zeer zeker aanraden.
elitis behang
Kinderactiviteiten kinderuitjes Kidsproof Den Haag.
Op deze Uilentocht ontdek je alles over de kerkuil. Ga voor een ultiem uitje vol spanning, sensatie en fun naar Gamecity Zoetermeer! Jorplace Beach Hostel. The place to be in Scheveningen voor goedkope overnachtingen! Gezellig en dicht bij het strand.
slotenmaker delft
The Shore Scheveningen.
Kom je feestje of verjaardag vieren bij ons en beleef plezier aan het leren van nieuwe skills. Tijdens een bijzonder teamuitje ontsnap je bij The Shore aan werkstress en leer je je collegas op een relaxte manier kennen. Leer samen surfen in de onspannende omgeving van Scheveningen strand en plof na afloop neer op onze bank voor heerlijke pancakes, een sapje of mimosa.
houten wanddecoratie
Personeelsuitje Bedrijfsuitje Personeelsfeest Evenementenbureau Den Haag Scheveningen Organitief.
Niks stoffig dus. Op naar Scheveningen waar een uitstekend bbq/buffet wachtte. Kortom een geslaagde, goed verzorgde dag. Lees de volledige recensie. Teamuitje de Elout. Wanneer wij weer aan de beurt zijn om onze teamdag te organiseren, zullen we zeker weer bij OrganiTief aankloppen.
verstelbare bureaus
Expeditie Robinson Scheveningen, met Sander Janson!
Hèt teambuildingsuitje Scheveningen onder leiding van TV presentator Sander Janson! Expeditie Robinson Scheveningen is hèt bedrijfsuitje voor groepen aan het strand van Scheveningen. Dit teambuildingsuitje is gebaseerd op het populaire tv programma, waar bekende Nederlanders op een onbewoond eiland strijden om de felbegeerde Robinson titel!
broodjeszaak
Bowling Arrangementen.
Wij hebben 2 verschillende arrangementen voor deze sportieve uitdaging. U kunt kiezen uit het Event 1 zonder drankje of Event 2 met een drankje. Aan u de keuze! Reservering én betaling van deze Events gaat via Bowling Scheveningen. Event 1 is te reserveren van ma.
koelkast
Teamuitjes in Scheveningen De Tuinderij.
Zocht je naar Teamuitje Scheveningen? Teamuitje Amsterdam, Teamuitje Breda, Teamuitje Delft, Teamuitje Den Haag, Teamuitje Dordrecht, Teamuitje Gouda, Teamuitje Leiden, Teamuitje Rotterdam, Teamuitje Scheveningen, Teamuitje Schiedam, Teamuitje op het strand, Teamuitje Utrecht, Teamuitje Wassenaar en Teamuitje Zoetermeer. Populair in ons aanbod.
leifheit droogrek
Teambuilding, bedrijfsfeesten activiteiten Beachclub At Sea.
Met ruim 25 jaar ervaring, weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het organiseren van bedrijfsfeesten en teambuildingactiviteiten; we helpen je dan ook graag. We nemen met liefde de gehele organisatie van je bedrijfsfeest of teamuitje uit handen, zodat jij samen met je team optimaal kunt genieten. 29 jaar ervaring in het organiseren van bruiloften aan zee. Een bruiloft verzorgd van A tot Z van ceremonie tot feest. 100% genieten van elkaar, jullie vrienden en familie. De mooiste dag van jullie leven, zonder zorgen. GEZELLIGE TERRASSEN EN EEN SFEERVOL RESTAURANT MET ZEEZICHT. Kijkduin biedt een prachtige en vrije locatie, omgeven door rust. Beachclub At Sea heeft als één van de eerste strandpaviljoen een ware ereplaats, met vrij uitzicht op zee en de pier van Scheveningen.
kerst relatiegeschenken
Scheveningen Teamuitje strand.
Een betaalbaar uitstapje op een heerlijke strandlocatie in Scheveningen. VANAF 3750, Expeditie Robinson Actieve stranddag op locatie. Een onvergetelijk avontuur aan de Nederlandse kust. De opdrachten tijdens het spel zijn een goede mix van doe en denk opdrachten zodat iedereen die wil de kans krijgt om het voortouw te nemen bij een opdracht. VANAF 3250, Strandcombi Actief groepsuitje op het strand. Stel zelf het ultieme actieve stranduitje samen. De deelnemers kunnen zelf een keuze maken uit sportieve, rustige of creatieve activiteiten, voor ieder wat wils dus! Dit stranduitje is te boeken op een locatie naar keuze aan de Nederlandse kust. Aan het strand 9. Uitjes met de beste prijs-kwaliteit. Cadeaupunten bij uw boekingen. 100% plezier garantie. Over Teamuitje strand.
kerst relatiegeschenken

Contacteer ons