Op zoek naar teamuitje nijmegen?

teamuitje nijmegen
Teamuitje in het Honigcomplex: Beach Team Toernooi!
Beach Team Toernooi in het Honigcomplex. Home Beach Team Toernooi in het Honigcomplex. Beach Team Toernooi in het Honigcomplex. Op zoek naar een leuke activiteit voor uw personeelsuitje of teamuitje? Kies voor het Beach Team Toernooi in het Honigcomplex bij de Beachfabriek Nijmegen!
kick stoelen
Teamuitje Nijmegen Bike4fun.
Voor het huren van een van de funfietsen voor een teamuitje in Nijmegen of het na en aanvragen van een op maat gemaakte prijsopgave, kunt u bellen naar 31 06 2623 0270 of 310487-511 659 of een e-mail sturen naar: info@bike4fun.nl.
guess
Personeelsuitje Nijmegen.
Workshop Schermen Nijmegen. Volg deze enerverende workshop schermen in Nijmegen onder leiding van een voormalig bondscoach of oud international! GPS-tocht in Nijmegen. Beleef een spannend groepsuitje, teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje in Nijmegen terwijl u de stad ontdekt met een GPS-tocht!
thai take away den haag
Teamuitjes in Nijmegen TB Events.
Nijmegen, Teamuitjes in Nijmegen. Alle locaties in Nijmegen. Bistro Bar Ivory Nijmegen. Alle teamuitjes in Nijmegen. Bistro Bar Ivory Nijmegen. Filter op prijs: 10 90. Citygames Dinnergames Workshops Bedrijfsuitjes Dinnershow Vrijgezellenfeesten Familiefeesten Quizzen Personeelsuitjes Eigen locatie. Kalmte Kan U Redden.
slotenmaker amsterdam
Originele teamuitjes in Nijmegen. star. star open. share. info. phone. add-homescreen. 1001. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. email. filter. calendar. location. menu. pers
Speel de City Express in Nijmegen. De citygame Nijmegen Express is een actief, maar vooral gezellig spel vol samenwerking. Jullie doel is net als in het bekende televisieprogramma, Peking Express: checkpoints bereiken, maar dan in het centrum van Nijmegen, bekend van de Grote Markt, het Kronenburgerpark en de St.
Teamuitje Nijmegen.
Van beginner tot gevorderde, van jong tot oud: iedereen is bij ons welkom! Gaat u een teamuitje in Nijmegen organiseren, maar heeft u nog geen geschikte activiteit en locatie gevonden? Bekijk dan eens onze leuke arrangementenvoor groepen. Wij bieden uiteenlopende activiteiten aan voor een teamuitje in Nijmegen, waaronder.:
Een origineel teamuitje in Nijmegen voor collega's' met Virtual Reality.
Wij worden vaak geboekt voor een origineel bedrijfsuitje, teamuitje, vriendenuitje, vriendinnenuitje, familie-uitje of gewoon gezellig met collegas op stap, al dan niet met aansluitend een hapje eten in de stad. Wij zijn namelijk gevestigd in het centrum van Nijmegen, op loopafstand van veel gezellige restaurantjes.
Teamuitje Nijmegen.
Wil jij je team eens echt verrassen? Plan dan een uniek teamuitje voor ze in, waarbij alles verzorgd en geregeld is. Jullie teamuitje in Nijmegen. Aangezien de stad zo veelzijdig is, hebben wij ook een veelzijdig aanbod voor je. Jouw wensen, doelen en budget voor het teamuitje zijn leidend.
Teamuitjes HonigEvents.
Het Honigcomplex in Nijmegen is een dynamische hotspot waar van alles mogelijk is. De vele bedrijven die vandaag de dag op het voormalige fabrieksterrein gevestigd zijn, bieden bijzondere combinatiemogelijkheden voor een teamuitje: van sport spel tot kookclinics en van theaterworkshops tot rondleidingen bij bijvoorbeeld brouwerij Oersoep.

Contacteer ons