Resultaten voor activiteiten teamuitje

activiteiten teamuitje
Teamuitje Zuid-Holland WegmetdeBaas.nl.
Vind de Mol is leuk als teamuitje, teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie uitje etc. Tijdens het spel is het de bedoeling dat je de mol binnen de groep gaat ontmaskeren. Van 8 tot 1000 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Outdoor activiteiten Bumperballz Voetbal.
slotenmaker amsterdam
Teamuitje Teamuitje bowlen, lasergamen en restaurant.
Bij het samenstellen van het programma voor het teamuitje gebruiken wij onze creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan een kookworkshop, schilderworkshop of muziek workshop. Maar ook aan activiteiten zoals lasergamen, bowlen en beachvolleybal kunnen uw teamuitje compleet maken. Op zoek naar een sportieve invulling?
Miele wasmachine
Teamuitje Utrecht? Bekijk ons aanbod snel! 100 uitjes!
Domstad Evenementen presenteert het ultieme teamuitje in Utrecht: een avontuurlijk, spannend en opwindend groeps-momentje voor het hele personeel. Heeft u een bedrijfsfeest en wilt u de onderlinge relaties wat verbeteren? Geniet dan eens van een rondvaart, workshop, speurtocht of stadswandeling.
taxi arnhem
Teamuitje strandzeilen / teamuitje blokarten in Wijk aan Zee.
Als Europas eerste en grootste aanbieder van blokarten, verzekeren wij u van een legendarische dag als u tijdens uw teamuitje strandzeilen leert in Wijk aan Zee. Wilt u tijdens uw teamuitje strandzeilen combineren met meerdere originele teambuildingsactiviteiten of strandprogrammas? Ga voor een overzicht van alle teambuilding activiteiten naar de Summit Sports website.
hema
Teamuitje Hoorn Hoorn Events.
Minder dan 5 uur. Home Teamuitje Hoorn. Een teamuitje organiseren in Hoorn is in goede handen bij Hoorn Events dé specialist in unieke teamuitjes en teambuilding activiteiten in Hoorn, een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad. Voor uw teamuitje is Hoorn de perfecte stad.
zzp tankpas
Teamuitje Noord-Brabant WegmetdeBaas.nl.
TVworkshop: De basis van de activiteiten van TVworkshop is dat je zelf de crew bent. Dus camera, licht, geluid, regie, productie en al het acteerwerk doe je helemaal zelf. Onze ervaren film en televisiemakers begeleiden je bij dit proces. Wat gaan we maken? Van 10 tot 300 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. Goed Foute Bingo. TB Events: Een heerlijk dagje hoogpolig gepensioneerd! Kaaps viooltjes op tafel? Thermostaat op 21 graden? Jonge jenever in de aanslag? Jij bent er helemaal klaar voor. Bingo is oergezellig en hangt aan elkaar van hoogpolige clichés. Daarom hebben we het fenomeen op een. Van 12 tot 5000 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. The Big Escape. JaTi: The Big Escape is de grote broer van de Escape Room. Deze 25, uur durende activiteit combineert opdrachten, raadsels en puzzels en test grondig jullie probleemoplossende vaardigheden om uit de Escape Zone te kunnen komen. The Escape Zone heeft 7 denkbeeldige deuren. Om een deur te openen. Van 10 tot 125 personen. Lees meer over dit bedrijfsuitje. TeamBiesbosch: de schatkistWie kent Expeditie Robinson Niet! Afzien, ontberingen, strijd, samenwerken en veel mooie momenten. Wij hebben voor u een uitdagend teamuitje samengesteld in navolging van het succesvolle televisieprogramma.
Toolbar
Teamuitje Activiteiten, events en bedrijfsuitjes Bedrijfsuitjes, teambuilding en personeelsfeesten in Maastricht en Limburg Evenementenbureau TreaT.
We hebben geen bedrijfsuitje dat exact past binnen jouw eisen. Maar wat vind je van deze uitjes? De dode dorpeling. Zoek de Sjoes. bij Chateau Sint Gerlach. De TV draait door. Escape Room Sky Shaker. Je kunt het wel schudden.
verwijderbare dubbelzijdige tape
Teamuitje of teambuilding op natuureiland Tiengemeten Natuurmonumenten. Close.
Voor een verfrissende werkonderbreking nodigen wij je graag uit voor een teamuitje. Ons activiteitenaanbod richt zich vooral op Outdoor Doe en Beleef activiteiten met ontmoeten en verbinden als motto. Als activiteiten kun je denken aan de wandelende A, boogschieten, schilderworkshop, breinbrekers en bamboeconstructie bouwen.
themes
Teamuitje Praag Leuk en betaalbaar TsjechieXperience.nl.
Een wijnproeverij of biertour is de plaatselijke proeflokalen behoort ook tot de mogelijkheden! Voorbeeld activiteiten voor teamuitje Praag. Om jullie een beetje inzicht te geven in de mogelijkheden voor de activiteiten van het teamuitje in Praag, maken we hieronder even een overzicht van de populairste activiteiten.
buddha to buddha ring

Contacteer ons