Meer resultaten voor workshop teamuitje

workshop teamuitje
Teamuitje Hoorn Hoorn Events.
Minder dan 5 uur. Home Teamuitje Hoorn. Een teamuitje organiseren in Hoorn is in goede handen bij Hoorn Events dé specialist in unieke teamuitjes en teambuilding activiteiten in Hoorn, een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad. Voor uw teamuitje is Hoorn de perfecte stad.
slotenmaker vlijmen
Teamuitje Utrecht: Workshop Bossaball in Utrecht!
Teamuitje Bossaball Workshop bij club. U bevindt zich hier: Home / Bossaball Huren / Teamuitje Bossaball Workshop bij club. Bossaball, een sportieve en spectaculaire invulling van het teamuitje. Spring, speel, vlieg en ga de strijd aan op het opblaasbare speelveld.
Juice
Teamuitje Deventer Teamuitje Deventer.
Workshop bonbons maken. Outdoor Escape Room. Rondvaart en stadswandeling. How to lose a Million. Op zoek naar een origineel teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje in het Overijsselse Deventer? Hier vindt u een overzicht van de leukste teamuitjes die in Deventer mogelijk zijn.
shapewear broekje
Graffiti Workshop Workshop graffiti spuiten als Bedrijfsuitje, Teamuitje.
Teamuitje Groepsuitje Personeelsuitje Bedrijfsuitje. Een graffiti workshop is een echte aanrader voor creatieve en/of teambuilding uitjes. Leef je helemaal uit tijdens deze workshop. Samen met collegas krijg je de kans om iets moois te gaan maken tijdens het graffiti spuiten.
gezochte
teamuitje-in-rotterdam http//www.rotterzwam.nl.:
Een kwekerij beginnen. Teamuitje in Rotterdam. Wie zijn wij. Teamuitje in Rotterdam? Een interessant en inspirerend alternatief voor steengrillen of bowlen. Teamuitje of personeelsuitje in Zuid-Holland? Bij RotterZwam bent u aan het juiste adres. Wij ontvangen u graag in onze paddestoelen kwekerij.
sporting events
Een barista workshops als een teamuitje Deuitgaansplanner.
De meeste mensen die deelnemen aan een koffie workshop als een teamuitje hadden van te voren nooit verwacht dat het zo leuk en leerzaam zou zijn. Je hoort zelfs verhalen dat mensen er een nieuwe hobby of passie aan over houden.
Workshop SEO
workshops zilverklei een gezellige middag of als teamuitje.
Prijs per persoon per 1 september 2018: 6750., Per workshop 4 6 personen. Voor grotere groepen bijvoorbeeld een teamuitje kan Siering op locatie komen. Heeft u interesse of verdere vragen? Contact opnemen kan via siering@online.nl of bel met 06 29381482.
workshop coaching
Creatieve Teambuilding Originele ideeën voor het organiseren van een geslaagde Teambuilding activiteit.
Deze workshop zit vol met tips over hoe je vakantiefotos nog mooier. Pure nostalgie wanneer je deelneemt aan onze Nostalgische Solexdag in Best. Maak kennis met het Bourgondische Brabant door het maken van een Solextour langs gezellige kerndorpjes, leuke bezienswaardigheden en.
ramen lappen tips
Teamuitje Amsterdam? Meer dan 10 jaar ervaring Leuk en gezellig!
Heb jij meer algemene kennis dan je teamgenoten? Tijdens dit teamuitje in Amsterdam gaan we het zien! Toch liever een creatieve workshop? Volg dan tijdens jouw teamuitje Amsterdam een graffiti workshop. Gedurende deze workshop ga je aan de slag met een professional en tal van spuitbussen.
noppenfolie den haag

Contacteer ons