Resultaten voor teamuitje met overnachting

teamuitje met overnachting
Personeelsuitje met Overnachting? Grenswachter in de Achterhoek!
Personeelsuitje met overnachting. 0543 497 588. De Achterhoek is ideaal voor een personeelsuitje met overnachting. Voor een personeelsuitje met overnachting in een luxe accommodatie die van alle gemakken voorzien is, zit u bij De Grenswachter in de Achterhoek helemaal goed.
Sea
Reisaanbod Bedrijfsuitje.
De specialist in groepsvervoer en dagtochten per touringcar vanuit o.a. Raalte, Deventer, Apeldoorn, Nijverdal en Zutphen. Naast het basic verhuur van bussen bieden we extra services om vervoer op maat te bieden. Rolstoelbussen, VIP bussen of organisatie met catering en overnachting.
mok bedrukken
Bedrijfsuitje zeilen: dagje zeilen vanaf 38, p. p. Korevaer Sailing Events.
Uitwaaien op een historische tweemast klipper tijdens een bedrijfsuitje zeilen: kies voor een dagje zeilen of beleef een heel weekend met collegas op het IJsselmeer. Zeilen als bedrijfsuitje is heerlijk ontspannen maar ook actief. Bedien zelf het roer en ontdek hoe het is om een 37 meter lange klipper te besturen. Dagje zeilen of meerdaagse zeiltocht inclusief overnachting.
sleutelmaker amsterdam
Buitengewone bedrijfsuitjes.
Trek dan een paar stevige schoenen aan en kies één van de Stille Struintochten door de ongerepte natuur. Of kom overnachten middenin het bos, onder een kleine overkapping met niet meer dan de kleren die je draagt en je slaapzak.
pocketveer matras 160x200
48 introverte vrouwen over de hel van het bedrijfsuitje SAAR Magazine.
En mopperen mag niet, in verband met de teamspirit. Echt gebeurd: bij wijze van teamuitje op zaterdagavond verplicht opdraven en zelf je eten en drinken moeten betalen. Zonder een teambuildingweekend met borrel en overnachting hadden we nooit geweten dat collega S, op kantoor de vriendelijkheid zelve, een racist is.
Bedrijfsuitje met overnachting vlakbij Overijssel en Drenthe.
Wil u niet te ver weg, maar toch naar het buitenland. Voor uw teamuitje of personeelsfeest met overnachting kunt u terecht bij Bed Breakfast Hofstede de Rieke Smit, net over de grens in Duitsland zo'n' 15 km van Overijssel en Drenthe.
Wij regelen bedrijfsuitjes teambuilding activiteiten in Valkenburg.
Plan samen met ons het perfecte bedrijfsuitje. Een bedrijfsuitje in Valkenburg Zuid-Limburg betekent.: Uiteenlopende activiteiten voor een gezellig teamuitje of intensieve teambuilding in Valkenburg. Van culturele rondleidingen tot adrenalinekicks en uitdagende teamspellen. Een veelzijdig en vaak uniek aanbod, boven én onder de grond.
LWMG Home.
Wat is Strand Sport en Spel? Strand Sport en Spel is een spannend, gezellig en sportief teamuitje op het strand. Er wordt gespeeld in teamverband. Werk goed samen en win met jouw team de Strand Sport en Spel Trofee. Gezellig en sportief bezig zijn op het strand in combinatie met lekker eten, dat is het idee.
Bedrijfsuitjes aan het strand van Schoorl Noord-Holland.
Niet praten maar doen. Overnachten in de omgeving. Bedrijfsuitjes aan het strand. In Camperduin bent u echt even helemaal weg. Samen met De jongens uit Schoorl organiseren we verschillende uitjes in de duinen en op het strand. Kleine bedrijfsfeesten in de zeezaal en grote feesten tot 600 man in het gehele paviljoen.

Contacteer ons