Meer resultaten voor ideeën teamuitjes

ideeën teamuitjes
Bedrijfsuitje.nu Bedrijfsuitje.nu 1001 1001 leuke leuke ideeen ideeen tips tips bedrijfsuitje? bedrijfsuitje?
Bedrijfsuitje.nu 1001 leuke ideeen tips bedrijfsuitje? Op bedrijfsuitje.nu vindt u 1001 leuke ideeën en tips voor uw bedrijfsuitje, teamuitje of personeelsfeest. Gaat u een bedrijfsuitje organiseren? Dan vindt u hier o.a. bedrijfsuitjes met teambuilding, bedrijfsuitjes op locatie, uitdagende GPS c ity games of een nostalgiesch teamuitje met oldtimer auto's' in de Achterhoek. Dat een bedrijfsuitje niet duur hoeft te zijn ziet u in de rubriek goedkoop bedrijfsuitje.
ideeën
Het leukste teamuitje in Drenthe De Postwagen.
Hijs jezelf in de foutste oufit ever en bewonder je collega's' die hetzelfde doen. Het teamuitje was leuk, nu is het legendarisch. Haters van het Foute Feestje kunnen zich vast vermaken met de superleuke alternatieven: de Smartlappenavond met Karaoke, de Silent Disco of de Pubquiz.
Teamuitje, goud voor uw bedrijf.
Met al uw wensen kunt u uw eigen teamuitje samenstellen, de tijden, de hapjes en de drankjes, de invulling van de dag, uw voorkeur voor een lunch, BBQ of diner wij horen het heel graag en maken voor u een passende offerte aansluitend op uw wensen en uw budget. Vind u het prettig dat we met onze ervaring met u meedenken? Neem dan gerust contact op edith@deselene.nl of kijk voor ideeën bij onze all in arrangementen.
Bedrijfsuitjes, teamuitjes en personeelsfeesten DagjeWeg.NL.
Teambuilding fun bij deze unieke activiteit. arrangement BUSSUM, NOORD-HOLLAND Fun teambuilding, de belangrijkste ingredinten voor dit unieke spelprogramma met als thema de forten. Zo kun je gaan schieten zoals de soldaten vroeger deden, of water verplaatsen in het inundatiespel of via de portofoons achter de juiste code komen. Bij Fort Trivial ga je in teams van. Teambuilding fun bij deze unieke activiteit. meer arrangementen bedrijfsuitje. Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris Meta Maze. prijsvraag Loop, kruip en klim door Doloris Meta Maze: een enorm doolhof van wel vierhonderd vierkante meter met meer dan veertig bijzondere ruimtes. Allemaal ontworpen door kunstenaars. Je dwaalt van de ene droomwereld naar de andere fantasie. Sta op de bodem van een oude put, volg muziek door mysterieuze. Win 2 vrijkaartjes en voel je Alice in Wonderland in Doloris Meta Maze. nieuwsbrief, schrijf je in! Activiteit toevoegen Wat te doen? Bekijk de volledige Bedrijfsuitje UITagenda Wat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie.
Leuke ideeën teamuitje Zwangerschapspagina. Leuke ideeën teamuitje Zwangerschapspagina.
Zoek alleen in dit forum. Resultaten weergeven als topics. Je naam of e-mailadres.: Je wachtwoord vergeten? Inloggen Aangemeld blijven. Forum Algemeen De lounge. Leuke ideeën teamuitje. Discussie in De lounge gestart door Tweedeopkomst, 26 aug 2015. Niet open voor verdere reacties.
Teamuitje Scheveningen Den Haag.
Maak jouw reservering alvast voor de zomer dit jaar. We zijn flexibel met betrekking tot het annuleren van de activiteiten. Mochten de coronamaatregelen op het laatste moment wijzigen, en ze worden tijdig afgekondigd, dan draagt Beleving aan Zee het risico. Professioneel teamuitje in Scheveningen Den Haag? Beleving aan Zee organiseert originele teamuitjes in Scheveningen Den Haag strand.
Teamuitje of groepsuitje.
Een bestelling doen binnen uw organisatie duurt waarschijnlijk iets langer. Het gaat echter om het idee, het principe bij het zoeken en vinden van een teamuitje. Warm jezelf op bij het vuur, tijdens dit leerzame teamuitje. Terwijl het kwik soms daalt is het een goede tijd om lekker actief te blijven. Combineer jullie teamuitje met teambuilding door bij BrandweerSurvival met je afdeling de koppen bij elkaar te steken. En vervolgens de handen uit de mouwen, van de brandweerpakken te steken. Voor en met elkaar slangen rollen, koppelstuk richten en blussen. Kom aanscheuren met de wagen en zet de ladder klaar. Zo kom je dichter tot elkaar. Een teambuilding activiteit en training in zijn zuiverste vorm. Jouw teamuitje kan nu geboekt worden. Ineens krijg je de opdracht van je baas om een teamuitje te regelen. Dat had je niet verwacht want je was juist druk bezig met dat grote project. En dan komt dit er tussendoor. Na enige tijd blijkt dit toch wel een leuke afwisseling te zijn met je reguliere werk. Je bent aangenaam verrast met alle mogelijkheden die er zijn. Een unieke combinatie.: Elke oefening doe je samen met je collegas.
Actief-Teamuitje.nl: de leukste actieve teamuitjes!
daarnaast zijn continu bezig met nieuwe creatieve ideeën en verrassende uitwerkingen van actieve teamuitjes. Dit is waar we het doen.: Actief-teamuitje organiseert vanuit vestigingen in Haarlem, Overveen en vanuit een leuke locatie vlakbij Amsterdam CS. 020 262 98 55. 2008-2021 Actief Teamuitje.
Inspiratie: de 10 leukste tips voor een bedrijfsuitje datumprikker.nl.
Nu teamuitje plannen. Met collegas kitebuggyen, Brouwersdam. Een ietsjepietsje meer uitdaging en ook iets met strand en wind? Dan zoef je in een kleine buggy met flinke wind keihard over het strand. Aan de buggy zit een grote vlieger ofwel kite die de wind vangt en je voortduwt. Spectaculair en fun en geschikt voor iedereen. Uiteraard krijg je eerst een instructie, leer je de buggy besturen en krijg je tips van een ervaren kiter. Na alle inspanning volgt ontspanning in strandpaviljoen Brouw. Een bericht gedeeld door Brouw Buiten / Beware Beach @brouwbuiten op 17 Jul 2015 om 809: PDT. Op de Borrelboot met het bedrijf, Utrecht. Een luie relaxactiviteit kan natuurlijk ook. Ga lekker met de Borrelboot van Puur Utrecht varen door de Utrechtse grachten. Dat betekent plaatsnemen in een sloep en vervolgens lekker eten van bitterbal tot sushi, drinken onbeperkt Hollandse bar, brainstormen, bijpraten en genieten van historisch Utrecht vanaf het water. Er zijn diverse arrangementen en boottypes om uit te kiezen. Datum prikken voor bedrijfsuitje. Outdoor teambuilding, Gelderland.

Contacteer ons