Resultaten voor activiteiten teamuitje

activiteiten teamuitje
Teamuitje Zuid-Holland WegmetdeBaas.nl.
Van kookworkshops tot quadrijden en van actieve groepsuitjes tot relaxte teamuitjes in. Wat is er leuker dan zo af ten toe een teamuitje in Zuid-Holland te doen! WegmetdeBaas is de site voor het zoeken en vinden naar de geschikt teamuitjes in Zuid-Holland.
wasmachine
Teamuitje Teamuitje bowlen, lasergamen en restaurant.
Bij het samenstellen van het programma voor het teamuitje gebruiken wij onze creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop, schilderworkshop of muziek workshop. Maar ook aan activiteiten zoals lasergamen, bowlen en beachvolleybal kunnen uw teamuitje compleet maken. Op zoek naar een sportieve invulling?
worteldoek karwei
Teamuitje Utrecht? Bekijk ons aanbod snel! 100 uitjes!
Teamuitje in Utrecht. Domstad Evenementen presenteert het ultieme teamuitje in Utrecht: een avontuurlijk, spannend en opwindend groeps-momentje voor het hele personeel. Heeft u een bedrijfsfeest en wilt u de onderlinge relaties wat verbeteren? Geniet dan eens van een rondvaart, workshop, speurtocht of stadswandeling.
slotenmaker leiden
Teamuitje strandzeilen / teamuitje blokarten in Wijk aan Zee.
Summit Sports is dé blokart specialist! Als Europas eerste en grootste aanbieder van blokarten, verzekeren wij u van een legendarische dag als u tijdens uw teamuitje strandzeilen leert in Wijk aan Zee. Wilt u tijdens uw teamuitje strandzeilen combineren met meerdere originele teambuildingsactiviteiten of strandprogrammas? Ga voor een overzicht van alle teambuilding activiteiten naar de Summit Sports website.
Bedrukte pennen
Teamuitje Hoorn Hoorn Events.
Minder dan 5 uur. Home Teamuitje Hoorn. Een teamuitje organiseren in Hoorn is in goede handen bij Hoorn Events dé specialist in unieke teamuitjes en teambuilding activiteiten in Hoorn, een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad. Voor uw teamuitje is Hoorn de perfecte stad.
muurverf antraciet
Teamuitje Noord-Brabant WegmetdeBaas.nl.
BrandweerSurvival: de trainer kan zien hoe zij met een paniek situatie omgaan, flexibiliteit en improvisatie talent komt eveneens boven drijven tijdens dit teamuitje. Kijk voor meer informatie van dit uitje op: www.brandweersurvival.nl Of bel: 0880 911 025U kunt natuurlijk ook onderstaand. Van 14 tot 450 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Bossche Penoze Interactief Stadsspel! BosscheUitjes: Tasjesdief of boevenbaas! Vandaag belooft het een felle strijd te worden! U bent namelijk tegen uw wil verstrikt geraakt in belangen van de onderwereld. U en uw team bevinden zich in de gevaarlijke Binnenstad met een illegaal verkregen voorraad verboden middelen. Dit brengt u in een. Van 15 tot 999 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. IJssculpturen/ Ice Carven. Be Event Group: Een uniek winteruitje is het ijssculpturen bij de Be Event Group. De activiteit is overal mogelijk, wij hebben de beschikking over een aantal unieke winterlocaties maar kunnen op elke locatie komen, ook bij jullie op kantoor. Laat je creativiteit door je handen vloeien op één van. Van 10 tot 1000 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Scootertje Gezond Tuk Tuk Brabant: Prachtige TukTuktocht door de omgeving, gecombineerd met baldadige activiteiten U wordt ontvangen te Geertruidenberg.
Teamuitje Activiteiten, events en bedrijfsuitjes Bedrijfsuitjes, teambuilding en personeelsfeesten in Maastricht en Limburg Evenementenbureau TreaT.
We hebben geen bedrijfsuitje dat exact past binnen jouw eisen. Maar wat vind je van deze uitjes? De dode dorpeling. Zoek de Sjoes. bij Chateau Sint Gerlach. De TV draait door. Escape Room Sky Shaker. Je kunt het wel schudden.
Teamuitje of teambuilding op natuureiland Tiengemeten Natuurmonumenten. Close.
Voor een verfrissende werkonderbreking nodigen wij je graag uit voor een teamuitje. Ons activiteitenaanbod richt zich vooral op Outdoor Doe en Beleef activiteiten met ontmoeten en verbinden als motto. Als activiteiten kun je denken aan de wandelende A, boogschieten, schilderworkshop, breinbrekers en bamboeconstructie bouwen.
Teamuitje Praag Leuk en betaalbaar TsjechieXperience.nl.
Een wijnproeverij of biertour is de plaatselijke proeflokalen behoort ook tot de mogelijkheden! Voorbeeld activiteiten voor teamuitje Praag. Om jullie een beetje inzicht te geven in de mogelijkheden voor de activiteiten van het teamuitje in Praag, maken we hieronder even een overzicht van de populairste activiteiten.

Contacteer ons