Op zoek naar actief teamuitje?

actief teamuitje
TEAMUITJE FORTEILAND IJMUIDEN. Teambuilding op een unieke locatie Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events.
Forteiland IJmuiden is het ideale decor voor een teamuitje. De unieke locatie, gelegen in de havenmond van IJmuiden, biedt zeer veel mogelijkheden voor een actief teamuitje. Teamworkactiviteiten, adventure onderdelen en een ontdekkingsreis door het gangenstel van het forteiland maken deel uit van dit avontuurlijke teamuitje op forteiland IJmuiden.
hema
Actief bedrijfsuitje Rotterdam Rotterdam Business Events.
Actief teamuitje Maas Quiz. De Maas Quiz begint en eindigt bij Hal 4.1 waar u gratis kunt parkeren. Hier gaat u aan boord van één van de Tenders. Deze kleine schepen werden vroeger ingezet om passagiers van en naar de SS Rotterdam te brengen, maar tegenwoordig zijn ze breed inzetbaar.
bing zoekmachine
Teamuitje in Haarlem, van Actief Events.
Teamuitje in Haarlem. Bij Actief Events vindt u het leukste teamuitje in Haarlem. Geen oubollige arrangementen, maar leuke, spannende en hilarische spelprogrammas, strand events en workshops. Had u een activiteit in gedachten en staat deze niet op de website? Want wij kunnen alle uitjes met elkaar combineren geheel naar gelang uw voorkeur.
armani horloge
Teamuitjes en groepsuitjes.
Warm jezelf op bij het vuur, tijdens dit leerzame teamuitje. Terwijl het kwik soms daalt is het een goede tijd om lekker actief te blijven. Combineer jullie teamuitje met teambuilding door bij BrandweerSurvival met je afdeling de koppen bij elkaar te steken.
worteldoek karwei
Bedrijven.
Voor bedrijven biedt Actief Veenhuizen sportieve en uitdagende arrangementen aan. Dit is al mogelijk vanaf een ochtend of middagactiviteit tot een compleet meerdaags arrangement. U kunt kiezen uit programma's' die gericht zijn op gezelligheid en fun of voor een leuk dagje ontspanning.
muurverf lichtgrijs
actief teamuitje Archieven Een leuke teambuilding activiteit? Maak een film! TV workshop.
Tag: actief teamuitje. 10 december 2014 By marcel In Blog No Comments. Sneeuwvlokjes dwarrelen naar beneden, binnen is het warm en gezellig, er staat een dampende mok chocolademelk op je te wachten Ben je al een beetje in de winterse sfeer?
Actief teamuitje Carpe Diem Evenementenbedrijf.
Wij denken graag met u mee en zijn sterk in maatwerk. Prijzen zijn vanaf prijzen zonder F B excl. Actief teamuitje wat geschikt is voor jong en oud. Heeft u vragen? Bel ons op 024 696 34 22. Vandaag tot 1730.:
Indoor teamuitje Avontuurfabriek.nl.
Elkaars kracht ontdekken bij verschillende activiteiten is heel goed mogelijk met een actief teamuitje van de Avontuurfabriek. Een indoor teamuitje gaat altijd door. Bij de Avontuurfabriek hebben we een groot aanbod voor wie op zoek is naar een indoor teamuitje.
Teamuitje Brabant Actief, Leuk en Goedkoop.
Ben je bezig met het jaarlijks teamuitje te organiseren en vindt je het lastig om iets te vinden wat bij heel de afdeling past? Dan is een bezoek wellicht een leuk idee. Onze activiteiten zijn namelijk altijd een combinatie van nadenken, samenwerken en actief bezig zijn.

Contacteer ons